Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сингониум

Участници
 • Общо Съдържание

  98
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от Сингониум

 1. Много интересна информация даваш! Аз мога да потвърдя, бях с човек, когото обичах, но нищо не предприе за нашата връзка.Аз се опитвах да развия нещата, но на сила не става...Доста години отлагах решението си да го напусна.Докато бях с него какви ли не проблеми, екземи, обриви, венците ми кървяха.Нямам идея дали е просто съвпадение, но се реших и се разделих след години неудовлетворение....Минаха три години от тогава , венците ми въобще не кървят и сега са розави и го няма кофти дъха....
 2. Преди няколко дни сънувах сън, който много ме впечатли. Сънувах,че с бившия се целуваме в черква. Изведнъж на нещо като амвон, един поп стоеше и ни скръцна, нещо от сорта какво правим тука.Аз се притесних дръпнах бившия да бягаме.После изведнъж се озоваваме в стая, където той седи на леглото а аз търся обеци, а там имаше много перлени такива, и аз му казах да почака, че ще намеря изгубените обеци на жена му, уверих го ,че знам кои са. След което пък после изведнъж и жена мусе появи в стаята, беше тъжна и унила.И аз му казвам в нейно присъствие:"Щастлив ли си доволен ли си, защо го направи?"При което той ми каза,че и той не знае защо, няма идея, че не я обича и се е оженил заради детето. Впечатлих се от съня, защото наскоро бях на разходка в един манастир с настоящия си приятел, но за пръв път го посетих с бившия, а сега беше и точно рождения ден на бившия.Когато влязох в черквата и изведнъж ми се насълзиха очите като се върнах назад. Отдавна не сме заедно и нямам идея, защо толкова емоционално реагирах. Ще се радвам да ви чуя какво мислите...
 3. Здравейте, откоро имам познанство с мъж, който има доста странно отношение към мен.Подозирам,че все още има неприключили любовни отношения.Имам много силното усещане ,че нещо премълчава....Зададох въпрос, дали има някакви намерения към мен или си играе?Използвах келтски кръст: 1. Императрицата 2. Паж Чаши 3. Кулата 4. Обесеният 5. Седмица чаши 6. Тройка чаши 7. Отшелникът 8. Осмица жезли 9. Звездата 10. Девятка жезли Честно казано доста странни карти...А 3 и 4 позицията ме притесняват.А звездата като я видя и ми става лошо..Трудно ми е да извадя някакво заклячение от подредбата или поне не и позитивно.Ще се радвам на вашите мнения!
 4. Благодаря за мнението, granat1! Хубаво е да се намери баланс в нещата, ще наблегна на малко повече цвят..
 5. Много интересна тема! Лично при себе си забелязвам , че доста съм изменила предпочитанията си към определени цветове .През последните години, черното преобладава в облеклото ми.Харесвам се в него, него нося само навън.В къщи нося оранжево, червено , топли цветове.Просто така се случва.забелязвам,че синия цвят е най-малко застъпен в облеклото ми.Иначе така ми харесва, но да не кажа ,че почти нямам сини дрехи. Интересно ми е какво ли означава това.. Други цветове, които имам предпочитяния- лилаво, тъмните нюанси, розово, бяло, зелено, червено, кафяво. Какво би трябвало да означава това?
 6. Princess_of_love, далеч съм от това да те опреквам или нещо такова, но от това, което чета тук ми изглежда, сякаш се опитваш насила на постигнеш нещата.Не те познавам, но и твоето другарче сякаш не е много наясно какво иска и това още повече усложнява нещата.Ти самата си знаеш най-добре как всъщност стоят нещата, но не се вкопчвай в този човек.Когато човек, гони нещо до дупка, то му се изплъзва...
 7. На мен много често ми се случва особено при ново запознанство особено на срещи, тръпки ме побиват, и си глътвам езика.Става ми адски студено .Често след разговор с определени хора, получавам главоболие, затова просот вече ги отбягвам.
 8. Деяна, много благодаря за бързия отговор! Да, в много начален етап сме, още не сме се видели, но сякаш аз съм с едно наум,дали въобще ще се стигне до срещата... Дано нещата се подредят.
 9. Здрвейте, изтеглих три карти и на въпроса, дали ме лъже ....има ли друга? се паднаха: 1. Кралица пентакли 2. Двойка чаши 3. Кралица жезли Този човек явно ме заблуждава или аз бъркам. Харесвам го, но имам чувството ,че нещо има....Според мен отоговора е положителен, но се надявам и на вашето мнение!
 10. Дано не прозвучи твърде патетично, но аз съм дете на разведени родители и като малка доста страдах заради това.Естествено като всяко дете ми се е искало тати да е с мен, но за съжаление аз все едно не съществувам за него. Майка ми се омъжи повторно, за което я поздравявам. Мисля,че това се отразява на децата , макар и индиректно.Понякога "щетите" се виждат в послествие, като невъзможнст за поддържане на стабилни отношения с мъжете. Всеки има право на избор и не обичам да осъждам нечие поведение, тъй като и аз не съм идеялна.
 11. От известно време и аз се интересувам от хранене според кръвната група, но просто от любопитство. Това , което прочетох за моята кръвна група B+ не се припокрива с това, което обичам.Например, аз обожавам домати, няма друго ,което да обичам толкова много, а според автора на книгата, това не вредно за моята кръвна група. Аз много обичам месо, но не обичам свинско , а основно телешко и риба.За съжаление не ям достатъчно много плодове и зеленчуци, както и препоръчителните млечни продукти.обичам определени неща да ям.
 12. Мечтая, за повече човечност в отношенията! А конкретно, да намеря половинката си и да създадем семейство и дечурлига.
 13. Чебурашка, много ти благодаря за бързото съдействие.Пропуснах да кажа,че сме отдавна разделени, а той е даже и женен и чака дете.Нямам никакви илюзии и мисля,че е за добро.Връзката ни е безвъзвратно приключила. Да , имало е привличане, но вече всичко е минало.Просто ми беше странно защо след толкова време пак го сънувам?!,
 14. Добър вечер, Вчера сутринта се събудих доста учудена, от това , което сънувах... Сънувах, че с бившия ми приятел се намираме в планината. Той ме гледаше така влюбено и ме целуваше. Не можехме да откъснем погледи един от друг.Бяхме застанали на асфалтирана площадка и аз виждам , че съм получила много вази с цветя и адски много се шашнах откъде съм ги получила?!Всичките бяха големи букети.Само в едната ваза имаше изкуствени цветя без дръжките.В един момент той ме попита, дали ще му дам да си вземе едно цвете и да подари на майка си.Аз му предложих сам да си избере и той взе едно златисто изкуствено цвете без стъблото.След това той ме хвана за ръка и тръгнахме нагоре по-стълби, като по-пътя срещнахме друга двойка.Тази двойка ни предложи да продължим по-нагоре с тях, но бившия им каза ,че имаме планове да се приберем и ми смигна.А аз се възхитих, че най-после успя да изкаже мнение и да вземе решение.След което се отклонихме от пътеката нагоре в една странична малка пътечка. Ще се радвам да чуя вашите мнения!
 15. За всички, които харесват Мейси Грей! http://www.youtube.com/watch?v=54TEFOwKvAo
 16. Диди, благодаря ти за идеята! Винаги има какво ново да се научи.
 17. Didi_ts, аз да не взема да се похваля и ето......проблемите със зъбите започнаха. А Декември миналата година уж нямаше нищо, а сега един кариес, "случайно ми се отчупи парче от един вече пломбиран зъб.Сега ме чака едно "коронясване " и изглежда,че ще ми вадят другите два мъдреца.Интересното е , че този път тази година имах доста голям стрес или агресия проявявах вътрешно.Тормозех се за един проблем,който най-накрая се разреши и ето пак зъбите ми страдат. Скоро имам час при зъболекарката ми, но дали мога междувременно да си помогна с гладуване 1-2 дена или повече?
 18. Shelter, много интересно тълкуване, благодаря ти!Знаеш ли , понеже доста често в сънищата ми преобладават зелено и червено, моята баба казва ,че червеното е нещо ново... Не се сещам повече, коремът ми беше огромен, а относно цвета червено , малиново . Чебурашка, благодаря ти за отговора!Ми надявам се да не е нещо свързано със здравето, но да има логика в това. Бях силно учудена и изплашена, че съм бременна, тъй като в момента нямам партньор.
 19. Поздрав! http://www.youtube.com/watch?v=p4ELdp8lOKQ
 20. Сънувам тези дни за втори път,че съм бременна, в осмия месец. Помня,че за миг "обля" розово червеникава светлина корема ми,...това помня. Знам, че традиционно това означава бреме, а дали пък нещо хубаво не значи?!Ще се радвам да чуя вашите мнения.
 21. Дай Боже, Небето да ти изпрати човек, който да те приеме и обикне такава, каквато си! Пожелавам ти го! И тогава по един естествен начин, без усилие, ще обикнеш себе си. Зрението, което идва чрез Любовта, е чудно - то разкрива дори и в "недостатъците" качества, достойнства. Благодаря ти Бориславил! Дай Боже, дано този път се справя по-добре от предишния и самата аз да не съботирам връзката си поради собствените комплекси.
 22. Опитвам се да заобичам себе си, което ми идва доста трудно!На думи си казвам,че приемам себе си и обичам себе си, но всъщност е трудно. Виждам недостаъците си и само тях!
 23. Много ти благодаря, толкова позитивно звучи! Ми аз се опитвам, спортувам, смея да кажа ,че имам добра фигура и доста хора казват,че съм чаровна , защото съм усмихната. Но каквото и да правя,все имам вътрешна неувереност и знам,че това много пречи.Все едно каквото и да правиш, все чувстваш,че не си достатъчно добър ! Ще опитам да мисля по - позитивно и да наблягам на хубавите неща!
 24. Текстът е по структурата на Т.Детлефсен. Това означава - да се анализираш и да се опиташ да промениш действията си. В случая - да си по-непринудена и да харесваш себе си. Тъй като е трудно човек да надскочи сянката си, Луиз Хей дава готова формула: Благодаря ти Късметче! Ми аз май само това правя , да се анализирам.Трудно ми е да се харесвам, като си виждам кусурите.Вечно съм недоволна от себе си, но май и към другите съм така.Ужасно самокритична съм и исам нещата да се случват според плановете ми, но уви...
×
×
 • Добави...