Jump to content
Порталът към съзнателен живот

stankazagora

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    stankazagora reacted to Иво in 6 май в София - Празник на Паневритмията в Южен парк   
    Празник на Паневритмията в Южен парк
     
    Скъпи приятели,
    На 6 май 2015 г. (Гергьовден) от 8 сутринта в Южния парк
    ще се проведе традиционният празник на Паневритмията.  

    Каним всички братя и сестри от София да се присъединят към нашия празник.

    Отправяме специална покана към музикантите от братството
    за участие в празничната Паневритмия!
    група „Южен парк” 
     
  2. Like
    stankazagora reacted to Уенди in Опитности извън тялото (ОИТ) - част 2   
    Това е продължение на темата: Опитности извън тялото (ОИТ)

    Преди по-малко от година за първи път се 'изтърколих'навън , и... се озовах в "моята стая"в дома на родителите ми.По това време там живееше баба ми,за която майка се грижеше.Видях няколко неща-два силуета,женски,в дълги роби,за жалост без лица,с нещо като качулки,а от ръкавите не се подаваха ръце.Единият силует беше седнал насреща ми,а другият/по-висок определено/сякаш излезе от първия и тръгна нанякъде.После,видях още един горящ град,с небостъргачи и бягащи хора...Но това което ме върна,беше нещо,което аз сама "изрекох"-сега си тръгвам,защото много ме е страх,но ОБЕЩАВАМ,че утре пак ще се върна!
    За "изтъркулването",само тогава ми се случи да изляза точно по този начин:Видях се седнала на люлеещ се стол/не точно видях,но знаете как е да описваш с думи такива неща/ и се залюлях.Все по-силно и по-силно,докато накрая столът направи пълен оборо, и тогава почувствах режещи иглички в ръцете и в определена област между сл.сплит и пъпа.Тогава буквално се претърколих,като "кълбо напред" и се намерих в гореописаната ситуация.
    На следващата нощ,явно заради даденото обещание,вибрациите/или както там си ги наричат/започнаха малко след като си легнах.И о,ужас!Усещах ,как някой ме е хванал за краката и ме тегли навън!Не го виждах,но когато "ходилата" ми докоснаха студената стена срещу леглото,буквално подивях от страх и се върнах моментално.
    След три дни баба си отиде...
    Аз съм на 35,"здравомислещ" Водолей,семейна от 10год.,със страст към езиците и четенето.Цял живот вярвам в невероятното,изчела съм тонове книги/чета поне по 3 наведнъж/,обиколила съм доста места по света,от години не живея в Бг...Лекарства/освен хомеопатични/ не пия,от малка имам алергия към антибиотици.Сънувам много и постоянно.Не се занимавам с абсолютно никакви духовни практики.Нито медитирам,нито дишам холотропно,не зная какво точно става в чакрите ми,не канализирам послания от други светове,обичам животните и природата, по-малко хората.
    Не зная защо пиша това-явно има причина,външна от мен...
    След това, една нощ се изтрелях в непрогледна тъмнина,летях нагоре,рязко спрях,обърнах се и сякаш с ръце разтворих перде и се появи огромно,изкрящо в синьо и златносребърно цвете.Приличащо на роза,но не точно,кристално сякаш...и се върнах.Тук страх нямаше,по-скоро напротив.
    Но,страхът като състояние започна да занимава мислите ми.Как да се отърся?Така месеци наред,без ОИТ преживявания,в едно постоянно "чоплене" на същността на СТРАХА.Книги,интернет,разговори абе...луда работа.
    Без изобщо да предполагам,че точно от най-големия източник на страх ще дойде ТОТАЛНОТО избавление от него!
    Хора,аз имах фобия от паяци,а сега мога да държа паяк в ръката си.
    Та,за 'лечението':
    Преди около 2 месеца,не помня точно...След доволно количество сън,някъде към 4 ставам да пия вода и пак си лягам да си доспя,лек унес...и виждам два силуета над мен,опънали ръце над тялото ми/аз съм още "вътре"/.Единият-с изкрящо светла роба,по-висок,от по-близката до мен страна.Другият до него,по-нисък,робата му с цвят нещо като тъмно зелено,но не цвят на дърво или поляна,по-скоро като зелен камък,трудно за обяснение.
    И стоят си те над мен,а в главата ми върви едно "фрости,фрости,фрости...."/най-близката асоциация-замръзнал/.И тогава започнаха познатите ми вече вибрации.
    В следващият момент стоях и си говорех с група/3,4/хора и дете с тях ,помня какво,но не е интересно.
    След едно нещо,като гъделичкащо в стомаха обръщане/трудно,отново,за обяснение,ще се върна после на него/се озовах в полет нагоре.Видях жена/това е докато си летя/ в бяла риза и черен панталон,с коса до раменете,не мисля,че беше особено красива,но нещо ужасно много ме привлече в нея.И си казах,че бих могла да правя страхотен секс с нея
    Тогава всъщност ми стана ясно,че не съм "сама",а имам и водач/после ще кажа кой/.И водачът ми каза нещо като'не си ли правила достатъчно секс през живота си,та да се бавим сега...Аз абсолютно се съгласих,жената сякаш се разтвори в нищото,и продължих да летя.
    Гъдел в корема и стоя на входа на пещера,приглушено осветена от факли по стените.От лявата ми страна на нещо като прозрачен екран, висящ във въздуха до мен, върви надпис"не се страхувай",но много странно,думите изписани наобратно.Тече си надписът,на няколко реда,само това.И тогава за първи път ми стана смешно!И казах"не ме е страх,но си оправете надписа защото е наобратно"!Пристъпих напред и видях ролка,като пергамент,която се разви и имаше написани неща и картинки.Опитах се да зачета,но се въртеше бързо и не успявах.Беше написано на непознат за мен език,но въпреки всичко знаех,че мога да го чета!Беше нещо за Земята и усещах,че е супер важно,но...казах'много е бързо,не може ли вместо да го чета ,да го чувам ?"Не знам откъде се появи светлият силует ,който ми беше помогнал да изляза,и сякаш ми пъхна нещо в ухото/заболя ме ухото/,а след това и още нещо около слънчевия сплит,преряза ме и му казах" е това ме заболя".Разбрах,обаче,че за да заработи това трябва някаква настройка.
    След някакви шеги,не помня какви,но бяха остроумни,които си размених със Светлият се разсмях...Никога не съм изпитвала такова нещо!Бях като малко, златно кълбенце,подобно на плюшено мече,което се въртеше около себе си,като търкулната топчица .Усещах въртенето в стомаха си,като онези превъртания,които ме местеха от място на място,но много по-силно и хубаво.Като някаква игра,Тогава казах: "ТОВА МИ ЛИПСВАШЕ НАЙ-МНОГО!"???/после ще се върна и на това/
    Та тръгнах за настройката,но срещнах мъжа си в някаква къща.Той си беше той,като сега,но малък,като дете!Или аз бях доста по-висока от него/стигаше ми до средата на тялото/.Започна да ме моли да остана при него,да не ходя никъде....Беше много смешен и сладък,и аз го галех по бузките и много му се радвах.Казах му ,че трябва да вървя,защото го правя за нас.Казах 'ето виж",поставих ръцете си на очите му,получих видение за нас двамата в бъдещето,предадох му го,той го видя.Като си махнах ръцете каза "ъ вишнави канапета!"/имаше такива във видението/,и продължи да мрънка.Принудих се да го затворя в някакъв килер,и продължих като още известно време го чувах.
    Накрая видях себе си /буквално както си изглеждам сега,с коса на опашка/,срещу себе си!Иначе казано-срещнах себе си пред една кръгла златна врата,и АЗ отсреща викаше "побързай,нямаме много време",но нещо ме засмука и се върнах.Не успях да си направя настройката
    Изводите и още нещо в следващия пост,че този стана доста дълъг.

    Благодаря за вниманието!
  3. Like
    stankazagora reacted to Донка in Единство в Любовта - Духовен наряд за 22 септември - 2012 г.   
    Духовен наряд за 22 септември


    Начало: 7 ч. за цялата страна

    1. Песен "Бог е Любов"

    2. Молитва на Духа

    3. Псалом 133

    4. Прочит на Евангелията:

    Матей гл.28, стихове 17-20

    17 И като го видеха, поклониха му се; а некои се усъмниха. 18 И пристъпи Исус та им говори и рече: Даде ми се всяка власт на небето и на земята. 19 Идете прочее научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светаго Дух; 20 и учете ги да пазят всичко що съм ви заповедал; и ето, аз съм с вас през всичките дни, до скончанието на века. Амин.

    Марк гл. 9, стихове 28-31

    28 И когато влезе в къщи, учениците му питаха го на страна: Защо ние не могохме да го изпъдим? 29 И рече им: Този род не може да излезе с нищо друго освен с молитва и пост. 30 И като излезоха от там, минуваха през Галилея, и не искаше да узнае това никой.
    31 Защото учеше учениците си, и казваше им, че Син человечески ще бъде предаден в ръце на человеци, и ще го убият; и след като го убият, в третия ден ще възкръсне.

    Лука гл.17, стихове 20-22
    20 И, попитан от Фарисеите, кога ще дойде царството Божие, отговори им и рече: Царството Божие нема да дойде с изглеждане; 21 нито ще ви рекат: Ето тука е, или, ето там: защото ето, царството Божие вътре във вас е. 22 И рече на учениците: Ще дойдат дни когато ще пожелаете да видите един от дните на Сина человеческаго, и нема да видите.

    Йоанн гл.15, стихове 10-13

    10 Ако държите моите заповеди ще пребъдете в любовта ми, както съм аз държал заповедите на Отца си и пребъдвам в неговата любов. 11 Това ви говорих за да пребъде моята радост във вас, и вашата радост да бъде изпълнена. 12 Тая е моята заповед, да имате любов помежду си както ви аз възлюбих. 13 Никой нема по-голема любов от тази, щото да положи некой душата си за приятелите си.


    5. Беседа "Единство в Любовта",19.08.1940 г., Съборно Слово

    6. Песен "Любовта е Извор"

    7. Молитва: "Благодаря Ти, Боже, за всичко, което Си ми дал и Си ме научил. Благодаря Ти, Боже, за големите благодати, които имаш към нас. Ние Те познаваме, че Си Всемилостив, Всеистинен, Всемъдър."

    8. Формулата от Пентаграма: "В изпълнението Волята на Бога е силата на човешката душа." (3 пъти)

    9. Песен "Братство, единство"

    10.Господнята молитва
×
×
  • Добави...