Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейтв ;)

Ще започна така.Момиче на 21 години съм,зодия Близнаци.Септември 2017 се преместих в София,от малък град съм.Всичко вървеше прекрасно,супер работа супер колеги,още се чуваме.Докато на. 21 декември не получих нервна криза.Забравих да спомена че

започнах да пуша много трева.По 12 часс работа,не се наспивах,много кафе.Та върнах се в Дупница и от тогава не съм същия човек.Започнах да получавам паник атаки ,беше ме страх да направя 2 крачки,ходих на лекар изследванята ми бяха ок,казаха ми че е вследстие на много стрес и че. Трябва да променя начина на мислене.Започнах работа,вече не получавам ПА,обаче остана един страх че полувявам.Постоянно се анализирам,вътрешния ми диалог е много силен.Започнах да ходя на йога но не съм постоянна.Когато имам много работаили правя нещо цял ден,ми е добре,но остана ли сама със себе си не спирам да мисля.Чета Дънов и друга литература,опитвам се да живея по здраволовно.Въпроса ми е наистина ли полудявам,нормално ли е да анализирам всяка думма,заради тревата ли е не пуша от 2 месеца и това ще отмине ли.Не пия никакви лекарства. Един път пих Денаксит,но ми стана лошо и повече не съм.Благодаря предварително :) 

Редактирано от Никол Атанасова
Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, 

при такава комбинаци от стрес и трева, всичко което се случва е напълно нормално. Активен спорт, приятни занимания и релаксиращи моменти само за теб самата. Ако искаш резултати, ще се наложи да си постоянна. Дисциплината и постоянството са тези качества, които ще те доведат до състоянието, което искаш. Психотерапия, която ще промени възприятията ти относно живота и ежедневието, пък ще ти помогне  да се справяш с ежедневието, въпреки случващото се. А и 12 часов работен ден...мисля, че е прекалено много. Как да живееш спокойно и с наслада след като си създаваш такъв начин на живот? Намери си работа, която те радва, а не такава, която носи единствено пари и стрес. Създай си мечтания живот ! Ти си творецът ! Нарисувай го в ярки и блестящи цветове !

Поздрави !

Линк към коментар
Share on other sites

Освен казаното от Василена , ми се иска да подчертая важноста на , вече твоя , жизнен опит : ,, започнах да пуша много трева.По 12 часс работа,не се наспивах,много кафе ". :) Значи вече съобразено добър режим на работа/стрес и почивка/сън . Забрави за всичко влияещо на ума/нервите . А за необуздания си ум ? Все някога ще е добре да се научиш да ,, медитираш", да влизаш в тишината на ума .Той , ума , сам не се спира , Използвай го да си помогнеш . За целта е нужно само да отстраниш емоцийте . Може би си чувала за ниво ,,алфа" , намиращо се на границата м/у съня и бодърстването .

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте 

Опитвам се обаче ми е много трудно с медитацията.

Чувала съм на ниво алфа,но не зная много по въпроса.Ще потърся информация.

Благодаря ;)

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...