Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Розалина

Модератори
  • Общо Съдържание

    3600
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    415

Video Comments добавени от Розалина

  1. Надя много хубав клип Благодаря ти
    Гледам и слушам (днес сутринта 14 януари 2012 г) и си мисля как през ноември и декември ентусиазирано искам да има сняг и настроение точно като на кипа Но веднага след Нова година този ентусиазъм започва да понамалява и с днешна дата вече поглеждам за пролетното слънце
    Впрочем днес е старата Нова година по Грегорианския кандар Да се поздравим с нея и с тази прекрасна музика Хубав ден :3d_118:
  2. [size="1"]katt,моля да ме извиниш,ако съм ти прозвучала по-остро с оценката си за клипа.Към тебе нямам никакъв упрек.
    Виж, ако ти си създала клипа ще ти кажа следното: В периода ,в който всички ние живеем ще чуем и видим какво ли не.Клипове като този могат да стреснат хората и да ги накарат да променят действията си,отношението си към природата и помежду си.Това би било чудесно.Обаче поради силния негативен заряд,който носи клипа ,може да предизвика и много лош ефект върху психиката и поведението на други хора.Паниката и страхът вместо да мобилизират ,могат да разстроят и накарат хората да вършат необмислени неща.
    Поздрави [/size]:feel happy:
  3. Планетата Земя се нуждае от нашето променено отношение към всички блага ,с които щедро Бог ни е надарил и които ние така безогледно наистина употребяваме и похабяваме.Но с призиви ,заложили в себе си концепцията на страха,ужаса,апокалипсиса не се върви напред.
×
×
  • Добави...