Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Семинар за глобалното затопляне на 22 февруари 2009


Recommended Posts

11f24b7d3e87d89c.jpg

На 22 февруари 2009 (неделя) в София от 11ч. до 14ч. в хотел Сити ( ул. "Стара планина" № 6), от 11 часа ще се проведе семинар,

посветен на климатичните промени, опасността от тях за планетата и как вегетарианският (веганският) и зеленият устойчив начин на живот могат да помогнат да спасим и съхраним своята планета.

Организаторите на събитието са членовете на международната организация The Supreme Master Ching Hai International Association.

На семинара ще се излъчват информационни видеоматериали за сегашното тревожно положение на планетата, причините довели до него, а също така ще получите информация какви спешни мерки е нужно да предприеме всеки от нас.

"Бъди Веге, Живей Зелено, Спаси Планетата" ще бъде международно събитие, в един и същи ден, по едно и също време, в много различни градове по света ще се запази мълчание 2 минути, за да се помисли за настоящата ситуация на нашата планета, да се покаже вегетарианската диета като най-бързият начин да се спре глобалното затопляне.

Някои от градовете, които ще запазят две минутно мълчание са Богота, Банкок, Варшава, Дъблин, Лондон, Мадрид, Париж, Сан Диего, Сао Пауло, Сеул и други.

Входът е свободен!

Официален сайт: http://feb22event.com

Редактирано от Теодор
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...