Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Упражнение за контрол над мислите и движенията Още упражнения | Обратно към всички упражнения » Упражнение за преодоляване на лоши състояния

Упражнение за привличане на магнетическа сила, когато сте неразположени духом - * + MS Word Отпечатай

Още по темата
·Упражнение за контрол над мислите и движенията
Още упражнения от категориите
·Физически упражнения

Дясната ръка настрана. Движение на китката нагоре и надолу, отначало по-бавно, с постепенно усилване и пак отслабване. Дясната ръка се прибира свободно. Същото се прави с лявата ръка. После и с двете ръце едновременно.

Почивка.

Двете ръце успоредно напред. Постепенно разтваряне ръцете настрана, с движение на китките - трептение. Прибиране ръцете напред, пак с трептение. Това упражнение се прави няколко пъти.

Ръцете успоредно напред. Бавно издигане на ръцете отстрана на главата и до над главата и бавно снемане пак напред (седем пъти).

Един път обратно движение: ръцете успоредно напред издигат се над главата и се спущат покрай страните на главата напред.

Пак първото движение четири пъти.

Ръцете спират успоредно напред, движение на китките с трептение, при постепенно усилване и отслабване. Ръцете настрана и долу прибрани.


Като си движите ръцете, какво усещате? Имате ли усещане на допиране някакво пихтиеобразно вещество? - Да. Илюзия ли е това, или действителност? Щом движите много бързо ръцете си, усещате като че се допира нещо. На какво може да отдадете това? Имате ли всички еднакво усещане?

Когато някой от вас е неразположен духом, нека направи това упражнение. По такъв начин всеки от вас може да трансформира своето състояние. Още първия ден щом ви се отдаде случай да направите упражнението, направете го и вижте какво влияние ще ви окаже. То е един цяр за всички ви. Някой път може да не успеете напълно, но все таки 85% ще имате резултат. Неразположен сте, подвижете си ръцете, с това упражнение ще се привлече магнетическа сила, и тя ще ви помогне да трансформирате състоянието.

Високият идеал
 
Окултни упражнения
Беинса Дуно
Издателство: Бяло Братство
София, 2009 г.
ISBN: 978-954-744-105-7

посещения: 7206

- * + MS Word Отпечатай
Ако видите грешка или неточност в този текст, моля пишете ни.
 
« Упражнение за контрол над мислите и движенията Още упражнения | Обратно към всички упражнения » Упражнение за преодоляване на лоши състояния