Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Астрален

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Астрален

  • Рожден Ден 4.03.1979

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Окултизъм, тълкуване на сънища, здравословен живот.

Астрален's Achievements

  1. Здравейте, приятели! Напоследък, по-точно от около месец сънувам много неприятен сън. Намирам се в някаква сграда, а таваните са толкова ниски, че аха да се задуши човек. Слизам по някакво стълбище и точно да изляза и стълбището е толкова ниско, че просто ми е невъзможно насън да изляза от там. Вече 3 или 4 пъти сънувам подобен сън. Сценарият е един и същ - намирам се ниска стая и търся изход да изляза. Какво може да значи това? Благодаря за отговорите!
  2. Здравейте, приятели! Напоследък ми стана много интересна темата за енергията /енергетиката/, но не само на човека, а и на вещите, които той ползва. Наскоро четох някъде из нета, че не бивало да се държат снимки на починали хора на видно място, защото излъчвали лоша енергия, също и че не било добре да се държат снимки на живи и умрели хора заедно. Зачудих се на това твърдение и си го обясних с факта, че починалите и живите обитават различни светове, респективно са с различна енергия. Предметите, които са служили приживе на покойниците, обаче също съдържат част от тяхната енергия. А съм чувал, че употребяваш ли вещи на починали хора /дрехи, обувки и др./, могат да ти се прехвърлят болестите им, ако са имали такива. Отново си го обяснявам с енергичният заряд на дадената вещ, бил той положителен или отрицателен. Въобще как самата енергия попива в дадената вещ, има ли давност заряда, които носи и как да разберем дали нямаме вещи с негативна енергия?
  3. Не, чувал съм, но просто не се сетих за това. Копирам от друго място начина на самото леене, ето го: ----------------------------------------------------------------- Пълна заблуда е, че трябват специални умения, за да бъде извършено. Необходими са Ви следните материали: (1) 7 църковни свещи по 50 ст.едната - не ползвайте лоени свещи, при църковните восъка е много по качествен (2) скорошна ваша снимка - най-много от 6 месеца назад (3) йенски съд в който да излеете восъка. Методология: напълнете йенския съд с чешмяна вода; поставете под него Вашата снимка с лице нагоре; разтопете свещите в подходяща съдинка, махнете от разтопената маса конците и излейте разтопения восък във водата. След 3-5 минути восъка е изтинал и от долната страна се образуват някакви фигурки, стрелки и т.н.; извадете восъчната отливка от водата и я разчупете с ръце на малки парченца като през това време казвате: "Зло, върни се завинаги там откъдето си дошло"; увийте парчетата от восъчната отливка във вестник и отидете на място където има течаща вода (река, извор или море) обърнете се с гръб към водата и с дръжте вестника в дясната ръка, изхвърлете го през лявото рамо и пак кажете: "Зло, върни се завинаги там откъдето си дошло". След това си тръгнете без да се обръщате назад. Изкъпете се в къщи, сложете си нови дрехи и завивки на леглото, за да спите в нова постеля. И това е цялата философия. Ще разберете, че процедурата е успешна още след няколко часа, когато трябва да усетите прилив на енергия и радосно настроение. Ако при някой има много тежки поражения върху енергийните му тела може да повтори и потрети процедурата докато восъка се изчисти напълно Опитайте и споделете
  4. Точно това е. Привикнах и аз да пия по 2 чашки на ден. По едно време редуцирах само на една сутрин, но не мога и не мога да се откажа от кафето. Спирал съм да го пия 5-6 дена или седмица и после пак. Не е много полезно, но ако не се прекалява с него, мисля че няма да навреди!
  5. Здравейте! Искам да разкажа как сам си лях восък а именно: Купих си църковни свещи, разтопих ги сложих под купа с вода снимката си. Лях три пъти общо. Първия път отливката представляваше мъжко лице като на някакъв дядо. А отдолу набраздена беше отливката като змийчета разни и др. Така второто восъколеене се показа баба със забрадка. На третото се показа жена с дълга коса. Със всяко леене все повече се изчистваше самато отливка. А от долната страна разни странни възели и завойчета имаше. Но сега какви са тия лица на тези хора, от някой идва нещо ли - магия, злоба или др. не знам. Страшно ми е интересна тая тема и просто дали от самовнушение, дали от друго имам чувството, че сега съм много по-жизнен, по-концентриран и така. А иначе изчетох много за восъколеенето и че восъка е магнит за всички лошотии и негативна енергия, че чисти аурата, душата и въобще все хубави неща пише. Четох също така, че който е болен восъка му пада на дъното на купата като камък. И нали е лесно, пък и нищо не струва, човек влага цялата си мисъл и може би и затова самият ефект е доста силен. Мисля за по-нататък пак да си лея, хем за доизчистване, хем пък превантивно. Хем е бързо, евтино и си знаеш, че го правиш за себе си. Много ще ми е интересно да тълкуваме и анализираме темата, респективно, чудото, наречено восъколеене. П.С. Разбрах, че леенето на куршум било доста слаб ритуал - само за моментен страх, докато восъка пише, направо, че променя човешката съдба, ако няма преувеличение естествено.
×
×
  • Добави...