Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Преди време прочетох доста от книжките наМалахов - тогава го нямаше още на български и четох на руски. Сигурен съм, че сега има много други автори, които пишат за уринотерапията. Доколкото знам, тя е доказано ефективна за камъни в бъбреците, усилва ефекта на лечебните постове, спомага за стопяването на туморни образования, подсилва енергетиката на организма, действа добре дори на зъбите. Йогите използват уринотерапията от хилядолетия профилактично за ускоряване на процеса на медитация при работа с вътрешната сила - защото при обратния прием на урина се връща доза енергия!

Урината се прилага и външно, чрез обтриване на преварена до 1/4 от първоначалното количество урина. Според Малахов това е дори още по-ефективно и лекува не само кожни проблеми, а при абсорбцията от кожата - и много други болести! Може да се ползва като спомагателен метод при широк кръг симптоми!

Нямам под ръка книги за това в момента. Какво знаете за уринотерапията? Изпробвали ли сте я върху себе си или върху пациентите си? :sorcerer:

Редактирано от Орлин
Линк към коментар
Share on other sites

За външната уринотерапия - с изключение на накапването в очите, което може да ги инфектира - оставам без коментар. Ако не помогне, няма да навреди, а при разни ставно-мускулни проблеми например има доста случаи, при които явно помага и според собствената ми статистика от споделяли хора. :thumbsup1:

За клизмите по Малахов - всъщност по Аюрведа - действат, но не са универсални както той ги дава, аи е трудно да се отчете до каква степен е ефектът от урината или от самата клизма, още повече, че хората обичайно изпълняват и редица други неща. :yinyang:

За вътрешната употреба - всички случаи, които познавам да са имали подобрение дълго време преди това са изпълнявали други природни лечения, хранят се чисто, а много често са и опитни медитатори. Такива са и ползващите я в Индия. Много са случаите при мен (идващи след като са пробвали тоя метод по разни препоръки) и масово - в Русия след излизането на книгите на Малахов - на доста тежки реакции сред напълно неподготвените хора. Знаем, че руснаците са сериозно отровени от Чернобил (но и не само те!), така че не само лекарства не е добре да се пият по време на този метод, но би било добре и от организма ти постоянно да не се отделят радиоактивни елементи, които ти да приемаш отново пак... Може би в част от тези случаи се касае за преходни лечебни кризи, но е факт, че доста хора са постъпвали в болница и макар да е само от стреса, после са зарязвали всякакви природолечения. Така че съветът ми за пиенето е да се внимава, това не е панацея и ако човек не си е "постлал", може да се опари! :3d_077:

Редактирано от Добромир
Линк към коментар
Share on other sites

Да, съгласна съм с Добромир. Урината е отпаден продукт от процесите в организма ни. Съдържа урея и креатинин, които при неправилна работа на бъбреците остават в кръвта - типичен случай за ХБН или ОБН, което пък води до хемодиализа. Освен това в урината може да се намират различни бактерии, протеуси и т.н. Това, че си ги носим в организма, не значи, че трябва да си г ипоглъщаме обратно. Доста странно ми се вижда да се лекуваме с отпадни продукти. Да не говоря за погнусата. Ако се измисли някакъв начин за филтриране на урината и извличането на действително ефективните съставки - според заболяването, то това си е направо създаване на лекарство. Може и да има някакъв лечебен ефект, допускам, че всичко е възможно на тоя свят, че и на другите светове, но вероятно има къде-къде по-добрии по-приятни на вкус методи.

Линк към коментар
Share on other sites

Аз, обаче, не съм съгласна с Добромир, а с Орлин. Орлин, макар да не е лекар, е много будно и широкоотворено към нестандартните методи момче, което предполага широта в съзнанието. Който отрича, без да е прилагал някакъв метод, е само ограничен в собственото си полезрение. Прилагала съм уринотерапия по книжките на Малахов на свои близки, които ми се довериха и са ми много благодарни за което, защото се избавиха от ред заболявания. Но те не отхвърлиха метода поради предразсъдъци, а го спазваха стриктно и с вяра в оздравителните му възможности. Познавам хора, които се излекуваха сами и само с уринотерапия от хронични хепатити, от калкулоза в бъбреците и пиелонефрити и то тежки. Обикновени хора, без медицински познания, но широкоскроени и не отричащи. А що се отнася до уреята, креатинина, които се отделят с урината, човешкият организъм е настроен така, че да абсорбира само веществата, които са полезни в приеманата урина, а отпадните продукти имат само подкислително и очистително действие, в което се състои по принцип лечебното действие на урината. А бактериите, които се отделят, са само предтекст да се отрича метода. Защото с урината не се отделят цели бактерии, които човешкият организъм да не съдържа - ние гъмжим от сапрофити, с които сме от раждането си, а за патогенните - отделят се само техните разградени вече продукти и разрушени бактериални тела, които са имуностимулиращи за организма, т.е. предизвикват по-адекватен имунен отговор спрямо тях, което води до пълно и бързо самооздравяване. И точно гладуване и уринотерапията са методите с най-мощно отделяне на радиоактивните елементи от кръвта. За този метод се говори в Махабхарата, индийците практикуват т.н. лечение с Шивамбу - "вода на процъфтяването", в Библията, в редица текстове на Аюрведа. Древните са наричали урината АМАРОЛИ - от "амара" - безсмъртие.

Не ми се пише подробно сега за уринотерапията. Който иска да се запознае с този метод достатъчни са книгите на Малахов. Намират се още на пазара.

А браво на Орлин за темата! И да! - има такива приятни методи, къде, къде по-приятни. Един от тях е избавяне от предразсъдъците ни и разширяване на съзнанието и което пък е предпоставка за извисяване.

Линк към коментар
Share on other sites

Аз, обаче, не съм съгласна с Добромир, а с Орлин. Орлин, макар да не е лекар, е много будно и широкоотворено към нестандартните методи момче, което предполага широта в съзнанието. Който отрича, без да е прилагал някакъв метод, е само ограничен в собственото си полезрение.

Винаги съм се старал, независимо дали чуя нещо от "официалните" или неконвенционалните източници, да го приемам без предразсъдъци. Понякога казвам, че нямам още оформено мнение и то е, защото освен отворено съзнание тук е необходима и продължителна практика. Тя включва, освен собствено експериментиране, и наблюдение върху голям брой хора, които прилагат съответния метод. Даже бих казал, второто е по-важно, защото отделен човек може и да си се чувства добре по определен начин, но да апроксимира това по отношение на всички други е неправомерно. Точно в това е и грешката на Малахов. На книжния пазар има и книги от друг руски автор - Щадилов; и който не иска да е едностранчив в преценките си, а да научи какво е станало в Русия с метода на Малахов, е добре и тях да прочете... По отношение на разминаванията на мненията ни с Орлин, те са по-скоро частични, включително по конкретната тема. Не отричам метода, а призовавам да се внимава, че тук не сме Индия и не всеки от нас се храни, диша, мисли и живее по подходящ начин, за да прилага всичко тамошно с лекота и непомрачавани успехи. Силвия, ти отричаш ли, че с урината се изхвърлят ред непотребни за организма вещества, особено когато човек се е натровил с тежки метали, пестициди и радиоактивни елементи? Защото ако може да е полезно - макар и не за всеки - да поеме отново някои соли, антитела и хормони, които изхвърля, по другия въпрос мисля, че нещата са също така ясни. Освен това, стероидите в урината действат наистина противовъзпалително, но бързото подобрение не означава още най-добър начин за въздействие върху оплакванията. Знае се, че действието на споменатите, характерни не за древната аюрведа, но за съвременния свят отрови, е подмолно, ако приемаш малко повече олово или радиоактивен стронций - и ако не си свръхчувствителен - няма да усетиш нищо, но ако това е редовна практика...

И все пак основното не са теоретичните съображения. Според моята статистика, освен външната уптореба, за която както казах имам само малки забележки, от вътрешна употреба се чувстват добре само не много голям процент предварително подготвени чрез други методи хора. При останалите ефектът се колебае от временно добър, през смесен - с резултати, но и с кризи - до видимо негативен ("кризи", които не преминават дълго, е трудно да бъдат изтълкувани като лечебни). Добре би било да се види и в подробности, кой кога и защо реагира съответно и ето в този смисъл е полезно да се споделя по-конкретно. Иначе хората говорят и пишат какво ли не. Но ето например, аз ще споделя за Д., една пациентка - чужденка, живееща често в България, преди няколко години тя ме потърси за консулт. С известни познания, но малко практика в природолечението, на нея й беше предписана за новооткрит диабет уринотерапия в известен софийски център. Докато я използвала външно, всичко било наред, но като взела да пие, получила жестоки пристъпи от коремни болки, повръщане, главоболие и световъртеж. Казали й, че е лечебна криза и че ще мине, но не би. След 4-5 дни се наложило да постъпи в болница. Изследванията на кръвта и на урината показали значителни отклонения, не само свързани с диабета, но и ред други. Може да си ги е имала жената и преди тези предразположения, но въпросът е как предварително да се прецени, доколко този метод е оправдан или рисков? Колегите от споменатия център се ръководели само от Малахов... :hmmmmm:

Редактирано от Добромир
Линк към коментар
Share on other sites

Уринотерапията е достатъчно древен метод, за да се говори за бройка излекувани. И казуси на влошаване или неповлияване в най-добрия вариант има само тогава, когато липсва вяра в какъвто и да било метод, а е налице скептицизъм, отрицание или в най-често срещания вариант - обикновено неспазване на елементарните правила при прилагането му.

Линк към коментар
Share on other sites

Силвия, аз съм един от онези, които са се предоверявали на много от древните методи. Сега съм по-умерен - само поради непрекъснатия натиск на фактите. Древните цивилизации са употребявали една смесица от неподходящи, частично подходящи и гениални методи и средства. Но даже и последнте следва да се съобразяват с времето, мястото и конкретната патология. А за първите... само два примера. Последните години лавинообразно във все повече страни се забранява билката ефедра, една от най-често използваните в китайската медицина от незапомнени времена. Самият ефедрин в медицината се прилага далеч по-пестеливо, известни са много негови противопоказания, но прилагането на такова средство масово като хранителна добавка за отслабване, тонус и против астма се оказало доста опасничко. Сърдечни увреждания, безсъние и даже психози се отключвали подозрително често. А какво да кажем за това, че повечето древни медицини са използвали широко опиум и други наркотици, без да подозират за това, че вредата в крайна сметка се оказва по-голяма от "ползата"? Не мога да приема крайните становища на тясно "официнализираните" лекари, нито на фанатиците в природните методи - просто животът ме е научил, че истината е по средата. :yinyang:

Линк към коментар
Share on other sites

И щом си изпробвал всякакви методи, Добромир, вероятно си стигнал и до извода, че методът, какъвто и да било той, не лекува. Методите сами по себе си нямат никакъв лечебен ефект, ако не е заложена вярата в тях като предпоставка на успеха. А вярата в някой метод, всъщност не е вяра в самия метод, а в изцелението. И ето кое е амара - безсмъртието - ВЯРАТА!

Линк към коментар
Share on other sites

Вярата лекува. Но какво трябва да направи лекаря ако пациентът не вярва? Да, трябва да му вдъхне оптимизъм. Но когато чувстваш болка, отпадналост и неразположение да вярваш не е много лесно - дори и за духовно ориентираните и вярващите. Лекарят трябва да се опита да се пребори с болестта независимо от това дали пациентът му вярва в излекуването си или не. А ако пациентът му съдейства с вярата си, това е добре дошло.

Линк към коментар
Share on other sites

Но ако човек вече може планини да мести със своята вяра, не е ли твърде прозаично да се лекува с урина? :hypocrite:

Ами ако не може да го прави човечецът? Хайде да не бързаме да слагаме етикети "плацебо" на всеки един метод, защото няма да се получи...

Линк към коментар
Share on other sites

Обаче и да го отричаме е най-лесно заеманата позиция и е най-трудно оборващата. Нямам и това намерение, никак дори. Всеки с опита си, с етикетите си, с рамките си. То и билките планини не преместват, нали така?!

А Станимир, никой лекар не е излекувал никой пациент. Добрият лекар е само този, който може да посочи на пациента си защо той чувства болка, боледува и как той сам ще се излекува с помощта на един Лекар, който се съдържа във всеки човек.

А иначе производители, търговци и пласьори на лекарства под една или друга форма, колкото щеш...

Редактирано от Силвия СД
Линк към коментар
Share on other sites

Аз имам само собствен опит с този метод и затова не мога да говоря по принцип. Всъщност знам за една жена, която с компресис преварена до 1/4 урина на марля и глина плюс вътрешно приемане на урина плюс пост на череши за 20 дни премахна бучка на гърдата. Тя казваше е е рак. После от хора съмняващи се чух, че може да е било само мастно образование - не знам.

Аз лично преди време се бях запалил много по метода - нямах никакви негативни последици - никога! Но и за положителни не знам да съм имал. То не че имахнещо да лекувам де ...

Сега ми се случва понякога, от време на време, тайничко :), да приема една чаша сутрешна урина - чувството е сякаш си приел 1000 мг. витамин Ц. Светва ти - поне за малко. Или подобно на лекарството ноо тропил (не съм много сигурен за името), което подобрява мозъчното кръвообращение, само че с по-кратък ефект. Като цяло съм голям фен на метода, а и въобще на природните средства. Но - ако се прекалява с месото или наистина има силно замърсяване в организма по някакви причини - може би е опасно - това не знам!

Отвращението от урината идва от ранните години - от аналния стадий на психосексуалното развитие, когато детето насила бива учено да се дистанцира от дотогава нормалните за него отделяния. Колкото по-строга е била майката, толкова по-педантичен и ананкастен е човек. Ако е била по-толерантна, човек е по-артистичен и свободен психически! Това са дълбоки заложби. Всъщност с уринотерапията човек интегрира в съзнанието си една част от изтласканите в свръхаза (по Фройд) комплекси и се освобождава, поне донякъде от дълбоко заложени в него наличности. МОже това да е част от лечебния ефект, поне психически! Плюс върнатата енергия, плюс върнатите стероиди, плюс прочистването!

Обаче има голяма разлика каква храна си ял и колко и качеството на урината. Като и колко вода си пил. Ако си пил малко и си ял прекомерно и какво ли не - урината става леле мале - отровна. АКо обаче си на пшлодове и си пил доста чай - става буквално като "Жива Вода" - действително стимулира мозъка! Чувства се веднага, като енергийна доза. Обаче преминава бързо това усещане, за съжаление...

А - освен всичко друго (Добромир знае за кои болести е най-ефикасно), лекува синузит при смъркане! ...

Сега - ако някой с егнуси четейки тази тема - да си прегледа връзката между съзнавано - несъзнавано и изтласканите психични компоненти ! :dancing yes:

Линк към коментар
Share on other sites

Орли, :thumbsup: благодаря за темата .

Имам познати, лекуващи се с уринотерапия по Малахов и при тях има ефект.

Но те го съчетават и с други форми на лечение. Може би комплексния подход дава резултат. Съгласна съм обаче с Добромир, че няма универсално лечение и че трябва да се подхожда към всеки пациент индивидуално. Има много детайли, които трябва да се отчитат.

Не всяко болезнено състояние е болест. В някои случаи сме в етап на пречистване. А иначе причините за болестите са в самите нас - лоши помисли, неправилно хранене,... хиляди. И не на последно място липсата на вяра.

Та като стана дума за вяра, съгласна съм и със Силвето - вярата лекува. Ако пациентът не вярва, че ще оздравее, лекарят може и да не успее да помогне. Но в тези ни обвивки понякога само с вяра не става, за съжаление.

И още:

'Книга за здравето': За да има успех в лекуването лекарят трябва да притежава освен диплома от медицинския факултет, но и от живата природа. А именно силите на неговия организъм да са в хармония със силите на разумната природа.

P.S. Малей, какъв добър човек съм - съгласих се с всички преди мен :3d_097: Направо си се се чудя как успях :3d_131:

Линк към коментар
Share on other sites

Както всеки друг метод уринотерапията може да излекува, може нищо да не се получи, може да разболее - зависи от индивида, който си я прилага. Познавам хора, които след като хапнат сутрин черешки или какъвто и да е пресен плод, пък да не говорим да са на плодове цял ден, започват да се превиват от болки в стомаха. Няма да теоретизирам по темата и да обяснявам защо е така. Предполагам, досещате се за доста от вероятните причини, които са разбира се комплексни и свързани с психично-физиологични инерционни и не знам кви си още сили или липса на такива и още доста много и интересни причини може да се намерят, че и кармични и т.н. да не говорим че са променими и обратими, но...

тематата тук е уринотерапията и аз за нея от личен опит мога да кажа само хубави неща. Много пъти съм си лекувала гърлото с методите на уринотерапията, един път имах гной на сливиците и излъгах личната лекарка, че пия антибиотиците, които ми предписа. След няколко дни нямаше нищо. Тя беше доволна, аз също! За да бъда точна обаче ще добавя, че също комбинирам методите. В случая със сливиците използвах и масло от чаено дърво, сода+мед, гладолечение, после на прясноизстискани сокове и т.н.

Уринотерапия съм прилагала и при пречистване на дебелото черво - с много добър ефект, когато нямам сили сутрин съм пила урина - главно като съм на плодов режим или гладуване - веднага ми идва енергия, също съм я използвала при наранявания - забавлявам се със спорт, който редовно ми носи драскотини и разни ранички, които си лекувам така - по бабешки!

И все пак това е просто метод, макар и ценен метод! И като всеки метод е хубаво да има усет за това кога и как да се използва.

Разбира се, уринотерапията не може да помогне, ако липсва най-важното!

Линк към коментар
Share on other sites

:thumb down: поздравления за темата + изцяло положително отношение + имам личен + опосредстван опит вече над десет години :rolleyes: Орли голямо единомислие отчитам + на твойта честота бях изцяло + само дето отдавна не е тайничко + сутрешното "смъркане" лява - дясна ноздра си е даже ритуално:dancing yes: Добромир, благодаря за СмиреноМъдрието :rolleyes:

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Както виждам, дотук нещата се съгласуват много добре и с досегашните ми наблюдения! Хубави резултати при външни променки - ранички или синуит, все едно; различни при вътрешен прием; най-добри - при съчетаване с други действени методи. Орли, това за психологическата роля на този метод е интересно, но за момента не мога да взема категорично отношение. И аз съм го чел в разни книжки по психосоматиката, но според мен зависи много от моментното състояние на човека. Преодоляването на отвращението може би е полезно, но при някои хора като опитат, напротив, то се засилва, а оттам и свързаните с него неблагоприятни за здравето задръжки и асоциации. По същия начин, чрез поведенческа терапия могат да се лекуват някои страхове, но ако знаейки, че при нея пациентите постепенно се приучват да са в досег с онова, което се страхуват, човек сам реши да си я прави и отиде да речем в някой овчарник сред кучетата... Разбираш, че всичко е до балансирано отработен метод и неговата прецизирана индивидуализация, иначе резултатите могат да бъдат и противоположни на очакваните!

Редактирано от Добромир
Линк към коментар
Share on other sites

Добромир, както винаги виждаш всичко жентрирано и от всички възможни ъгли! Това е голямо изкуство! С времето и опита, надявам се и аз да го придобия! :thumbsup2:

...

В накои случаи уринотерапията работи като някакво чудо и е по-силна от всякакви медикаменти. Работи много мощно при различни кожни обриви, включително и при херпеси! Знам от опит! Веднъж гледах предаване по дискавъри - как в Китай в един голям казан изваряват десетки литри урина, докато накрая получат известно количество кристалчета - продават ги много скъпо и казват, че са много мощни естествени стероиди и имуномодулатори! Веднъж пробвах да повторя в домашни условия тази древна и много добре позната на изток методика на народната медицина - обаче така мирише, та се не трае ... отказах се! Това обаче е идея за хората, отглеждащи животни за различни продукции - така както се използва млякото - може и урината - за получаване на подобни медикаменти, които всъщност са силни естествени стероиди и хормонални добавки (вероятно във въпросните кристалчета има много на брой концентрирани вещества). Вероятно идеята звучи странно, но нима по-малко странни са "продуктите", които традиционно се получават от животните - такива като месо и органи за хранителна консумация? Или кожа за чанти и куфари? Или превръщането на животните в машини за яйца и мляко или раждане? Ако подобно извличане се прави по подходящ и професионален начин, полученият продукт ще има общо с урината толкова, колкото гъсеницата с пеперудата!

Обикновено на такива теми не се говори открито поради задръжките на хората - на изток обаче са известни отдавна. В Агни Йога например се говори за действието на бобровата урина, както и за естествения мускус, отделян от жлезите на специална порода мускусен бик (може би беше овен). Знае се например от всеки за лечебното действие на кучешката слюнка. Въобще и по отношение на животните, както и с билките има много дълбоки тайни, които се знаят не от всеки!

Линк към коментар
Share on other sites

А чакайте да ви питам нещо и аз. :) Особено тези, които отричат метода.

Човек издържа на глад до 40 дни максимум. Отново е индивидуално, но да кажем този срок се приема като неувреждащ, след което настъпва периода на патологичното гладуване, водещо до дистрофични промени в организма и смърт.

А как би издържал на жажда един човешки организъм при екстремни условия? Например В ПУСТИНЯТА?

40 дни в пустинята как се издържа на жажда?

Въпросът ми не е случаен.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...

:feel happy: добро е книжлето "Уринотерапия - Практическо ръководство" на Алексей Скворцов , излезе 1999 + Малахов дава в някоя от книгите си и мантрата на Шива : Ом Аум Хриим Амритодвхев Амрита Варшини, Амрита Куру Но Сваха , която се казва преди пиене :thumbsup: Амрита - "нектар на безсмъртието".

:sorcerer: някой има ли опит / инфо за компреси с урина при болки в лактите на ръцете.

:feel happy: Любов + Светлина + МИр + Радост :feel happy:

Редактирано от Благост
Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Четох, четох и така и не разбрах с какво конкретно е полезно пиенето на урина...

Няма абсолютно никакъв смисъл /природен/...

Може да ви звуча ограничено, но възприемам нещата по-простичко... Базирайки се на майката природа...

Ако е трябвало да пием урина, за да сме добре, със сигурност това е щяло да бъде организирано в последните хилядолетия живот от самата нея/природата/... Тя щеше да направи така, че ние хората да пием урина/ако имаме нужда от нея/...

Това не само не се е случило, а напротив - урината е един категорично отпаден продукт на организма... плод на много хилядолетия /нямам си на идея колко точно/

И какво излиза - пиели я в Индия, йогите и т.н. Аз питам защо. От това, което прочетох за Индия, йогите и прочие не виждам нещо, което се постига само с пиене на урина... С други думи може да се постигне и без да се пие урина... Като подчертавам дали урината има въобще нещо общо с горните презумпции...

Второ - за какво е този форум... ?!?! За болни хора... Да се лекуват с урина... Прочетете по-горе - какво общо има пиенето на урина с природата?

А най-важния въпрос е: ЗАЩО СА БОЛНИ тези хора... В това е разковничето - не в урината...

Както четох по-горе - методи всякакви... С вяра, без вяра, комбинирани с друго и т.н.

Реално погледнато, за да се излекува човек от абсолютно всичко, за което можем да се сетим не му трябва нито урина, нито къпина, нито антибиотици, нито вяра..., а и череши не му трябват... :)

Всичко е в самите нас... И е много просто... Труден е пътят до осъзнаването...

Както е казал народа - всеки луд с номера си... С други думи - всеки е индивидуален... Един се лекува с билки, друг с мед, трети с глад и т.н., а някои с урина... щом им помага...

Май повечко писах... Ако не ви се чете няма проблеми :)

Линк към коментар
Share on other sites

Конкретно:

- Разбива камъни в бъбреците и жлъчката

- Засилва имунитета

- Нагнетява психичната сила

- Създава специфичен психологически процес, свързан с т.н. от Фройд "анална" фаза от психосексуалното развитие и неговото отработване, което има силно освобождаващо психически, а оттам и психосоматично - физиологическо здравословно действие върху широк спектър от патологии

- Пречиства кръвта

- Лекува венците

- Оказва силно влияние на кожата - подмладяващо - при орално и външно приложение

- Амплифицира сексуалната функция с връщането на стероиди в организма, които са безвредни, защото са негови собствени

Линк към коментар
Share on other sites

:feel happy: добро е книжлето "Уринотерапия - Практическо ръководство" на Алексей Скворцов , излезе 1999 + Малахов дава в някоя от книгите си и мантрата на Шива : Ом Аум Хриим Амритодвхев Амрита Варшини, Амрита Куру Но Сваха , която се казва преди пиене :thumbsup: Амрита - "нектар на безсмъртието".

:sorcerer: някой има ли опит / инфо за компреси с урина при болки в лактите на ръцете.

:feel happy: Любов + Светлина + МИр + Радост :feel happy:

:feel happy: Бих желал да си пиша с хора практикуващи уринотерапия лично, пишете ми на този адрес: liudmila_emilova@abv.bg :thumb down:

Модераторска бележка: Моля пишете на кирилица!

Редактирано от Иви
Линк към коментар
Share on other sites

Конкретно:

- Разбива камъни в бъбреците и жлъчката

- Засилва имунитета

- Нагнетява психичната сила

- Създава специфичен психологически процес, свързан с т.н. от Фройд "анална" фаза от психосексуалното развитие и неговото отработване, което има силно освобождаващо психически, а оттам и психосоматично - физиологическо здравословно действие върху широк спектър от патологии

- Пречиства кръвта

- Лекува венците

- Оказва силно влияние на кожата - подмладяващо - при орално и външно приложение

- Амплифицира сексуалната функция с връщането на стероиди в организма, които са безвредни, защото са негови собствени

Както писах преди аз съм човек с по-опростено мислене по някои въпроси...

И ще анализирам стъпка по стъпка това, което казваш Орлине...

И то по презумпция, че всичко, което пише Орлин е вярно на 100% /не го подлагам на съмнение - нямам опит и не споря/

1. Разбива камъни в бъбреците... --- И аз го правя... без да пия урина :) или някакви други боклуци...

2. Засилва имунитета --- идентично... без проблем го правя - както казах в предния си пост всичко е свързано...

3. Лекува венците - с риск да се потретя :) - никакъв проблем без да пия урина...

4. Нагнетява психичната сила - е те това не го разбрах... :) Признавам си... Ако ми обясниш какво имаш в предвид...

5. Процеса свързан с Фройдовата "анална" фаза доколкото го разбрах аз го решавам като се усмихвам... Резултата мисля ще е доста по-добър от уринестия...

6. Пречиства кръвта - да не се почетворвам - няма да пиша... Знаем какво е чиста кръв... И пак казвам всичките тези неща са функция на едно...

7. Венците също - чиста кръв, здраве и усмивка - никакъв шанс за болни венци - без урина!!!

8. Подмладява кожата - същото бих казал - никакъв проблем - четете по-горе...

9. Под "амплифициране" разбирам усилване /все пак говорим български/ на сексуалната функция... И това не е проблем /без урина/... Добро самочувствие, усмивки /за медитация не говоря - с нея усилването е страшно :)/

И както писах в предния пост - няма нужда да се пие урина при положение, че има доста други много по-приятни начини за здраве и усъвършенстване...

Поздрави

Линк към коментар
Share on other sites

В твоето съзнание урината е нещо гадно и мръсно що се отнася до подобен род приложение. Затова така и реагираш. Това е показател, че има какво да разровиш във връзките съзнавано - несъзнавано и какво да оъзнаваш.

Никой не те кара да го практикуваш. Твоите виждания са о,к за теб. АКо нямаш нужда от това и друго ти върши работа, чудесно. Ако си перфектно здрав, ако си млад, чудесно.

Моят опит показва само, че това е един почти магичен метод при широк спектър от проблеми - кожни, бъбречни, с кръвта, а и със съзнанието. Както и имуномодулатор и за профилактика. Естествено, че има и други начини, естествено, че това не е панацея. Но, моето мне ние е, че е много по-евтино (безплатно) от огромна част от медицинските химии, доказано действено е от хилядолетия - а за боклуците, за които пишеш - те не са в урината, а в съзнанието ни - а този метод спомага за освобождаването им - писах по-горе как работи психологически.

Здраве! ;)

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...