Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Може ли някой да ми намери тази книга


Recommended Posts

Здравейте , на всички.Много моля някой да ми помогне в търсенето и намирането на една книга която много искам да прочета.Книгата се казва НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА от ЯН ВАН ХЕЛСИНГ.Много моля ако някой знае от къде да я истегля да ми даде линк,предварително много благодаря.

Линк към коментар
Share on other sites

"Атлантическото знание казва едно: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец – да, той е не само част от Творението, но е и част от Твореца! Помислете още веднъж: Ние не само сме част от Творението, ние сме част от Твореца и имаме силата и средствата да творим сами!!!"

Ян ван Хелсинг

Ето какво казва Ян ван Хелсинг - може би това е и основната сентенция в неговата книга .

"Не пипай тази книга " , в момента е едно от хитовите заглавия на книжния пазар . Може да се открие във всяка себеуважаваща се книжарница , която работи с нови заглавия.

В моя град я има почти навсякъде . В интернет пространството не е публикувана ,може би ,защото ще се обезмисли купуването й в хартиен вид.

Съжалявам ,но не мога за момента да ти дам някакви насоки за сайтове. Но ако ми попадне ,на всяка цена ,ще споделя с теб ,къде я има.

Доскоро. :3d_011:

Линк към коментар
Share on other sites

"КАК ТАКА?

Как така го направихте?

Защо посегнахте към книгата, след като Ви предупредих?

Да не би да имате собствено мнение и не винаги да сте съгласни с всичко? Или сте някой, който не се примирява и често прави обратното на това, което му казват, дори и на работното място? Ако шефът Ви каже, че иска нещо от Вас, ще го направите ли? А когато сте с партньора си? Отново ли постъпвате обратно на очакванията? А в спортния клуб, в партията или където и да било другаде?

Или просто сте любопитен? Наистина, не е изключено тази книга да съдържа нещо, което все още не знаете. Признавате ли – въпреки твърдите си убеждения за живота и бъдещето – че все пак тайно се надявате съдбата още веднъж да Ви се усмихне и да се случи нещо неочаквано, което да наруши еднообразието?...

... И някой, който като горска фея-магьосница да сбъдне най-жадувано желание от детството Ви? Или изведнъж в живота Ви да нахлуе това, което винаги му е липсвало – успех, щастлив брак, дългоочакваното здраве, възможност да узнаете тайните на битието...? Или най-накрая да намерите обяснение по каква безумна причина сте тук на тази планета, заобиколени от истински луди?

Наблюдавате младежите, които минават под прозореца, и си мислите, че всичко отива на зле; поглеждате към банковата си сметка и Ви призлява; настроението на работното място е близо до точката на замръзване и бихте се зарадвали да видите местните политици приковани на позорния стълб...

Животът там навън, а и в самите Вас все повече излиза от контрол. Защо? Как така Вие не можете да промените нищо?

Напротив, можете – и онова неочаквано, което желаете, ще се случи!

Държите тази книга, а вероятно днес имахте намерение да правите нещо съвсем различно. Само по някакво стечение на обстоятелствата се озовахте тук, и какво? Виждате този особен, наистина прекалено особен екземпляр.

Ама че измислено заглавие! Кой ли реши да озаглави книгата си така!?

Това съм аз; някой, който преди също мислеше, че не може да промени нищо: докато не подписа договор със Създателя си и не го помоли да обясни живота пред неговото Творение – но не с думи, а чрез самия живот. И оттогава пътува по нашата планета – за добро и зло, за пари и бедност, за любов и ненавист. Този някой, моята скромна особа, Ви мисли доброто (като някой родител, който предлага съвет на детето си с надеждата, че то няма да попадне в същия капан като него) и иска да сподели с Вас преживяванията и познанията си, част от които със сигурност ще поискате да интегрирате в живота си… Какво ще изберете Вие, не е моя работа – но има и деца, които помнят съветите на родителите си...

Как мислите, дали представата Ви за света наистина се основава на собствените Ви опитности? Ще издържи ли един по-сериозен изпит? Или много от нещата са попрочетени?"-цитат - Ян ван Хелсинг -за книгата

http://www.dilok.net/article76.html- тук ще прочетете повече за "матрицата " на книгата .

Редактирано от Ина Трифонова
Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте , на всички.Много моля някой да ми помогне в търсенето и намирането на една книга която много искам да прочета.Книгата се казва НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА от ЯН ВАН ХЕЛСИНГ.Много моля ако някой знае от къде да я истегля да ми даде линк,предварително много благодаря.

Мисля че я имам на немски обаче. Интересува ли те немска версия ?

Ако да - пиши ми мейла си на лични, ще пробвам да я намеря и пратя.

Поздрав.

Редактирано от Любо
Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 years later...

Здравейте !Опитвам се да намеря информация за причината поради която Антоан дьо Сент-Екзюпери е изпратен в изгнание в Америка.Ако някой може да ми даде такава ще бъда много благодарна.

Линк към коментар
Share on other sites

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...