Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Тунгуски метеорит



Предлагам една карта, която много ме заинтригува и е показателна за безспорната връзка между звездните констелации и събитията на нашата планета. "Каквото е горе, такова е долу.". Не е на знаменита личност, но на забележително събитие. Имаме точен час и място.

[size="2"][b]“Тунгуски метеорит[/b][/size]

И до днес остава загадка, какво точно се е случило в 07,15 часа местно време на 30 юни 1908 г. в затънтената сибирска тайга в района на река Подкаменная Тунгуска. Според очевидци на небето е прелетяло огнено кълбо. Наблюдавали са го много жители на Източен Сибир...[url="http://www.journey.bg/guide/guide.php?guide=2231&&country=110&gtype=10&page="]ЦЯЛАТА СТАТИЯ[/url] ...”



Предишният ден е новолуние и е имало слънчево затъмнение, като точно по неговата ос /наистина в “окото на бурята” попада и цялата "вилица", имам предвид опозицията между стелиума от Меркурий, Венера и Нептун срещу Уран. Като стелиумът е в Рак, подвластен на Луната, която тъкмо е минала през него и го е активирала. Принципно новолунията имат отношение към природните бедствия. Колкото повече се занимавам с Астрология , 19 години до тук, толкова повече се изумявам на голямата точност и сила на звездните кодове...:sorcerer:<br style=""> <br style="">

Recommended Comments

Няма коментари за показване

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...