Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ян

Участници
  • Общо Съдържание

    503
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

Статия Коментари добавени от Ян

  1. Един коментатор тук говори за летене към безкрая. За да се постигне това означава да се напусне с еднопосочен билет обратното на безкрая. -:)) Има право до някъде. Но преди това трябва броят на излитанията да се изравнят с броя на презимяванията, за да се усвоят до съвършенство редица умения. Иначе, в противен случай ... и ако долу я няма и линейката, егати и организацията. Пък в добавък и ако попът се е запил някъде с помощниците му носещи инвентара под формата на лопати ... -:))) ха ха ...

    А ве, то и аз съм си "лепнал" снимката на един джедай за аватар, но едва ли съм станал такъв тутакси и немедьленое ... -:)))ха, ха ... -:))

    Да ви презимя лекичко - планините не са резервоар за енергия. Това е голяма заблуда. Иначе всеки екскурзиант да е станал безсмъртен или поне светец, като прескочи до съседното баирче. -:) В планината човек просто си почива от зомбификацията обществения егрегор, нищо повече.

    Човек в зряла възраст трябва да е много внимателен, че да не обърка желаното с мечтаното. Иначе на някои психотерапевти ще им трябват психотерапевти, за да излезнат от автозаблудите си. Иначе сблъсъкът с Земята на неумещият д се приземи, може да е доста неприятен.

×
×
  • Добави...