Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • Za_muzika_kponeia 2.jpg

Sign in to follow this  
Mindfield

За сблъсъка на културите

Recommended Posts

Две думи ми се набиха в съзнанието от този видеоматериал и статията: FEAR and POLITICS

Дали е сблъсък на култури или на интереси, от политическа гледна точка?.... От човешка гледна точка,разделението на хората според религията , която изповядват, култура, цвят на кожа и т.н.,е плод на страхове и предрасъдъци. И докато е така,ще сме свидетели, а не дай боже и деятели , на подобни извращения. Но аз вярвам, че думите на Дънов ще се сбъднат за сливане на религии и култури, защото сме преди всичко хора.

Аз работя с колеги от Иран, Йордания, Индия, Украйна, и смея да твърдя, че тук в Америка, същата онази държава която води войни,обединява на територията си различните култури, където действително се проявява толерантност, и се зачитат човешките права.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мислила съм си, ако ги нямаше политиците как биха се справяли хората? Факт е, че и у нас по селета и градовете със смесено население има разбирателство, чисто човешко. Но на политиците им харесва да си играят игричките и простите хорица се поднасят. И всичко от това кой е по-по-най! И болката и Любовта са все за хората, независимо от вероизповеданието. Все пак е важно да се приемаме и разбираме като човеци :feel happy:

"За всеки има слънчев лъч, нали

за всеки има цвете да цъфти..."

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Буш си знае много добре цената ,да бъде политик . Какво е продал от себе си .

Браво на Соломон Паси ,за всичко което изнесе на раменете си. Познавам се лично с него , както и с посланника на България в Москва. Съдбата ми е поднасяла доста необичайни ситуации в моя живот . Но има и добри политици , нашите колкото и да са лоши , не могат да навредят в световен мащаб, това е най- хубавото.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×