Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Boxser

Участници
  • Общо Съдържание

    27
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Boxser got a reaction from Кон Круз in Разпространение или пропаганда на духовност   
    Коментар - Boxser:
    Попадам много случайно на това интересно писание. Браво! Държа да отбележа (тъй като съм запознат), че Лора Йордакиева е много известен Арт модел и се снима във фотографии с художествена стойност. Само в такива! Не по вулгарен начин, не като мръсница! Тя е класа, тя е стил и престиж! Има Арт художествени снимки и Еротични снимки (стил "Плейбой"; модел е и на самият "Плейбой") - готиното е, че е българка! Лора - много силен пример за жена на изкуството Христо! Много добър избор. Аз следя нещата на Лора от години и имам доста нехни фотоси. Тя е модел с много награди, както и Цветан Йордакиев (като фотограф). Във фотографските среди тази Лора, за която си писал е изключително ценена и е апетитен модел за фотографи и художници. Една картина на която я е рисувал известният Папа Жан е оценена на стойност 400000 евро. Снимки на Арт моделката Лора Йордакиева са оценявани и се оценят на базнословни суми. Лора е снимана в чужбина, но и тук за страната. Канена е във Ватикана за модел на Мадоната. Миналогодишната й сесия за Италия изтрепа рибата направо! Да, тя е уникална - великолепни форми, изумителни пропорции. Да, тя е мъничка на ръст, но е желан модел заради уникалността си. Доста малко са лолитките добри модели и са яко ценени! Другото което пишеш Христо, също е вярно: Лора е автор на Духовка литература (букв. е Духовен водач за мнозина) и ти си убийствено яко уловил една от идеите на Лора - тя има поставена и такава цел: с тялото си привлича, а като стигнеш до нея - получаваш Духовното. За това е писал известният журналист и писател Калин Кардамов (Кала) в една от неговите книги "Импресия - дневника на Кал@" (изд. 2008 г.), също така за тази интересна идея пише точно в едно списание, което съм чел - "Свят на хармония" - там се сочи тази идея, за която ти си поставяш тук въпроса - т.е. заявява се същото. От стотици места знам (защото живо съм се интересувал), че мисията на Лора е успешна, защото тя е един много силен пример за жена на изкуството на съвремеността - така я оценят нея. Като достигнеш до нея обаче, нямаш насреща си жена за разтуха - тя те поразява с Духовността си. ... Настръхвам! ... Прекрасна е. Няма друга такава жена! ... Ти няма да сбъркаш ако се регистрираш в Zip, защото аз съм гледал там галерията на Mahatmadevi и е убийствена, много приятна. Съжалявам че в живота има зли жени, които пръскат завист по доказани модели като Лора Йордакиева, но там, където има ярка светлина, трябва да има и тъмни петна, та да подчертават светлото - то се знае! Много е успешна Лора наистина. Някак си напипал една нейна много важна идея - браво на теб! Всъщност оказва се - разбираш от изкуство! Аз мога да ти оставя тук ел. адрес на самата Лора, който свалям (преписвам) от една от книгите й - (аз имам над 14 бр. нейни книги) и ако желаеш, можеш да й пишеш ако нещо те тегли. Дано ти отговори! Ето за теб, Христо: mahatmadevi@abv.bg Успех! МАКС
  2. Like
    Boxser got a reaction from Aurora2012 in Месо, Мляко, Яйца - Образованието е важно   
    Това с цитатите тук беше много яко! Поздравления!   
    ЙОГА ВЪВ ВРАЦА - за този град, а и за още много градове, че и извън предела на страната, голямата Светлина идва от ЛОРА ЙОРДАКИЕВА - МАХАТМАДЕВИ  - www.mahatmadevi.com - като най - отдавна започнала да преподава Йога, Махатмадеви е написала и публикувала доста книги на Духовна тематика, а и книги за Йога - наръчници, ръководства, методики. Там има доста по темата за вегетарианството - толкова ценна информация. Авторката споделя как в основата на вегетарианството стои етиката и след това говори за здравният проблем (въпрос). Жалко че такива като нея са доста заети и не се пишат тук при нас във форуми като този, за да ни разгърне темата такъв голям професионалист! Във Facebook засекох страницаКамала - Йога във Враца - там се представя работата на Лора Йордакиева - Махатмадеви, но чрез някакъв администратор. Беше ми полезно много, ама ми се иска да можем да говорим с експерт като Лора тук директно! За съжаление такива личности работят страшно много и няма как да ги хванем за дискусия! А за всички ни ще е от полза!
  3. Like
    Boxser reacted to veselinvalchev1981 in Месо, Мляко, Яйца - Образованието е важно   
    Знаменити вегетарианци и техните мисли за вегетарианството

    БУДА
    “Да станеш вегетарианец, е като да стъпиш в поток, който води към нирвана.”


    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
    “Аз се отказах от употребата на месо от ранна възраст и ще дойде време, когато хората ще считат убийството на животни също толкова престъпно и отвратително, както сега гледат на убийството на хора.”


    МАХАТМА ГАНДИ
    “Величието на една нация, нейният морален прогрес може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните.”
    “Според мен животът на агнето е не по-малко ценен от този на човешко същество. Аз не бих искал да отнема живота на агне заради човешкото тяло.”
    “Аз не приемам месната храна като необходима за нас на никакъв етап и в никакъв климат, в който е възможно за човека по принцип да живее. Аз смятам месото за неподходящо за нашия вид. Ние грешим като се държим като по-низшия животински свят, ако сме по-висши от него.”


    Emannuel Kant :
    “Ако човек не иска да потъпче своите хуманни чувства, той трябва да проявява доброта към животните, понеже този, който е жесток към тях, става такъв и в отношенията си с хората. Ние може да съдим за сърцето на човека според отношението му към животните.”

    Д-р УИЛЯМ С. РОБЕРТС - доктор по медицина, редактор на American Journal of Cardiology (американско списание за кардиология):
    “Когато убиваме животни, за да ги изядем, те накрая убиват нас, понеже тяхната плът никога не е била предназначена за човешките същества, които са растителноядни по природа.”

    Учителят :
    “Помнете: бъдещето на човека се определя от храната, която употребява. Колкото по-чиста и по-здравословна храна употребява, толкова по-велико и светло бъдеще си приготвя той.”
    “При сегашните условия на живота, за предпочитане е човек да бъде вегетарианец. Месната храна внася в организма на човека отрицателни елементи, с които той мъчно се справя. Те се отразяват вредно върху физическия и психическия му живот.”
    “За низшите животни месната храна е необходима, но за един по-висок живот, какъвто е човешкия, месната храна е вредна. Тя спъва човека в процеса на неговата еволюция. С каквато храна се храни човек, такива елементи внася в кръвта си. Нечисто е месото на сегашните млекопитаещи, с което човек се храни. Като знае това, той трябва да пази чистотата на своята кръв, защото от нея зависи здравето, от нея зависи и психическото му състояние.”
    “Месоядството води към страдания, нещастия и болести. За да се излекува от тях, препоръчват на човека вегетарианска храна. Следователно вегетарианството не е нищо друго, освен метод за лекуване.”
    “У някои хора се явява известно стълкновение в стомаха и те казват: не ни понася нещо вегетарианството. Човек трябва да бъде вегетарианец по убеждение. Тогава той ще може да асимилира правилно храната, която приема.”
    “Има хора, които не ядат месо от рождение. Никой не ги е убеждавал. Те носят това убеждение вътре в себе си.”
    “Едно от големите противоречия в човешкия живот се дължи на храненето. Месната храна оказва влияние не само върху организма на човека, но и върху неговия психически живот.”
    “Де е Бог? Аз съм го виждал във вола, който пъшка и тегли ралото, в кокошката, в мухата, на която отрязвате главата, и съм се разговарял с Бога в тях. Какво ще стане с нас, ако не колим агнетата и кокошките? Светът ще се оправи. Вие можете да ядете жито, зеленчуци, плодове. Може да ядете и месо, но ще знаете, че Бог не е с вас. Той не може да ни обича, когато отнемаме живота на по-малките от нас. Страданието на едно животно е страдание на Бога. Само така ще разберете Христа.”
    “Аз говоря по въпроса за храненето от принципиално гледище, а не от вегетарианско гледище. Смешно е да ме наричат хората вегетарианец. Никакъв вегетарианец не съм. Аз мисля върху първичната храна, която Господ ни е дал за новия човек.”
    “Аз отричам месната храна, защото зная, че всички престъпления се дължат само на нея. Тази е причината, за да не се яде месо. Месото носи всички престъпления в себе си. Който яде месо, непременно ще пострада. С докосването си до месото, ти вече възприемаш лошото в него.”
    “Не може животинската или човешката кръв, пролята насилствено, да не донесе лоши последствия за човека. Това е строг, неумолим закон на природата.”
    “Месната храна е внесла такива отрови във вашия организъм, че днес той представлява сбор от нечистотии. Ако бихте имали непокварено обоняние, вие бихте странели далеч един от друг – такава смрад се носи от ония, които ядат месо. Като ми каже някой, че боледува, първото условие за подобрение е да промени храната си.”
    “Човек трябва да употребява такава храна, която доставя необходимите елементи за организма, която продължава живота и го прави приятен и която помага за развитието на неговите добродетели.”
    “Ако обърнете погледа си към природата, ще видите, че хранителните елементи, които се съдържат в месото на млекопитаещите, се срещат в зеленчуците и плодовете, даже в по-голямо количество, в по-чисто състояние. Човек трябва да знае как да използва енергията на природата, да я приема от нейния първичен източник, а не от животните. Днес животните възприемат първичната енергия от природата, а хората от тях. Друго щеше да бъде здравословното състояние на човека, ако той по един разумен и съзнателен начин сам би използвал енергията на природата.”
    “Засега най-чистата и хигиенична храна е растителната.”
    “Най-чистата храна е житото.”
    “Хлябът съдържа в себе си всички хранителни материали. Човек може прекрасно да живее само с хляб, плодове и вода. Важно е да се дъвче много добре и да се яде с любов, благодарност и разположение. Хората направо се осакатяват, като си угаждат в яденето и като набързо се нагълтат, без да дъвчат. Да ядат не знаят, да спят не знаят, да гледат не знаят, да дишат не знаят, а искат да са здрави.”
    “Сега всички от вас, които са вегетарианци, нека ме разберат добре, да не стават фанатици. Някои от вас мислят, че и мляко не трябва да ядем. Не, можем да ядем и мляко.”
    “Под “вегетарианска храна” аз не разбирам непременно чисто растителна или строго плодоядна храна, но вегетарианска храна бих нарекъл храната на съпоставянето, храната на разумния живот. Вегетарианска храна наричам онази, чиито трептения напълно съответстват с трептенията на нашите мускули, т. е. на органическата материя.”
    “Човек може да развие в себе си таланта да познава кои храни са най-добри. Всеки организъм се нуждае от специфична храна, която ако човек познава, може да помогне за развитието си, не само физически, но и умствено, сърдечно и духовно. Това показва, че не е достатъчно човек само да яде, за да задоволи глада си, но от голямо значение за него е каква храна да употребява.”
    “Някои мислят, че може и без храна или поне с по-малко храна, и то безразлично каква. Не, ще храните и тялото, и ума, и сърцето си, и то с първокачествена храна. Не ги ли храните, те ще се откажат да ви служат.”
    “Злото не седи в яденето, но в лакомията на човека – много да яде. Когато ядете, пазете следното правило: сладко яжте, но никога не преяждайте. Винаги оставайте по малко гладни. По-добре да станете от трапезата недояли, отколкото преситени. Който обича да изяжда всичко в чинията си, до последната трошица, той не успява в живота си.”
    “Яжте само това, което обичате и което подхожда на вашето естество.”
    “Не сте ли разположени, не яжте. Не обичате ли една храна, не я яжте. (...) Когато възприемате всичко с любов, внасяте живот в себе си.”
    “Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.”
    “Вие трябва да разрешите въпроса с физическата храна, а после и с духовната. Физическата храна трябва да бъде разнообразна, но и природосъобразна. При това, колкото по-високо стои човек в развитието си, толкова по-чиста храна трябва да употребява. Също така, човек трябва да обръща внимание и на духовната храна, която се изразява в неговите мисли, чувства, желания и вярвания.”

    Фридрих Ницше (1844-1900 г., немски философ):

    "Разумът започва още в кухнята. Пълната липса на разум в кухнята задълго спира развитието на човека и го ограничава по най-лошия начин. Аз вярвам, че предписанията на вегетарианците да се яде по-малко и по-просто, са дали много повече ползи, отколкото всички съвременни морални системи."


    Артур Шопенхауер (1788-1860 г., немски философ):

    "Нека го кажем направо: хората са дяволите на тази Земя, а животните са душите, които измъчват."
  4. Like
    Boxser reacted to vorfax in Месо, Мляко, Яйца - Образованието е важно   
    Аз съм ял само черен пипер. Ял съм и само горчица и само лимонен сос... Аз лично поръсвам подправките с пържоли, за да мога да ги ям.



    Няма изкуствена еволюция, само естествена. И еволюцията не се подчинява на мързела. Мързела спира еволюцията и причинява гибел.

    Очаквам от вегетарианците да предприемат още една мярка, за да ги приема на сериозно - да приучат кучетата да не ядат месо. Следват хищниците в природата.
    Лесно е да се мете вкъщи, трудно е в гората. Моя поговорка.
  5. Like
    Boxser reacted to Станимир in Вегетарианството в Духовния Път   
    А, не. Няма да се обезсмисли. Тя и праната от слънцето, въздуха и земята не е една и съща, затова че пак ще си спорим. Тези, които консумират и по-груба прана ще са като месоядците, а другите – като вегетарианците. Извод: винаги можеш да си намериш причина за да спориш.
  6. Like
    Boxser got a reaction from ivail in Месо, Мляко, Яйца - Образованието е важно   
    След цитата горе, в горещата точка и аз да се включа! Преди години се хранех под диета, в която се включваше многп месо, защото тогава бях тинейджър, които тренираше Бокс като луд (участвах и в състезания професионално) и ми се казваше че трябва да будя ярост в мен като наблягам на месото. В един ден се срещнах очи в очи с истината - човек трябва да се пази от агресията си и да я успокоява в себе си. Така почти от едната крайност, аз отидох (но вече готов) в другата и минах на Йога, а там ме чакаха истините за Вегетарианството - за морала, за здравословността на този вид хранене ... И преобърнах целият си светоглед само, защото попаднах на наистина най - добрият Учител. Та казвам, че сега съм зрял мъж, който е вегетарианец от години. Здрав съм на бик. Бокса ми остана голяма любов, но пред очите ми светнаха Бойните изкуства и аз ги съчетавам с Йогата. Храня се здравословно и без месо. Силата не ми е намаляла, нито каквото и да било. Не се отразява и на мъжествеността да не ядеш месо - гарантирам! Просто като можем да сме чисти и по - добри, защо да не сме? Веднага хваля този/тази, който е написал/а горното и се вклювам в нейна подкрепа. Освен това бързам и да кажа, че не харесвам хората, които 'навиват' онзи, който не яде месо, да почне яде ... това е една грозна ниизост и е поведение непристойно, а който се поддаде на такива уговорки, си е слабак за мен. Ако си станал вегетарианец и си израстнал, за какво ти е да се връщаш морално назад!?
  7. Like
    Boxser got a reaction from Донка in Месо, Мляко, Яйца - Образованието е важно   
    След цитата горе, в горещата точка и аз да се включа! Преди години се хранех под диета, в която се включваше многп месо, защото тогава бях тинейджър, които тренираше Бокс като луд (участвах и в състезания професионално) и ми се казваше че трябва да будя ярост в мен като наблягам на месото. В един ден се срещнах очи в очи с истината - човек трябва да се пази от агресията си и да я успокоява в себе си. Така почти от едната крайност, аз отидох (но вече готов) в другата и минах на Йога, а там ме чакаха истините за Вегетарианството - за морала, за здравословността на този вид хранене ... И преобърнах целият си светоглед само, защото попаднах на наистина най - добрият Учител. Та казвам, че сега съм зрял мъж, който е вегетарианец от години. Здрав съм на бик. Бокса ми остана голяма любов, но пред очите ми светнаха Бойните изкуства и аз ги съчетавам с Йогата. Храня се здравословно и без месо. Силата не ми е намаляла, нито каквото и да било. Не се отразява и на мъжествеността да не ядеш месо - гарантирам! Просто като можем да сме чисти и по - добри, защо да не сме? Веднага хваля този/тази, който е написал/а горното и се вклювам в нейна подкрепа. Освен това бързам и да кажа, че не харесвам хората, които 'навиват' онзи, който не яде месо, да почне яде ... това е една грозна ниизост и е поведение непристойно, а който се поддаде на такива уговорки, си е слабак за мен. Ако си станал вегетарианец и си израстнал, за какво ти е да се връщаш морално назад!?
  8. Like
    Boxser got a reaction from Ани in Мисъл за деня 22.10 - 28.10.2012 г.   
    Има една магнетична, гъста, кална материя, която се натрупва в тялото и трябва да се изхвърли навън чрез гимнастически упражнения. Всяка сутрин човек трябва да се освобождава от тази набрана магнетична кал, която най-първо се набира в слепите очи и в стомаха. Орането, сеенето, копането, метенето са всевъзможни начини за изхвърлянето ѝ. А и когато търговецът вдига топовете плат, това движение има за цел да регулира енергията му.

    Много смислени неща, много хубави изказвания. Впечатлен съм! Браво!
  9. Like
    Boxser got a reaction from Донка in Мисъл за деня 22.10 - 28.10.2012 г.   
    Има една магнетична, гъста, кална материя, която се натрупва в тялото и трябва да се изхвърли навън чрез гимнастически упражнения. Всяка сутрин човек трябва да се освобождава от тази набрана магнетична кал, която най-първо се набира в слепите очи и в стомаха. Орането, сеенето, копането, метенето са всевъзможни начини за изхвърлянето ѝ. А и когато търговецът вдига топовете плат, това движение има за цел да регулира енергията му.

    Много смислени неща, много хубави изказвания. Впечатлен съм! Браво!
  10. Like
    Boxser got a reaction from Слънчева in Мисъл за деня 22.10 - 28.10.2012 г.   
    Има една магнетична, гъста, кална материя, която се натрупва в тялото и трябва да се изхвърли навън чрез гимнастически упражнения. Всяка сутрин човек трябва да се освобождава от тази набрана магнетична кал, която най-първо се набира в слепите очи и в стомаха. Орането, сеенето, копането, метенето са всевъзможни начини за изхвърлянето ѝ. А и когато търговецът вдига топовете плат, това движение има за цел да регулира енергията му.

    Много смислени неща, много хубави изказвания. Впечатлен съм! Браво!
  11. Like
    Boxser reacted in Жената в изкуството   
    Арт модел Лора Йордакиева

  12. Like
    Boxser reacted to Desko Besko in Жената в изкуството   
    Здравейте !
    Налага ми се да пиша относно Жената в изкуството или по-точно имала ли е и има ли жената място в изкуството.Защо тя е била дискриминирана и аргументи за и против нейното място в тази област. Обръщам се към вас тъй като не съм достатъчно компетентна по този въпрос. Благодаря Ви предварително.
  13. Like
    Boxser reacted to Лъчезарна in Мисъл за деня 22.10 - 28.10.2012 г.   
    Мисъл за деня - 23.10.2012 г.

    Има една магнетична, гъста, кална материя, която се натрупва в тялото и трябва да се изхвърли навън чрез гимнастически упражнения. Всяка сутрин човек трябва да се освобождава от тази набрана магнетична кал, която най-първо се набира в слепите очи и в стомаха. Орането, сеенето, копането, метенето са всевъзможни начини за изхвърлянето ѝ. А и когато търговецът вдига топовете плат, това движение има за цел да регулира енергията му.

    Движения на Доброто



    Молитвен наряд за всеки ден:

    Добрата молитва
    Псалом 91
    Псалом 23
    Господнята молитва
    Да се прослави Бог... - формула


    Молитвен наряд за вторник:

    Ще се развеселя - песен
    Пътят на живота - молитва
    Псалом 27
  14. Like
    Boxser reacted to Лъчезарна in Мисъл за деня 22.10 - 28.10.2012 г.   
    Мисъл за деня - 22.10.2012 г.

    Има един красив, разумен свят, към който се приближаваме. Красотата не е нещо физическо, тя спада към Духовния свят. И когато се съберат хората, да не изнасят дефектите си един на друг, защото с това стават грозни; забравете за това. Рисувайте красиви форми: цветя, камъни и хоризонти. Красотата е вече колективна и не е усилие само на една личност, но на цялото общество, на целия народ. Колективното усилие дава Красота, като че ли това е едно здание, което съграждат. Една раса ще създаде един красив тип.

    Жилище, облекло, красота



    Молитвен наряд за всеки ден:

    Добрата Молитва
    Псалом 91
    Псалом 23
    Господнята Молитва
    Да се прослави Бог в Бялото Братство...– формула


    Молитвен наряд за понеделник:

    Благославяй - №8 от "Духът Божий"
    Молитва на царството
    Псалом 143
  15. Like
    Boxser reacted to Лъчезарна in Мисъл за деня 22.10 - 28.10.2012 г.   
    Мисъл за деня - 24.10.2012 г.

    Преди да се ръкуваш с някого, поеми дълбоко въздух. Преди да влезеш нейде, пак поеми дълбоко въздух. Преди да говориш, напълни дробовете си с въздух и тогава говори. Добрите оратори дишат дълбоко. Щом мислите за погрешките на хората, дишайте дълбоко, за да се проясни мисълта им. Ако човек диша правилно, и Любовта в него се проявява правилно; не спазваш ли това правило, няма да имаш резултат.

    Дишане



    Молитвен наряд за всеки ден:

    Добрата молитва
    Псалом 91
    Псалом 23
    Господнята Молитва
    Да се прослави Бог в Бялото братство... – формула


    Молитвен наряд за сряда:

    Песен за светлия път - от "Песен на Ангелите"
    Молитва на братството
    Псалом 19
    Псалом 103
  16. Like
    Boxser got a reaction from Слънчева in Жената в изкуството   
    Много силен пример за жена на изкуството! Лора Йордакиева е уникален модел на нашето съвремие - следя дейността й години наред. Впечатлен съм, че си поставил тази хубава снимка тук (за пример), защото за нея фотографа StopTime - т.е. Цветан Йордакиев (който като среща Лора букв. я гепи за себе си само) - та фотографа има доколкото знам голяма награда за тази снимка. Тя имаше името 'Тъга' или подобно - т.е. Лора като добър художествен модел може да претвори всякакви емоции - явно каквото й поръчват фотографите като настроение - пресъздава го! Много си разбираш от изкуство според мен, Христо! Това не е жена за разтуха или подобно - това е класа, жена на изкуството, наистина Арт модел - (Лора е портретен и еротичен фотомодел). При този модел има лиричност, класа, нежност, омай, стил, престиж! Много добър и силен пример! Браво! Впечатлен съм! МАКС (Boxser)
  17. Like
    Boxser reacted to Орлин Баев in Генерализирана тревожност с агорафобия   
    След като казвате, че се опитвате да се справите с четене и себеопознаване, пишете че пиете ципралекс... Интересно ми е, какво четете, какво опознахте в себе си и как стигнахте до извода, че е нужно да мачкате подсъзнанието си с хапчета? Ако сте осъзнала липсата си на доверие в тялото и живота си, как развивате вярата в любовта, мъдростта и дълбокия смисъл на този чуден дар-живота? Проектирайки недоверието в себе си в психотерапията, готова ли сте истински да се опознаете, да предизвикате страха си смело и го превърнете в смелост чрез активни действия, или голяма част от вас всъщност иска да продължи да се страхува, вярвайки, че така ще се защити от "лошия' живот и болести?
  18. Like
    Boxser reacted in Разпространение или пропаганда на духовност   
    Има една авторка на духовна литература, която се казва Лора Йордакиева (тя е арт модел същевременно). Освен снимането и писането на книги, знам че се занимава и със социални дейности. В профила и в един сайт, освен нейни снимки (някои от които изрязани за съжаление на мъжете, понеже не е било допуснато да ги качи в оригинал), та в профила и там освен снимките и, има и нейна библиография, както и описание на заниманията и. Та ми хрумна, да не би да се стреми да пропагандира духовност, стъпвайки здраво на апетитните си форми и красивото си лице. Като любопитен факт може да се отбележи, че е снимана от съпруга си (не са му треперели ръцете, свикнал е с нея ) Тя е ниска, почти джудже ( на едно място пише 145см., на друго - 150см., може да е пораснала...), снимките и (особено ако са в оригинал), могат да повдигнат на високо мъжките духове. За личността и творчеството и, може да бъде попитан чичо ни Гугльо Интернетски. Мисля че заради нея ще се регистрирам в zip.bg., понеже ми се чини, че някои мигове от живота и са видими само за регистрирани потребители (сега се оказва, че няма нужда, намируеми са и другаде - гледаш, трепва ти енергията долу, дишаш бавно и дълбоко, също така - благодариш богу за видяната прелест, трансформира се енергията, изкачва се по чакричките, просветляваш съ ). Ако ми попадне книга на Махатма Деви (демек мини Лора), ще я прочета и ще споделя впечатления.
×
×
  • Добави...