Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Moonlight

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Moonlight

  1. това съм го разбрала . също че не трябва да ме боли заради поведението на друг, защото то не зависи от мен. ако някой ме е наранил, това си е негов избор и не трябва автоматично да приемам неговия избор и за мой. и все пак известно време си боли . сигурно съм по-чувствителна. не мисля че може човек да види събитията в бъдеще / поне аз не мога / , тъй като никой не е чел историята на живота си. вярно е, че повечето неща за бъдещето / предимно негативни / ги сънувам. сънищата си , които запомням в детайли са знаци . защо не сънувам позитивното предстоящо - не мога да си обясня. Вярата ми не е от слабите. Само в периоди на разочарование отслабва и я чувствам разколебана ... а обществото ни с тази масова меркантилизация и мръсотия, в която живее също ми влияе. Сещам се и за друго - добрите хора имат по-силна Вяра, но са по уязмиви към разочарования . Какво мислиш за това.
  2. Права си. Обаче може ли човек да изолира субективното от Вярата си. Хората сме социални животни - няма как да зависим само от себе си . Самодостатъчни хора ....хм... такива поне аз не съм срещала ...Постоянно всяко наше действие, цел отношение е и съобразяване с друг субект. едно съм разбрала , колкото по-осъзнат е човек, толкова повече го боли от поведението, реакциите на другите ...а от това страда и Вярата му.
  3. Поздравявам себе си и всички с Madonna - You'll See http://www.vbox7.com/play:359bafb5
  4. поговорката е ' по-добре късно отколкото никога'. за мен съм я перефразирала ' по-добре никога отколкото късно' . по-скоро не сме направили правилният избор и не сме се вслушали в това, какво иска душата ни . това е често явление - аз-ът иска едно, а душата друго . тогава след време драпане за да постигнем целта си , а това не става си задаваме въпроса ' защо' . кой определя правилният въпрос ?
  5. Доста ми е трудно да вярвам в себе си от известно време. Може би хорското поведение, което е най-вече лъжливо и фалшиво ме кара да се замисля и за Вярата и за Смисъла на думите ' прави добро каквото и да става'. Как да не загубя целите си, след като нямаш шанса да ги реализирам.
  6. Аз също, но само в началото, докато не опозная по-добре човека отсреща. Разбира се че най-вярно може да се прецени човек след като го опознаеш. При мен в процеса на опознаване досега се потвърждава това, което е казала интуицията ми в началото. Случвало ми се е неведнъж интуицията да ми каже - не си струва да контактуваш с този човек - но съм на принципа че не трябва да се правят прибързани изводи само от повърхността..... след това се е оказвало че ....интуицията ми е била права , а аз за пореден път не съм я послушала. Толкова въпроси на куп ще ме затруднят . Всеки човек съди по своя си мярка - хората сме така устроени . Човек предпочита да контактува с хора, които имат ценностна система близка до неговата . Универсална мярка според мен няма . Ако имаше всички хора щяха да са като 'от един калъп ' и да са еднакви .....а не са еднакви и не е възможно да са еднакви. Какви видове хора различавам ли : - такива които са себе си винаги - такива които са фалшиви - т.е. представят се не това, което са, а това което искат ги видиш. - двойствени хора - които понякога са себе си, понякога са фалшиви. Моите наблюдения са че колкото човек е себе си, толкова привлича фалшиви хора .
  7. Нова съм във форума и все още се ориентирам в многото полезни теми в него. Не разбирам от астрология, но съм чувала за хорараната астрология . Попадна ми тази тема и бих искала да задам въпрос . Преди осем месеца се запознах в мъж . На ниво познати сме само още . От няколко седмици имам чувството че има друга жена , макар че той отрича. На прав път ли съм в това мое съмнение или не.
  8. Моите сънища, тия които запомням да предупредителни и показателни. Най-често запомням сънищата си, когато ще ми се случва нещо неприятно.
  9. Стойността на човек се определя от ценностната му система и житейската му философия. Осланям се на интуицията си при преценка на хората . Тя не ме лъже, но не винаги я чувам навреме.
×
×
  • Добави...