Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мини среща на събора през август 2010


Recommended Posts

Аз пък имам идея - ако има желаещи съфорумци, да си организираме едно мини - лагерче в рамките на големия братски лагер в периода между 15 и 21 август, за да се опознаем още по - добре, да споделим красотата на българската природа и да съпреживеем заедно мистериите на лятната духовна школа. Има ли "навити" :) за подобно нещо?

Линк към коментар
Share on other sites

Идеята за мини лагер е добра ,но е трудна за осъществяване.Много от палатките се качват още с работната група след 20-25 юли.Има и доста мини лагери ,създадени от братски групи.Много ще е трудно да се намери място в основния лагер след 10 август /за мини лагер от съфорумци/.Няма как да бъдат преместени палатките на други хора ,за да се устрои дадена група.

Линк към коментар
Share on other sites

solej е един прекрасен приятел, издържал проверката на времето, приятел, който досега (25 години) не ме предаде нито един път. А в един изключително труден момент от живота ми, когато сякаш целия свят се беше обърнал срещу мен и беше готов да ме разкъса, solej се постави на устата на топа и организира една мащабна акция в моя защита, та една приятелка тогава възкликна, че само извънземни същества дето не са дошли да ме защитават от нападките. Той ме познава изключително добре. С него сме споделили множество изключителни преживявания (включително и на Езерата). Познава ме толкова добре, че дори може да ми чете и мислите. Много е уместна бележката му - нещо, което възнамерявах да направя, но той ме изпревари. Истината е, че на 15 август в големия лагер е почти невъзможно да се намери място, където да се опънат повече от две палатки. Алтернативният вариант е, ако сме повече от две палатки хора и наистина държим да сме заедно и да си направим мини - лагерче, тогава ще трябва да опънем палатките си на полянката до новата хижа, където има достатъчно място и е по - спокойно. Можем да избегнев пренаселеността и шумотевицата на големия лагер, да бъдем по - самостоятелни, да се храним в жижата, да се къпем всеки ден (ако искаме) - това са плюсовете. Минусът е, че големият братски лагер и молитвеният връх, на който сутрин се посреща изгрева на слънцето, са на около 40 минути... което означава по - ранно ставане, а вечер, тръгване непосредствено,след като приключи вечерния молитвен наряд в 20:00 часа, към нашия евентуален мини - лагер, ако не искаме да се прибираме по тъмно. Така че... кажете си мнението, приятели!

Линк към коментар
Share on other sites

Привет,

На мен ще ми бъде първи събор на Рила. Иначе съм ходила на езерата два пъти, но на новата хижа, защото усещах, че имам да си върша мои си работи преди да се включа в Паневритмията.

Интересното е, че си мислех, че и тази година ще съм на новата хижа, защото пак не се чувствах готова. И даже се разбрах с приятели, които са за новата хижа.

Но, понякога промените стават скообразно, и сега усещам, че трябва да съм на палатка. Къде ще бъде тази палатка, кой ще бъде с мен - нямам си никаква идея 3d_146.gif

А, даже и палатка нямам още.

Helen, нека да видим първо колко са желаещите за този вариант - да видим колко хора с колко палатки ще бъдем, и вече ще си направим разпределение по палатките кой къде ще спи - това е най - малкият проблем. Моята палатка е триместна.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Привет! Много ми се ходи на такова мероприятие,но никога не съм била друг път...Дори из Рила,не съм обикаляла...от скоро съм във форума...Но пък съм свободна август! :))

Редактирано от марсин
Линк към коментар
Share on other sites

Марсин, щом много ти се ходи и щом си свободна през август, значи няма проблеми - идваш и това е! Нито мога, нито искам да връщам някой желаещ! А щом едни идеи и една любов ни събират и сближават, какво по - хубаво от това да споделим лятната духовна школа!

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...