Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Adi 813

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Не казвам

Adi 813's Achievements

  1. Големите аркани касаят по-големи периоди от време,касаят по-важните и значими събития в живота ни и ако комбинацията от два големи аркана "Папата и Колесницата"за теб бележат просто едно пътуване,то за мен са нещо много по-различно.Да случвало ми се е и на мен на простичък въпрос да ми излизат големи аркани,но това е вследствие на често задаване на този въпрос или когато наистина ми казват нещо друго,но много по-важно,много по значимо събитие,което предстои да се случи.
  2. Здравей Лора,тези карти ми говорят за приключване на отношенията,нещо се е случило и някой от тях най-вероятно ще се премести,дали в друго жилище,а може и в друг град,но нещо окончателно се финализира.Питаш какви са му намеренията-определено не са добри Не случайно написах въпроса си, след картите. Няма какво да се финализира на този етап. Тези карти говорят за друго, описват нещо друго, касаещо само единия човек, затова и писах картите. Може да опиташ пак да тълкуваш. А и нещо друго, твърде смело казваш, че намеренията не са добри, откъде си сигурна за това нещо и по коя карта го определяш това? Тук при тези карти аз не виждам намерения,виждам кула и светът,а това за мен си е финал,приключване и то здраво и рзтърсващо,ти как ги виждаш намеренията за които питаш?
  3. Ето една буквална комбинация, в която аз питам за отношения, а Таро ми отговаря за пътуване, и то в рамките на дни . Някой идва, това ми казва комбинацията. По-скоро някой си тръгва и таро ти отговаря на зададеният въпрос.Определено не мисля,че става въпрос за пътуване,а по-скоро за раздяла...Колесницата за любовни въпроси не е от най добрите карти,тя ти показва,че тръгваш сам,от този момен нататък се оправяш сам,за мен е тежка карта.Папата ми говори,че най-вероятно става въпрос за някой който е семеен-може да е тя,а може и той и причината за тази раздяла са морални задръжки.Тези хора ще се разделят,може да е временно,но раздяла ще има.Не са хубави тези карти за любовни отношения.
  4. Здравей Лора,тези карти ми говорят за приключване на отношенията,нещо се е случило и някой от тях най-вероятно ще се премести,дали в друго жилище,а може и в друг град,но нещо окончателно се финализира.Питаш какви са му намеренията-определено не са добри
  5. Момичета защо спорите?На първа страница Мона е описала значенията на тези карти: боя чаши се славят като индикатори на емоционалния ни живот. И ако прави са на границата на еуфориятаа или на тъгата, то обърнати - "чашата им прелива", независимо в коя посока, без оглед на хора и ситуации. Пример за това е обърната 3 чаши - при нея радостта от нещо може да доведе до емоционални изблици и афективни състояния, след които човек не си спомня нищо, а междувременно е сътворил "чудеса от ... глупост". Адекватни по значение на обърната 3 чаши са и обърнати Глупакът, Обесеният, Дяволът ...
  6. Връзката няма потенциал-два остри камъка брашно не мелят!
  7. Сигурна ли е,че тя не е другата????
×
×
  • Добави...