Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Астрологични прогнози


Recommended Posts

През миналата година три от тежките планети-Сатурн,Плутон и Юпитер бяха в огнени знаци. Сега и трите са вече в земни знаци.През септември 2007г. Сатурн премина от Лъв в Дева,където ще остане около две години и половина.В последствие Юпитер също смени огнен със земен знак.Както отбеляза Simonkurt в една съседна тема от 26.01.2008 Плутон навлезе в първия градус на Козирога. Там ще си правят компания с Юпитер до към13.06.,когато Плутон отново ще се върне в Стрелец за няколко месеца-до 27.11,където има “да си довърши нещата.” B) .След 27.11. богът на подземния свят отново ще навлезе в Козирог- знака на Сатурн,нашия управител.Ще остане там 15 години,до 2023 година.Аз си мисля,че трябва да се има предвид и отминалия съвпад между Юпитер и Плутон в края на Стрелец.Тези две планети се срещат през 13 години . Имате ли идеи какво да очакваме,още повече,че България е под знака на Козирога? :3d_030:

Линк към коментар
Share on other sites

Ами, може би ни очаква засилена практическа работа ... до сега в Стрелец би трябвало да сме отработили идейната страна на нещата, а сега идва ред да ги приложим: упорито и целеустремено. На всичкото отгоре Сатурн ще ни застави да изпипваме детайлите. :)

Честно казано аз не отчитам влиянието на Плутон - в моята карта много рядко се е случвало нещо съществено (а Плутон ми е в 1 дом) при транзитите, отчитани към каквото и да било: планети, домове ... ; така е и в картите на други хора. А понякога обратно - случват се съдбоносни събития (и положителни, и отрицателни), които да се чудиш, с какво да ги свържеш.

Все се каня да се опитам да изчисля движението на трите планети, намиращи се след Плутон (според древноиндийските астролози), ама пусти мързел ... :lol:

Ето например при посочения съвпад на Юпитер и Плутон - какво сте забелязали вие като събития?

Линк към коментар
Share on other sites

През декември 2007г.-срещата е в края на Стрелец.Предишната среща беше през декември 1994 година,в края на Скорпион.Тази поредица е доста специална.В рамките на един човешки живот може да се случи само веднъж, но не винаги.Следващата им среща в Скорпион е на 7.12.2230.През 94 година Юпитер,така да се каже, отива на гости при Плутон. Плутон си е у дома,в по-изгодна позиция и се разпорежда както само той може. Най-общо разцвет примерно на мафиотски структури,подмолни и тайни дейности,подкупи,далавери, проституция,престъпност и други любими плутонови занимания.”Избутване” на юпитеровите ценности- законност,справедливост и почтеност.Това беше един 13 годишен цикъл.Следващия започна в навечерието на 2008-ма година.Този път Юпитер си бе “у дома” и Плутон му “гостуваше” Да се надяваме,че през следващите 13 години ще възтържествуват законността,справедливостта и почтенността. Поне добре звучи. :D Аз съм обнадеждена :rolleyes: .

А инак,на мен Плутон ми влияе осезаемо.Не мога да го сбъркам,защото когато той влияе,влияе...Управлява ми Асц и е много аспектиран.

Линк към коментар
Share on other sites

Честно казано аз не отчитам влиянието на Плутон - в моята карта много рядко се е случвало нещо съществено (а Плутон ми е в 1 дом) при транзитите, отчитани към каквото и да било: планети, домове ... ; така е и в картите на други хора.

Правилно ли разбирам това, което казваш? Не ти влияят транзитите на Плутон? Ще те впиша в книгата на Гинес!

Редактирано от azbuki
Линк към коментар
Share on other sites

Може :D

Линк към коментар
Share on other sites

  • 6 months later...

През август в Косово ще започне война, а САЩ няма да бъдат свръхдържава – такава прогноза даде на 11 юли за life.ru известният астролог Павел Глоба. През август, твърди той, ще има 2 слънчеви затъмнения – на 1-ви и 17-ти, а по време на слънчеви затъмнения могат да станат неочаквани събития. През тази година, според него, в Русия ще почине голям политик, затова са възможни политически сътресения. Тези августовски затъмнения ще бъдат лоши и за Европа, точно така, както е било в навечерието на Балканската война през 1912 г.

Войната в Косово в началото ще бъде спряна, но не за дълго. Скоро обаче, там ще бъде убит някой лидер или ще бъде разкрит чудовищен факт. Спомняте си, че се говори, че се продават деца за органи и това ще положи основата на гражданска война с евро-азиатски мащаби. Това ще стане към 2010 г. Тази война след 12 години ще сложи край на Европейския съюз.

Според Павел Глоба, незавидна съдба очаква и Съединените щати, при това съвсем скоро. Има много стара прогноза, според която САЩ ще рухнат след избирането на 44-тия президент, а следващият президент, който ще бъде избран през ноември тази година, е 44 по ред. Доларът ще престане да бъде световна валута. Глоба прогнозира, че това ще се случи още в края на 2008 г. Америка няма да бъде вече световен жандарм и ще увеличи влиянието си само на американския континент.

Слава богу – заключава Глоба – Русия, която е под знака на Водолея, ще избегне сериозните политически сътресения. Във всички предстоящи войни тя ще запази неутралитет.

Линк към коментар
Share on other sites

Почти със нищо не съм съгласен освен това,че Русия била под знака на водолея,и съм убеден че нищо от тия работи няма да стане.Тия прогнози ми звучат също като този апокалипсис с който медиите плашиха хората,за потоп и незнам си какви глупости в края на 20-ти век.На обратното мнение съм,че занапред ни чакат само хубави работи.А ако се очакваше някаква война в близко бъдеще Димитър Захариев щеше да го каже.И Европейския съюз тепърва ще става все по стабилен :rolleyes: ,и народа ни ще се ублагодетелства от това съвсем скоро.А тия дето плашат хората,с някакви катаклизми,малко ме дразнят.

Линк към коментар
Share on other sites

Идеята ми беше тук да се публикуват прогнози на имена в астрологията.По тази причина оставих без коментар предвижданията на П.Глоба, който е едно голямо име в тази област.Ванга също говори за тези неща тук - http://www.myshop.bg/vanga/predictions.html

Редактирано от Olq3
Линк към коментар
Share on other sites

Разбирам те Olq3 , и аз бях пуснал подобна тема "предсказания" .А иначе има неща които Ванга е казала и не са се случили от 2007-ма година,това мисля става когато дадена общност се промени към добро,и следствието което би трябвало да стане се променя.

А ето и аз ще дам едни предсказания тука които ги има в темата " Пророчества. Епохата на Водолея." ,нека да се проследят във времето,и да се види дали нещо от това ще се сбъдне,както виждаме има неща които не се сбъдват,да видим дали тия ще се случат,и ако станат какъв процент от казаното ще е факт.

1.Тази седмица Димитър Захариев каза,че ще се инсталират и ще се правят колите с нещо като електронен ограничител (нещо подобно го има и в метрото) тоест няма да може да се развиват повече от 50 км/ч в населените места,това е в близко бъдеще,претполагам че го е казал за близките 10 години.

2.Сега се очаква да се случи едно от предишните му предсказания,че бъдещият американски президент ще е цветнокож,вече знаем за кой става дума - Борак Обама .Това го беше казал миналата година Октомври или Ноеври месец,но сега чак го записвам.

3.Също така каза,че след като САЩ започни да "охажва" Колумбия,а именно заради климата който е благоприятен (и дава по 3 реколти на година ) за развитието на това маслодайно растение,което ще се използва за екологично гориво.По това действи на Америка ще разберем,че петролът е свършил и ще започне засаждането именно на такава колтура,в райони с благоприятен климат.Тва е отново в близко бъдеще.

4.След назначаването на новия президент на Америка,Русия и САЩ ще си обединят усилията и ще се справят по някакъв особен начин с тероризма,мисля че имаше предвид по някакъв мирен начин.

5.За малко по далечно бъдеще,Димитър Захариев беше казал че ще се открие антигравитационният двигател ( за принципа на работа на този двигател доколкото знам го има в "Царичина" или в записките на Е.Логинова ,на този принцип работят и летящите чинии,които използват антигравитацията ,можеби по този начин ще стане откритието му,като се разкодират записките )

6.Също ще се изобрети и мисловен усилвател,с който ще можем да контактуваме с извънземните.

7. 2010-2015г. България ще се стабилизира икономически.Пенсиите ще са около 1000-2000 евро.Хората ще си върнат човешкото изражение по лицата ( разбирасе може това да стане и 2010г. но всичко зави си от изборите които правят хората,и обществото като цяло) ,но по скоро това ще се случи към 2015 година.

Всичко го цитирам по памет,така че не е 1 към 1 ,но смисълът е този .

Линк към коментар
Share on other sites

Руският астролог Павел Глоба преди 4 години предрече идването на власт на БСП, а преди това разпадането на СССР и войната в Ирак(статия във в. "Труд"

11.02.2008)

"Сергей Станишев ще бие Бойко Борисов на парламентарните избори през 2009 г., ако се раздели с някои от сегашните си партньори и особено със Симеон Сакскобургготски", твърди Глоба.

Преди 4 години той предрече идването на власт на БСП, а преди това - разпадането на СССР и войната в Ирак.Според Глоба планетите показват, че Станишев "е дългосвирещ политик и управник". "Тъй като е зодия Телец и през 2009-а при него ситуацията ще е на кантар и всичко зависи от това кого ще избере за съюзник и от кого ще се откаже. Трябва правилно да изиграе картите си сега, за да спечели при следващото раздаване", казва Глоба.

Руският астролог е изчислил и е категоричен, че

"...рано или късно Бойко Борисов ще стане министър-председател, би спечелил предсрочни избори сега, ще спечели и по-късно, но през 2009-а съотношението ще е 52 на 48 в полза на С.Станишев."

"Звездите показват, че Борисов ще бъде подведен от съюзниците си демократи, които ще го предадат в последния момент и заради тях той може да загуби решаващите гласове", твърди астрологът.

Той твърди, че стабилност и процъфтяване очакват България, която в близките 9 години ще стане президентска република. "След втория си мандат Георги Първанов за известно време ще се оттегли от властта, ще създаде своя партия и ще се върне на бял кон като президент в президентска република".

Но има и риск- след 5 години съществува опасност мюсюлманското население в България да поиска автономна република - както Косово.

"

Първанов е зодия Рак и това го прави галеник на звездите и идеалният лидер за България", продължава Глоба.

Астрологът е убеден, че след като до месец-два Косово обяви независимост, това ще предизвика верижна реакция в региони на бившия Съветски съюз - Приднестровието, Южна Осетия, Абхазия. Ерата на Водолея, в която се намираме, променя и размива границите.

"

Медведев ще бъде силен държавен глава, но по време на втория му мандат цените на петрола ще паднат и ще настане всеобща криза" твърди Глоба.

"Демократите ще спечелят президентските избори в САЩ, но въпреки всички обещания няма да изтеглят войските от Ирак - продължава с прогнозите си астрологът.

Ето и други негови предвиждания:

- НАТО е обречена организация и ще се разпадне;

- Шанхайската организация, в която са Китай и Русия, а ще се присъеедини и Индия, ще се превърне в най-силната военна икономическа структура в сдвета;

- От глобалното затопляне най-силно ще пострада Северна Европа;

- За света в 12-годишния цикъл, свързан с Юпитер, предстоят години, в които ще доминират консерваторите, хората на разума, а на власт ще идват безцветни личности.

Редактирано от Olq3
Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 months later...

Не си падам много по предсказателната астрология, но ми е интересно някой вглеждал ли се е в хороскопа на Обама? Ето тук му е свидетелството за раждане. Пиша и във форума, ако някой не разчита добре знаците на тази страница:

4 Август 1961

19:24 ч.

Хонолулу

П.П. Мисля, че този човек може да донесе голяма промяна в Америка.

Редактирано от azbuki
Линк към коментар
Share on other sites

Нямаме картите на останалите кандидати и следователно липсва база за сравнения.Но се надявам Обама да е следващият президент на САЩ.Още повече, че през 2009, още в първите й дни, той ще преживее Юпитеров възврат.В соларната му карта за 2008 Юпитер е в неговия 11 дом.

Соларният Асц. попада в 7 натален дом в дева.Това е индикация, че Обама ще хвърли доста сили в работа за своите партньори, семейство, народ.Активна е западната половина на картата, което показва, че той ще има доста социални ангажименти през следващата соларна година.Безпокойство буди положението на господаря на соларния Асц. - в 12 соларен и в опозиция с наталния Асц.Още повече, че Меркурий е и господар на 8 дом в хороскопа на Обама.От друга страна Марс буквално е кацнал на соларния Асц. и също се намира в 7 натален дом.Ако стане президент, вероятно ще има доста трудности при преговорите.Тази позиция говори за огромна активност, но и за неразумни рискове, непремерени действия.При това и наталният Марс се намира в 7 дом, почти в съвпад със соларния.Изобщо наблюдава се значително струпване на планети в неговия 7 дом, но предимно в лъв.А това е сигнал, че сенаторът ще бъде на политическата сцена и през следващата година.

Обезпокоително е положението на МС в солара- в 4 натален дом.Това може да се разглежда и като политически крах, но може да бъде и край на даден етап от неговата кариера, като сенатор например.Соларната Луна, господар на 6 дом в хороскопа на Обама, е също в 7 натален дом.Слънцето се намира в 11 дом на солара в лъв - индикация за сбъдване на най-честолюбивите планове.

Опитах се да дам един щрих от солара на Обама, касаещ неговата кариера.Картата е построена за Вашингтон, където сенаторът живее.

Ето я и нея - http://media.snimka.bg/0946/008148284-big.jpg

Редактирано от Olq3
Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте! :3d_050: Малко ми е трудно вече да гледам от умора,но ми направи друго нещо силно впечатление.Луната управлява 6-я му дом и е в 7 натален от солара,но е в 8 соларен дом,в съвпад със соларния и с рождения Марс на куспидата на 8 соларен и успоредно с това двете са в квадрат с транзитния Плутон.На всичко отгоре-соларния Сатурн е в съвпад с наталния Плутон.Ужас! Ако не ме лъжат очите,май соларния МЦ е в 4 дом.Не ми харесва и този соларен Меркурий на куспидата на 7 дом в опозиция на асцендента,който управлява 4 и 8 домове.Транзитният Сатурн прави квадратура и с наталната Луна,макар и с малко по-широк орбис,но на отстояние 5 градуса си е аспект.Соларното Слънце и Меркурий-в 6 дом.И черешката на соларната карта-соларните Лунни възли-точно на асц.-десц.Дано греша,Оля,защото има предпоставки за покушение над него.Но,за да съм сигурна,трябва да видя и прогресията и още неща. :3d_161:

Линк към коментар
Share on other sites

Все пак предпоставките за покушение би трябвало да ги има и в радикс? Соларът надали стига.

Ще ви изкопая данните на Маккейн и евентуално на Сара Пеилин и Джо Байдън. Утре ще разпитам американците на мейлинг листата...

Линк към коментар
Share on other sites

Все пак предпоставките за покушение би трябвало да ги има и в радикс? Соларът надали стига.
Разбира се,трябва да има предпоставки и в радикса.

Аз само ще изброя някои положения,пък вие преценете дали ги има или не:

1.Асц.-Водолей-упр.-Уран-в 7 дом-явните врагове,диспозитор Слънце в 6 дом на здравето в съвпад с Меркурий/упр. на 8 дом-смъртта/.

2.Сатурн е съуправител на асц./физическото тяло/ и упр. на 12 дом-тайните,в съвпад с Юпитер-упр. на 11 дом-сдружения,организации.Двете заедно са в опозиция на Меркурий/упр. на 8 дом/ в 6 дом-здравето.

3.Плутон в 7 дом,отново е с диспозитор Меркурий.Няма да повтарям аспектите пак.

4.Луната в Близнаци/отново с диспозитор Меркурий/ е в 4 дом-домът на края и прави квадратура към лунните възли,което изобщо не е за пренебрегване.

Може и да греша.Аз лично много го харесвам,има чудесно излъчване и мисля,че би бил най-добрият избор.Но мисля,че ще се опитат да го премахнат.

Линк към коментар
Share on other sites

Забравих да допълня още нещо:

Марс е близо до куспидата на 8 дом и диспозиторът му отново е Меркурий.Юпитер в 12 дом е с диспозитор Уран в 7-ми,който пък е диспозитор на Слънцето в 6-ти.

Така че,въртим,сучем,все около този Меркурий се въртят нещата.А Меркурий в мунданната астрология се свързва и с наемници.

Ето само радикса му,за да не се объркваме:

--1.gif

Линк към коментар
Share on other sites

Извинете ме,че пускам толкова постове,но нещо не можах да вдена редактирането. :huh:

Луната-управител на 6 дом-здравето, прави и квадратура с Плутон-естествения управител на 8 дом.

Линк към коментар
Share on other sites

Избирането му, според мен, е крайно проблематично. В момента всички малко или много сме подложени на мунданната опозиция Сатурн-Уран. Смятам, че това е тежък и "взривоопасен" аспект, тези, които наистина са засегнати от него трудно ще "отработят" напрежението.Марс е управител на 10 дом, т.е. почести и престиж,смятам че това е дома на "краля" и на президента. Позицията на Марс не е особено обнадеждаваща за успех, намира се на 22 градуса в Дева, бих казала че е малко "между шамарите", на Сатурн и Уран, като си има в радикса каре Марс-Уран. :3d_124: Прави ми голямо впечатление, че в момента ретро Уран се движи назад от към 20-тия градус в Риби, Сатурн напредва от към 16-тия градус в Дева и "челния сблъсък", т.е. точната опозиция е точно на 04.11.2008 година- е нали тогава точно ще се проведат и изборите?! :3d_132:

Да си призная, изказвам се доста неподготвена.По такъв казус е редно много по-обстойно да се разгледат картите на всички кандидати и също и картата на САЩ имаме още доста работа по темата, но споделих горното, защото е доста голямо съвпадение. Освен това наистина изтъкнатите и силни личности, за разлика от по-простосмъртните,понякога успяват да постигнат забележителни успехи точно при много напрегнати аспекти.

Линк към коментар
Share on other sites

Избирането му, според мен, е крайно проблематично. В момента всички малко или много сме подложени на мунданната опозиция Сатурн-Уран. Смятам, че това е тежък и "взривоопасен" аспект, тези, които наистина са засегнати от него трудно ще "отработят" напрежението.Марс е управител на 10 дом, т.е. почести и престиж,смятам че това е дома на "краля" и на президента. Позицията на Марс не е особено обнадеждаваща за успех, намира се на 22 градуса в Дева, бих казала че е малко "между шамарите", на Сатурн и Уран, като си има в радикса каре Марс-Уран. :3d_124: Прави ми голямо впечатление, че в момента ретро Уран се движи назад от към 20-тия градус в Риби, Сатурн напредва от към 16-тия градус в Дева и "челния сблъсък", т.е. точната опозиция е точно на 04.11.2008 година- е нали тогава точно ще се проведат и изборите?! :3d_132:

Да си призная, изказвам се доста неподготвена.По такъв казус е редно много по-обстойно да се разгледат картите на всички кандидати и също и картата на САЩ имаме още доста работа по темата, но споделих горното, защото е доста голямо съвпадение. Освен това наистина изтъкнатите и силни личности, за разлика от по-простосмъртните,понякога успяват да постигнат забележителни успехи точно при много напрегнати аспекти.

Съгласна съм,Атландида,с теб.Аз просто си разсъждавам,защото ми се вижда доста вероятно.Не мисля,че ще позволят негър да стане президент на САЩ.Аз лично не съм расистка.Но като разгледах и солара му за 2008/2009 г. не видях нищо подкрепящо избора му за президент,напр.-няма нищо в 10 соларен дом.Вярно,че тр.Юпитер прави тригон с рождения Марс,но при транзитите за 22 февруари има голямо струпване на планети във Водолей.Меркури,Юпитер,Марс и Луна са в опозиция на рождените Слънце и Меркурий.Прочетох някъде из нета,че основните битки за президентския пост ще бъдат между 5 февруари и 4 март-2009.Транзитният Уран е в опозиция на рождения Марс и тр. Сатурн.Транз.Слънце-в опозиция на Плутон.Има и още начини да се видят много неща,но нека се изкажат и другите.Но най-силни притеснения имам относно квадратурана на Уран/упр. на асц./ към Луната/упр. на 6 д./ в радикса.Както и опозицията на Сатурн и Юпитер към Меркурий/упр. на 8 д./.

Ако той продължи да води,не бих се учудила да се опитат да го елиминират между 5 февруари и 4 март.

Линк към коментар
Share on other sites

Обещаното:

John McCain

> 29 August 1936

> 9 AM

> Balboa Heights

> Panama Canal Zone

> 8N57 79W33

McCain filed his statement of candidacy November 16 2006, recorded

11:36 am

> EST in Washington DC

(за хорарната астрология, деня, в който Маккеин подава кандидатурата си)

Картата на Съединените Щати (един възможен вариант...):

http://members.tripod.com/tra_nations/a_usasag.htm

Едно предсказание на американски астролог цитирам то мейлинг листа, бих могла да преведа на части, ако някой пита:

Just got home from the Midwest Astrology Conference. A good time was

had by all. I tell ya, the banquet food and service was just

incredible. Anyway, Robert Blaschke was there (a member of the holy

trinity of Roberts -- Hand, Zoller, and Blaschke -- a member of the

"Roberthead"), predicting that Obama would be elected president. I

told him I thought this was the first convincing prediction I've

heard. He used the 2000 Grand Conjunction (of Jupiter & Saturn) chart

cast for Washington DC, along with the 2009 inauguration chart.

Looking at the GC chart versus Obama's natal, we find the following

contacts (all aspects partile -- same degree number -- unless

otherwise indicated, and "=" means "conjunct"):

GC Moon = Obama n Venus

GC Moon sextile Obama n Venus

GC Asc = Obama n NN

GC SN = Obama n Saturn

(This is using the true lunar nodes.)

Looking at the 2009 inauguration chart (20 Jan 2009, noon, Washington

DC), we see the Moon conjunct Obama's n MC within a degree. The MC is

conjunct his n Saturn within a degree. Sun = Mercury = Obama n

Jupiter. Jupiter is trine Obama's n Moon.

He also pointed out that the 2020 Grand Conjunction occurs at 0

Aquarius 29 and is therefore = Obama's n Jupiter. This may explain

why his rhetoric of "change" and "hope" for the future -- "yes we can"

optimism -- is striking a chord.

Finally, he said he was able to predict that Obama would be the

Democratic nominee in part because he noticed these contacts between

Obama's and McCain's charts:

Obama's Sun = McCain's Mars

Obama's Pluto = McCain's Sun

Obama's Venus = McCain's SN

Obama's Mars = McCain's Venus

All those conjunctions being partile, he knew that Obama would have to

end up as McCain's opponent rather than Clinton. I think I'm convinced.

So ... I'm ready to give up on Clinton as the nominee. Heh ... who'd

have thought I'd hold out even longer than *she* did, lol.

If we look at McCain's natal versus the GC chart, we only find GC

Chiron conjunct his n Jupiter (within a degree) and GC POF = McCain's

n Chiron and square McCain's n Venus. GC Mars trines McCain's n Asc

if the 9 AM birth time is accurate. But anyway these contacts don't

look nearly as strong as those to Obama's chart.

He said he thought Obama would be elected but that "we might lose

him". He didn't speculate as to how, but he thought the GC SN on

Obama's Saturn was cause for concern.

Линк към коментар
Share on other sites

Скарлет, при мен соларният Меркурий попада в 7 натален дом, а соларната Луна в 7 натален, но в 1, не в 8 соларен дом.Но си права - в 10 дом, соларнен и натален, няма нищо.А мисля, че би трябвало да има нещо, говерощо за издигане в йерархията, ако той е седващият президент. Като капак соларният МС е не само в 4 натален, но и в близнаци.И пак опряхме до въпросния Меркурий.Лошо е и положението на соларната Луна в каре към възлите.Наистина, почти на края на 5тия градус, но все пак си е в сила квадратурата.И още нещо, което ми направи силно впечатление - подвижни знаци върху 4-ите соларни оси.Това е индикация за разговори, контакти, пътувания но и за нерешителност, промени в областта на кариерата и в самата личност.

И моята информация е, че изборите са на 04.11.2008 година, а официялното встъпване е на 20.01.2009.Обявяването на резултатите обаче ще стане на 15.12.2008.А тогава транзитното Слънце преминава от неговия 10 в 11 дом и прави тригон към наталния Уран в 7. Транзитният Сатурн - господар на 11 дом (партии, сдружения, организации, планове) е в съвпад с наталния Марс; тр. Слънце и Марс са в квадратура към неговия Марс.С други думи на нито една от трите дати не виждам индикация, че това ще е новият президент.Изключение прави само соларното Слънце в лъв в 11 дом.

Линк към коментар
Share on other sites

Скарлет, при мен соларният Меркурий попада в 7 натален дом, а соларната Луна в 7 натален, но в 1, не в 8 соларен дом.

Оля,не видях никъде да съм писала,че лунарния Меркурий е някъде другаде,а не на десцендента.Но вечно бързам и може да съм го написала погрешно.Соларният Меркурий е там,а соларната Луна е в 3 дом,заедно с със Сатурн и в точен съвпад с наталния и соларния Марс.Плутон и Лилит са в соларния 6 дом.Плутон управлява 10 дом и е връх на тауквадратът към планетите в Дева и Риби. Вярно,че квадратурите предизвикват събитийност в кариерата му,но тригонът на Плутон единствено със соларната Венера,не знам дали ще му е достатъчен за избор на президент.Масите го харесват,но има много конкуренция и жажда за власт,което ги превръща в явни врагове.Юпитер на соларния десцендент е ретрограден и в падение.След Нова година ще има Юпитерово възвръщане,но Юпитер в радикса е в съвпад със Сатурн и вместо да действа ползотворно и разширяващо,предполагам,че ще има обстоятелства извън неговия контрол,които ще го ограничат в изявата.На всичкото отгоре прави и опозиция с Меркурий/упр. на 8/ и диспозитор на няколко планети,описани вече от мен.

Колкото до натала и планетите в 10 дом-виждала съм карти на известни хора и обществени личности,без планети в 10,но задължително планети в горната полусфера.

Споменала съм прогресивната Луна сигурно,която към февруари 2009 е на асцендента.Но се загледах и в прогресията за периода февруари-март 2009,защото днес срещнах такава информация в нета за крани резултати и полагане на клетви,но сега не можах да го намеря пак.

В солара соларният асц. за 2008/2009 е в Рак,а МЦ- в Овен.Луната и Марс в 3 дом носи много комуникации и подписване на договори.Днете вече казах,че са в съвпад с наталния Марс.Има голяма вероятност да го изберат,но нещо ме безпокои ....

Линк към коментар
Share on other sites

Картата на МакКейн определено е много по-добра от тази на Обама.Голяма активност се наблюдава в източната половина, за разлика от картата на Обама, където активна е западната.Соларният МС е в съвпад с рожденият Юпитер, Соларното Слънце и тук е в 11 натален дом, но е в 7 соларен, буквално "кацнало" на Дсц.Куспидата на 8 соларен дом е в съвпад с 1 натален, а осми дом има отношение и към политиката, не само към банкерството и края.Соларната Луна - господар на 10 натален дом е в него лъв в съвпад с рождения Марс.Шести соларен дом се намира в 10 натален.Северният възел тук е в тригон с Асц.Но соларният МС е в куинкос към наталния.

На 15.12.2008, когато ще бъдат обявени резултатите, тр. Нептун е в тригон с рождения Хирон, а транзитният Хирон е в тригон с наталния Асц!А на 20.01.2009, когато е официалното встъпване в длъжност транзитният Юпитер,е в точен съвпад с рождената Луна, госпадар на 10 натален дом. Като цяло тази карта има много повече данни за предстоящо издигане в професионалната сфера.

Ето соларната карта на МакКейн - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8170180

А оттук - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=259018 е информацията ми за оставащите етапи от изборите.

Редактирано от Olq3
Линк към коментар
Share on other sites

Определено и  двамата не са подходящи за президенти.И двамата ще започнат в неподходящи години.Единия е в година на подчинение на съдбата ,роден на дата на кармична разплата без негово желание,а другия започва трудната си година - 4.Има значение кой ще спечели,но е лош знак за Америка.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...