Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ирина - Horus - Чебурашка

Участници
  • Общо Съдържание

    871
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    17

Блог Коментари добавени от Ирина - Horus - Чебурашка

  1. Здравей, Деяна!

    Пиша ти тук, защото обещах да ти кажа позицията си.

    Искаш да знаеш какво правя за делфините, нали? Ще ти кажа.

    Ти си от уж от Варна.. А знаеш ли, че през миналото лято морето изхвърляше мъртви делфини и само по Варненския залив за месец август – те бяха над 20? Не знаеш. Както не знаят и всички, които като теб „спаха”, докато ние действахме по въпроса. Знаеш ли колко теми открихме, в колко сайтове писахме, колко подписки правихме? Не знаеш. Знаеш ли как всички ни се смяха тогава и как нямаше полза от действията ни. Не знаеш.

    Силно се надявам в момента в Дания да не им е до смях, предвид предизвикания обществен интерес.

    Искаш и за делфините в Дания да поговорим. Добре.

    Знаеш, ли че снимките и информацията, които си намерила – всъщност са стари и са от 1988г., когато размерите на жертвите са далеч по-малко от сегашните? Знаеш ли, че традиционният „празник” на клането започва от лятото и не е еднократен акт през годината, а многократен? И че Европа заговори за него чак есента, а тук за пръв път се спомена едва в края на ноември? Знаеш ли, че досега няма ефект от всичкото това говорене? Не вярвам и да има, докато само се говори и се врещят празни думи. Защото е много лесно да си пишем на топло пред компютъра, докато сме вкъщи или на работа – и да чакаме нещо да стане от самосебе си.

    Хубаво е, че и ти пишеш за това, че протестираш. Пиши, направи още поне двайсет публикации, разпространявай ги където се сетиш, говори на всички за проблема. Подкрепям те.

    Но, от сълзи няма полза и много повече се надявам всички от цял свят, които парадират с някаква загриженост, да намерят начин това лято, когато започне поредния „празник” на клането – да имат смелостта да отидат на място и да направят жива верига с телата си, да чуят наживо плача на делфините, на нагазят до врата в кръв, за да спрат с телата си убийците.

    Защото, ако днес посягат на делфините ни – утре някой ще посегне и на децата ни.

    Ние с Кристен ще бъдем там това лято.

    А ти? Какво РЕАЛНО ще направиш ти?

  2. Венци, благодаря ти, че ни откри "топлата вода" biggrin.gif Тия книги сме ги чели, много преди да бъдат преведени и издадени тука ... И въобще, рядко се заинтригуваме от нещо - просто си бъбрехме приятелски, докато ти дойде и ни изкара невежи профани harhar.gif

    Ей, много ти се кефя, да знаеш biggrin.gif

×
×
  • Добави...