Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Дарения за издръжката на форума на Портала


Recommended Posts

Скъпи приятели и потребители,

моля да ми простите за императивния тон на заглавието на тази тема, но той, за съжаление, дори не може да отрази истинското положение. Със събраните средства от реклами и с даренията на няколко активни потребители и модератори на сайта, успяхме да покрием разходите до този месец. В момента разполагаме с остатък от 40 лв, с който трябва да плащаме 130 -140 лв разходи всеки месец. 

Няколко пъти се обръщах за съдействие към вас - потребителите на най-активния форум, но не получих никакъв отговор, освен от модераторите. Истината е, че сайтът и форумът се поддържа в този му вид с тези разходи главно за потребителите на Психотерапевтични насоки онлайн. След като никой от четящите и пишещите с молба за помощ не проявяват интерес към издръжката на форума, в който пишат и четат, логично е този форум да не издържи финансовото натоварване. 

И така, ако проблемът с набирането на средствата не се реши, ще се наложи този форум да бъде реорганизиран. А именно - досегашните мнения ще бъдат видими за четене, но вече няма да е възможно да се води диалог между потребителите и модераторите. Съжалявам, но това е единственото решение. 

Ако все пак някой реши да съдейства по някакъв начин, моля да напише предложенията си в тази тема, или да преведе сума, която е по силите му на моята лична сметка, ако изпитвате доверие към моята персона, разбира се.

IBAN: BG33CECB97901078066901 - ЦКБ, Донка Иванова Маринова 

Благодаря ви на всички за вниманието и разбирането.

Линк към коментар
Share on other sites

:)  Какво казват техниците . Няма ли начин за такса --присъствие , или участие ? Имало ли е идея за членски внос ?

 

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря на д-р Първанов! Тук, пред всички потребители на форума Психотерапевтични насоки онлайн, държа да подчертая, че вие всички имате възможността да търсите помощ и я намирате в някакъв подходящ вид, именно благодарение на пълната подкрепа от всякакъв вид на д-р Тодор Първанов. Не познавам последовател на Учителя, който толкова всеотдайно и професионално да прилага вярата си в полза на всички, които имат нужда от него. Мечтая си един ден и самите потребители, които се докосват до тази всеотдайност, да вземат пример от него. 

Благодаря на Александър и Кирил (kipenzov), на чиято подкрепа форумът също дължи съществуването си - и финансова, и с участие в темите, със своята преданост към Портала и форума - във времената на плиткото зарибяващо общуване в социалните мрежи. 

Благодаря и на Орлин, който също е допринасял и допринася всячески за съществуването на форума като място, където човек в беда може да потърси съвет. 

Имало е в годините предложения за нещо като "членски внос", но отпаднаха по много благородни причини и аргументи, изтъкнати от постоянните потребители. Трудно е и събирането на вноските - аз лично съм благодарна на внеслите досега суми за доверието, което имат към мен. Осъзнавам и съм поела риска да бъда обвинена в присвояване, макар че засега няма какво да присвоявам, по скоро обратното.... Осъзнавам и неувереността в това трудно време да откъсне човек от семейния си бюджет макар и малка сума, за да я дари на сайт в сметката на напълно непознат човек... Това е релаността  - опитахме с бутон за дарения, но не постъпи нито едно за 18 месеца. Когато превеждате по сметка, която 1 човек лично контролира, може да се вижда движението, като по този начин не се отклоняват пари за поддръжка на тази сметка. 

Все пак силно се надявам и очаквам да се включат и редвните потребители на този форум.

Линк към коментар
Share on other sites

Аз също ще даря пари в началото на седмицата. Поздрави!

Линк към коментар
Share on other sites

След малко в ресторанта, Донка - хем да се видим! 

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря на Орлин за дарението, за срещата и най-вече за сърдечния искрен разговор! Толкова ценни във времената на разклатени представи и мерки за приятелство и духовна близост. Време мина много откакто се запознахме тук, във форума, и приятелството, което се роди под името на Учителя, не само не е ерозирало, но напротив, станало е в пъти по-зряло и свободно от условности и предразсъдъци... Спомнихме си за времената, когато тук се вихреха разговори на философски теми - мненията ни все още са запазени, подредени, и достигат до нас самите през пластовете на времето. Нещо, което никога няма да се случи в плиткоумните води на социалните мрежи...  

Имам надежда, че ние, човеците, колкото и намаляващи да изглеждаме, всъщност се увеличаваме и ставаме все по-мъдри и силни. Само ако повярваме, че "другите" до нас са също така обичащи, добри, сърдечни... братя и сестри. 

Благодаря на Лина и М. Николов, за подкрепата! Радост е за мен да усещам близо до себе си толкова много красиви, умни и добри хора... 

Линк към коментар
Share on other sites

Също се радвам, че се видяхме. Да, този форум ни даде много. Благодаря! 

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря ви, приятели!

За да запазя дискретност на даренията, ще пиша инициали:

К.П. 40 лв

Т.П. 100 лв

О.Б. 200 лв

Л.К. 100 лв

Д. 10 лв

Н. З. 50 лв

М. Н. 35 лв

Общо до 2.10. 535 лв. 

С тези дарения в понеделник ще платим поддръжката на сайта за следващите месеци. Точния отчет ще публикувам след генерирането и плащането на фактурата. Ако междувременно постъпят още дарения, ще преизчислим или ще ги запазим за следващото плащане.

Сърдечна благодарност на всички!

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте, приятели.

Постъпи дарение от Б.Г.С. 2 по 100 лв=200 лв.

535+200=735 лв.

Платени за 3 месеца 392 лв.

Остатък 343 лв 

Плащанията са за 3 и 6 месеца по фактури. Така почти са събрани парите и за плащането през м. Януари до март вкл. 

document1_201005_132245_1.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Постъпи дарение 50 лв от 26. 10. 2020. 

343+50= 393 лв.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

А има ли вариант чрез изпращане на SMS-и, или нещо подобно, да си заплащаме ние - потребителите? 

Мисля, че всеки, който има нужда от форума (особено в такива времена) би бил склонен да заплати дори и нещо символично. Най-малкото, защото освен "Благодаря! Много ми помогнахте!" нямаме други начини да Ви отдаваме благодарност и признателност.

Какъв по-добър жест от поддържането на форума?

Иначе и банков превод съм готова да направя.

Извинявам се за предложението, ако е неуместно.

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря на всички за разбирането, високата оценка и подкрепата! В това трудно време няма по-важно нещо от приятелството. СМС няма как да сложим, а и там голяма част от парите отиват за оператора. Опитахме и с бутон, но и там не е удобно. Най-сигурно се оказа по банков път, защото доста хора има онлайн банкиране. Ако е удобно, можете да ги изпращате и с наложен платеж, или ако сте в София, да ми ги предадете лично. 

Още веднъж публикувам личната си сметка, в която се събират даренията.

IBAN: BG33CECB97901078066901 - ЦКБ, Донка Иванова Маринова 

пощенски адрес: гр. София, кв. Симеоново, ул. "Погледец" 22 Донка Иванова Маринова - до поискване. тел 0898366770

Моля всеки, който изпрати каквато и да е сума, да напише в основанието "дарение за Портала" и да ме предупреди в лично съобщение. Аз ги виждам в онлайн банкирането, но все пак е добре да имам потвърждение. Особено важи това за пощенските или куриерски преводи. 

Поздрави и топли и красиви празници!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 months later...

Здравейте, приятели! 

Разходите по хостинга за м. февруари бяха платени от администратора и създателя на сайта Ивайло Станев (Иво) - с лични средства. 

Разходите за хостинга за следващите 3 месеца - м. март, април, май, преведох от остатъка от даренията през 2020 г. - 393 лв. 

В момента няма останали суми от дарения. Следващото плащане за хостинг трябва да бъде през първите дни на м. юни. Надяваме се, че до 1 юни в рекламната сметка на сайта също ще се съберат средства, за което благодаря на всички потребители..... Сметката, в която можете да превеждате дарения за хостинг е написана по-горе. Моля всеки, който изпраща дарения, да напише като основание - Дарение за Портала, и да ми пише лично съобщение, за да потвърдя, че съм получила превода. 

Благодаря на всички приятели, които безкористно помагат за издръжката на сайта!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 months later...

Здравейте, приятели.

Наближава 1 юни - дата за плащане на хостинга. Получих 1 дарение от 90 лв. - А. Т. А. Напомням, че месечната вноска е 131 лв. Благодаря на всички, които са загрижени за съществуването на сайта! 

 

 

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Здравейте приятели на Портала. В момента е събрана сумата 300 лв. от:

- А.Т. - 90 лв.

- д-р Т. П. - 150 лв.

- Д. В.В. - 10 лв.

- Д.М. - 50 лв. 

Нужни са още 92 лв., за да се внесе издръжката за 3 месеца (392 лв.). 

Благодаря на всички за подкрепата! Напомням сметката, по която можете да внасяте дарения: 

BG33 CECB 9790 1078 0669 01 в ЦКБ - Донка Иванова Маринова - за Портала . Ако предпочитате да изпратите парите по куриер или през телефонния оператор - 0898 366 770. Пощенски запис - София, кв. Симеоново, пощ ст. 1434 (ул. Погледец 22) Моля, посочете основание - Дарение за Портала

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 months later...

Здравейте отново, приятели на Портала! Благодаря на всички вас, които през цялото време, докато сървърът бе повреден, са ни търсили и са се помолили за нас! По чудотворен начин, когато всичко изглеждаше изгубено, момчетата от поддръжката някак успяха да спасят почти цялата информация от повредения диск, да я прехвърлят и да възстановят живота на Портала! Огромна благодарност! 

Сега са ни нужни средства, за да покрием разходите по техния труд и хостинга. Моля всеки, който преведе пари на сметката ми или с някакъв запис (пощенски или куриерски), да ме предупреди с лично съобщение, мейл (donkag59@gmail.com) или вайбър 0898366770: 

BG33 CECB 9790 1078 0669 01 в ЦКБ - Донка Иванова Маринова - за Портала . Ако предпочитате да изпратите парите по куриер или през телефонния оператор - 0898 366 770. Пощенски запис - София, кв. Симеоново, пощ ст. 1434 (ул. Погледец 22) Моля, посочете основание - Дарение за Портала

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...