Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sieeina

Участници
  • Общо Съдържание

    113
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от sieeina

  1. Здравейте, искам да попитам дали има случай през житния режим да не ви се яде ...

    при мен се получава за втори път имам дни в които просто нищо не ми се яде ,най- много ябълка..

    Незнам дали съм права ,но слушам тялото си ..

    Това правилно ли е:rolleyes:

    Само вода и една ябълка:rolleyes:

  2. Благодаря ти малко лъчезарно Слънчице!!!!!!:3d_053:

    0001.gif

    Честит Рожден Ден, Слънчице - sieeina!

    Нека твоят Път ти носи Радост, Вдъхновение, Мъдрост и Истина.

    Нека в теб сияе Пентаграма!

    pentagram-revlv.gif

    Желая на всички ви сега там горе на Рила –

    Хармония, Светлина, и Любов!

    32312372.gif

    Прегръщам те, обичам те.. и до скоро.

    hb1.gif

  3. Ами от новата хижа до лагера ще има ли горе коне,и знаетели на какви цени ?! Аз ще съм със сина си и няма да мога да съм само със раница багаж ...

    Бях чела, че старата хижа може да не е отворена тази година ,някой знае ли нещо по въпроса?

    А и скам и да попитам какви са цените на лифта ?!

    С раница на гръб не може на лифта, освен ако не е много малка.

    Иначе разбира се, че можеш да пренесеш багаж през лифта, даже няколко... Слагат ги в отделна, специално направено за целта, нещо като кабинка за превоз на багажи. Не знам само дали не се доплаща за това, но мисля, че не.

  4. :3d_043:И аз Благодаря:3d_097:.

    Благодаря на sieeina, че прие поканата ми да изпием заедно по едно капучино и да са запознаем!

    Беше ми приятно!

    3d_052.gif Благодаря на Портала, че го има и на всички приятели, които срещнах тук, Иво, Късметче, Диана Илиева, Донка, Мария-мими, Ани, Милена, Инатари, Хамелеона, Станимир, Ася И, Оля и всички останали, които не изброих поименно.

    Ето и моята прегръдка за Вас:thank-you.jpg

  5. Здравейте преди няколко години и аз имах проблеми със синусите.Една сестра ми каза рецепта ,която била казана на друга сестра от Учителя и аз я приложих ,оказа се много ефикасна за мен.Казвала съм я на много приятели, които имат подобни проблеми и също са имали ефект.

    Ще я споделя надявам се да е полезна .

    Взема се 1част -да кажем 50мл.камфороф спирт и се смесва със 2 части- 100мл. зехтин в едно шишенце.

    разклаща се добре става бяло като мляко и със тази смес се мажат ноздрите от вътре със тампончета (за уши) ,това предизвиква кихавица определено но така се поизчиства и след ден два нещата отшумяват.

    Радвам се ако бъда полезна на някого:rolleyes:

  6. Бъзикай се, Чебурашке, бъзикай се ти.

    Чакай да опитам да намеря повече инфо.

    Незнам дали Чебурашка се бъзика ,но когато бях бременна и бях в болницата,изведнъж в стаята се прошумоля жената на съседното легло извика ""Мишкааа"аз хванах краката си и сега сина ми има мишле на подбедрицата...Дали е суеверие незнам но факта си е факт...:hmmmmm:B)

  7. Хей, така както го описваш - прилича на моя Нунинтрол :D

    Ето ни нас двамата:

    620f0fad1654.jpg

    Той е на шест години и половина и живее при баща ми. Роден е в апартамент и винаги е живял в апартамент.. и хич не е залинял, напротив - страхотен тайфун е :D

    Но, наистина е най-хубаво, ако котетата си живеят свободно в двор. Аз си отглеждам и такива и виждам разликата. Унуфри (един от любимците ми) е много по-контактен, гальовен и т.н. Е, рисковете са повече за тях, когато са навън, но пък свободата си е свобода..

    :3d_047:

  8. На мен пък миналата седмица ми се роди конче-бебе на двойката ми хафлингери (прекрасната ми Заира и калпазанинът на Чебурашка – Зуга) :)

    Бебето се казва Занзи.

    Не издържах и викам – я, чакай аз да се похваля и да почерпя.

    chocolate.gif

    Хайде чао за сега, аз отивам да си гушна мъничето пак.

    Хубав ден и слънчев уикенд на всички вас:

    Крис

    Честито :thumbsup: идваме и ние за почерпката де..... :3d_050:
  9. За какво си фантазирахте като малки ? А вашите деца ( ако има такива) ? Аз съм си фантазирал да си направя балон и да летя с него, да срещна костенурките нинджи, да бъда на мястото на Супербой и да боря злото(имаше такова детско), да имам шапка невидимка, да имам кесия от която вечно да излиза злато ...

    Фантазирах си ,че летя в космоса и се срещам със извънземни,гледах небето и си мечтаех,сънувах звездите и съзвездията....

  10. Здравейте! Ще си позволя да изразя скромното си мнение и аз.

    На думи - всичко изглежда прекрасно... Всички знаем как трябва да се отнасяме със себе си и света около нас. В зависимост от това - и той, и другите се съотнасят към нас.

    Но, често е трудно. Хора сме всички и всеки има моменти, когато знанието не помага много. Всички грешим понякога и ако не беше така - нямаше да сме хора в училището "Земя".

    На мен лично ми е лесно да обичам - всичко и всеки - когато съм в хармонична жизнена линия, когато съм влюбен, когато всички около мен са в резонансно на моето състояние. Когато съм сред величието на Природата, когато се докосвам до красотата на Изкуството, когато общувам с приятелите си, животните си или дори, когато мечтая...

    Лесно ми е и да съм неутрален към тези, с които се разминавам.

    Обаче, има дни, когато ми е много трудно да съм такъв.... Има дни, когато и себе си не мога да обичам дори.

    Сигурно всеки ги е преживявал тези моменти.

    Е, аз съм откровен и ще призная, че дори е имало дни, когато в мен са звучали следните думи на Оскар Уайлд /Моля, да ме простите за цитата, ако ви прозвучи крайно. Но, авторът с типичното си чувство за хумор така изразява творческия си гений понякога./

    "Мечтая си да имам криле... за да се изплюя на всичко от високо!" - Оскар Уайлд

    Е, понякога аз се чувствам и така.

    Простете ми за откровеността.

    Да Луциус,

    страшно ми хареса мнението ти.

    И аз имам такива моменти,трудно е понякога човек да живее със самият себе си!Като че ли по лесно е да се справиш със заобикалящият те свят,отколкото със мислите и чувствата във самия теб!

    Много истинско и много човешко е това което си написал .Благодаря!

  11. Много зависи от това какво разбира астролога под "силни места". Срещала съм из литературата, че силно е мястото,където се намира планета, сключваща само т.нар. положителни аспекти или е планета на трон с положителни аспекти.

    Това аз лично не го приемам,защото силно място в картата според мен е това,което изпъква, което е най-изявеното като характеристики в живота на дадения човек, и това даже невинаги е свързано с планета на трон и с хармонични аспекти.

    От тази гл.т. първото ,което ми се натрапва, е стелиума /ако го има/. Виждала съм много "силни" и много "слаби" стелиуми, но и "слабите" ги приемам за силни,защото независимо от оттенъка,който придават, влиянието им е изключително силно. Ако планетите в него са в падение,заточение,с напрегнати аспекти и прочие, то те няма как да не бележат ярко съответната област от живота. Още повече че дават много по-силна вътрешна мотивация у човека.

    Аз мисля че имам стелиум във Дева ,имам 4 планети Луна.10.53-Меркурий.6.49-Венера.26.12-Плутон.25.37,значи това е много силно място за мен в хороскопа освен това там ми е Южния лунен възел

×
×
  • Добави...