Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Анел

Участници
 • Общо Съдържание

  31
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Здравейте ! Кулата, Слънце, 6 жезли- се паднаха на въпрос : Ще дойде ли един човек в Бг, през уикенда ( за миналия става дума). Заради Слънце и 6 жезли ,помислих , че ще дойде. Той не дойде. Мислех , че Кулата на първа позиция показва изненадата от неговото заявяване , че ще дойде.Но сега разбирам, че е показвала , че това идване няма да се осъществи. Искам да питам за Кулата ,винаги ли означава , че ще се провали питането , без значение позицията и? Ако е последна ми е ясно , че се срутва всичко , но на първа...?
 2. Една комбинация от близкото ми минало : 3 чаши, 2 чаши , Звезда - тук Звездата си е моята чиста недежда . Надявах се един човек да ми се е обадил заради един празник ( 3 чаши ) , но уви , само се надявах ....О баждането имаше друга причина. Та за мен Звездата на последна позиция си е надежда - напразна. Падала ми се и Звезда с 9 пентакли на любовен въпрос , Но и това си е напразни надежди за мен,
 3. Лора, според мен няма да се получат пари !
 4. Жур , благодаря за препоръките . Книжката на Юнг си я свалих от Спиралата ,след като прочетох в темата за книги. За сега само я прехвърлих . Заслужава си и ще я потърся на хартия , че ми е по удобно. Съгласна съм , че форума е изключително полезен . Благодаря ти още веднъж !
 5. Жур, моето таро е "Друиди и Уика "и имам книжката към него.Още имам Ръководство по Таро и Самоучител по Таро. Чета много темите от форума. Това са местата от които се уча . Проследявам и личния си опит , който за сега е малък. Позволявам си да коментирам и нямам нищо против да ме поправяш , така се уча . Благодаря ти !
 6. Жур здравей ! Първата е за нещо дали ще се дава, касае къс период - Обесеният, 10 жезли, Умереността; Това нещо не се е дало , поне в началото . Но се е продължило да се търсят варианти каквото и колкото и да е коствало това. Имало е доста трудности и отговорности. В крайна сметка може и да се е дало това нещо ,но да не е точно както се е очаквало. Втората е за един резултат от нещо, касаещ лично мен до месец - Умереността, 2 чаши, Паж пентакли; Тук ми се струва , че става дума за нова връзка. Чака се подходящ момент - това ми хрумва. Третата касае отношения - Асо пентакли, Папата, Умереността. Тук май някой има желание да се обвърже. Трудна ми е тази комбинация , Папата още не мога да го "напипам". Асо пентакли като ми пада първа ,винаги е показвала желанието ми. Умереността тук дали не е съвет - да не се прибързва . Умереността също ми е трудна карта. С интерес ще изчета дискусията .
 7. Жур , здравей! Повечето неща са точно така както си ги описала . Благодаря ти !
 8. Деяна , благодаря !
 9. Здравейте ! На въпрос - Какво е влиянието на жена над мъж , се паднаха - 2 пентакли , 8чаши, Принц чаши. Моето тълкуване- този мъж ту се отказва от чувствата си , ту се връща към тях. Отказал ли се е от нея ?- Колесница , 6чаши , Дявол Колесницата да я талкувам ли като , че се е отказал или като връщане към миналото и невъзможност да се откаже , зависимост някаква е придобил. Би ли отвърнал на чувствата на жената - Справедливост, 10 жезли , 5 пентакли ЗАради Справедливоста си мисля , че да , би отвърнал , но за него ще бъде непосилна отговорност и трудни , болезнени отношения. Правилно ли съм тълкувала . Моля кажете си мнението ! Картите може да са за друга тема , но все още съм сред начинаещите и за това ги поставих тук .
 10. 3 пентакли и рицаря жезли съвсем точно показват това , че ви свързва работа и ,че той идва от далече. Разбирам , че и горното ти питане е свързано с него . Ако срещата е свързана с работа , интересно ми е как се вписва Силата и какво символизира паж пентакли. Мисля , че Силата винаги се тълкува като нещо което идва вътре от нас, и не е свързана с външни обстоятелства. Ще ми е интересно да споделиш какво мислиш за тези карти. Очаквам и други да си кажат мнението .
 11. Жур, по първата комбинация , мисля ,че няма да се срешнат заради Силата. Не че нямат желания , някой от тях май няма да намери сили да дойде . ПО вторите карти - човека мисли , че си загадачна . С работата ти ли е свързан този човек? Може да е решил , че имаш нужда от помощ за някакъв проект или, че много добре се справяш с някаква работа . Друго си мисля , че той самия планира да те опознае , интересна си му. Кажи и ти какво мислиш , че аз още се уча и ако има обратна връзка да споделиш после .
 12. Минотавър , много благодаря за насоките !
 13. Минотавър , много ти благодаря ! След твоя коментар ми става по - ясно. Да , той нищо няма да направи , защото аз абсолютно съм се дистанцирала. Не сме имали никога връзка . И двамата сме обвързани и аз така и не се реших . Картите правилно са показали пълно бездействие , защото всеки чака другия да направи крачката , но явно никой няма да я направи и както си писала - като никой нищо не прави живота сам ще ви прекара през най-различни изпитания и периоди- Кула-Страшния съд. От тези комбинации , оставаш ли с усещане , че той все още има чувства към мен?
 14. Здравейте ! На въпрос -Какви са страховете на един човек свързани с мен , се паднаха - Императорът, Светът , Обесеният . Гледах с цялото тесте и се паднаха само големи аркани. Картите са без позиции. Императорът може да ли да говори за нерешителност , трудна ми е тази карта и въобще цялата комбинация. ЩЕ опитам да тълкувам - нерешителност да сбъдне някакво желание, прекалено изчакване. След това попитах - Какво е готов да направи за нашите отношения и се паднаха пак големи аркани - Колелото , Кулата, Прераждане (се казва в моята колода иначе е Страшния съд) - май не е готов да направи нещо изобщо . Помогнете , моля ви . Благодаря !
 15. 4 меча ми се е падала когато искам контакт, но не правя нищо , а си седя и ближа рани. Според мен е така и с този човек. Асото е инциативноста която е удавена .Крал меч- показва студенината му и че е сам с акъла си само .
×