Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Повръщането и гадене по време на бременност


Recommended Posts

А какво ще кажете за повръщането и въобще цялостния дискомфорт, който изпитват някой жени по време на първите месеци на бременност. Имате ли някакво обяснение от езотерична гледна точка на какво може да се дължи? При кои жени е по-вероятно да се получат такива неприятни ефекти? Въобще наблюдава ли ли сте някаква закономерност?

Линк към коментар
Share on other sites

Според мене тук езотериката няма никакво значение, а имат значение кръвните групи на майката и детето. Аз съм нулева, но не знам на децата. Мога само да предполагам, че първото и то е нулева, защото

с първата си бременност не разбрах, че съм бременна, в смисъл, че нямах никакво гадене и повръщане.

Обаче с втората ..............въобще незнам как съм оцеляла, от първия ден до последния,,.....,дори през първите 4 месеца ми се гадеше не само от всичко, но дори и вода не можех да пия, а си купувах Фанта.

После поне това с водата се оправи, но гаденето си остана до последно. Спомням си, че толкова ми беше гадно, че исках да умра по едно време и да се отърва от това мъчение.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 years later...

Възможно е да става дума за чистене. При мен повръщането беше особено - почти никога не повръщах храна, а някаква слузеста маса, подобна на слузта, която се изхвърля при очистителни процеси. В този смисъл си мисля, че дискомфорт и повръщане е по-вероятно да има в случаите, когато вибрациите на майката и на детето са доста различни, т.е. детето е със значително по-висока честота на вибрация от тази на майката. Но разбира се, това е само хипотеза...

Редактирано от gpg
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...