Jump to content
Порталът към съзнателен живот

NASKO

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

NASKO's Achievements

  1. Здравей,радвам се че има "правилни" и силно позитивни личности на точното място!Поздрави и успехи!!!

  2. 'АЗ ПЛАЧА, ЧЕ НЯМАМ ПАРИ ЗА ОБУВКИ, А ВИДЯХ ЧОВЕК БЕЗ КРАКА ДА СЕ СМЕЕ! '-това прочетох сутринта и постоянно ми е в главата.Забавлявайте се максимално и не прелепвайте матерялно!!!
  3. Честит Рожден Ден (със закъснение :)

    Пожелавам ти много здраве, много късмет, много сбъднати мечти, много добри приятели, много щастливи усмивки и въобще от всичко хубаво по много :)))

  4. Здравейте!Днес имам рожден ден и мисля,че от утре или от много скоро ще започе положителна промяна в живота ми!Желая ви успехи от сърце!!!
  5. Здравейте!Днес имам рожден ден и мисля,че от утре или от много скоро ще започе положителна промяна в живота ми!Желая ви успехи от сърце!!!

  6. И аз вярвам,че всичко ще се подреди по най-правилния начин,но моля уважаема Атлантида може ли да ме насочите към някой в Пловдив,който да ми изготви хороскоп за няколко месеца.Аз съм доста начинаещ и незная как да разконсперирам дадена ситуация .Благодаря. Пожелавам ти яснота и спокойствие .
  7. всичко се подрежда след това,което с Твои насоки прочетох за опозицията на Сатурн и Уран и Сатурновото завръщане.И мисля,че тепърва ще започнат да се стабилизират нещата при мен.СВЕТЛИНАТА В СЪРЦАТА НИ ЩЕ НИ ДАДЕ ЯСНОТА!
  8. Благодаря ти от сърце Атлантида.Наистина като се замисля,повече от 6 месеца е неяснотата в живота ми.Може ли да ме насочиш каде може да ми изготвят прогноза за следващите месеци?Благодаря ти,още веднажл
  9. Здравейте,на всички.Може ли някой да ми разтълкува хороскопа, ако има време и желание? Благодаря предварително!Аз съм начинащ във вашата наука,но вярвам,че чрез астрологията,ще открия,защо ми се промени живота през последните 6 месеца.Роден съм на 17 04 1980г. в Пловдив в 4 и 50мин.
×
×
  • Добави...