Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ариел

Участници
 • Общо Съдържание

  25
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Ако е необходимо за цялото човечество - да!!! Тук не разглеждаме злободневна тема.
 2. Здравейте. Виждам, че в темата отдавна не е писано, но след като изчетох всичко тук и възникна един въпрос. Как интерсептираните знация влияят при една синастрия. Ще подкрепя въпроса си с факти. При мен интерсепт. знаци са Лъв-Водолей(9/3 дом) , при приятелят ми Стрелец - Близнаци(5/11 дом). Аз съм Стрелец, асц.Скорпион, той е Близнаци, асц.Лъв. При мен няма планети в Лъв-Водолей, В стрелец са Слънце, Меркурий и Нептун, Лилит на асц. При него има Слънце, Меркурий в близнаци и Венера в рак попадащи в 11 дом. На асц - Лилит. В Лъв-Водолей той няма планети. Ще ми е интересно да чуя мнение. Предварително благодаря, въпреки, че не зная дали е точното място на въпроса ми
 3. Ариел

  За амбицията

  За мен въпросът стои по малко по-друг начин. Имам предложение за родителите. Нека поговорят с приятелите на момчето дискретно дали той е споменавал нещо за плановете си. Много е възможно просто да се страхува да каже на семейството си с какво иска да се занимва именно поради факта, че не би се приело добре. Приятелите на децата ни винаги знаят малко повече от нас
 4. Току-що над Варна имаше две дъги
 5. С тази тема ме върнахте назад във времето, много приятно преживяване. Дъщеря ми се роди в 7-ия месец по неясни за никого причини. Тежеше 2, 005кг, 47см. След като 2 ч лежа в кувьоз без да затвори и за секунда очички я отведоха в отделението за недоносени бебета. три дни можех само да получавам справка как е, без да я виждам. На 3-ия ден ме изписаха от родилното и отидох. Въведоха ме в бокс с 15-20 бебета и по стара традиция трябваше да си позная бебето метнах един поглед наоколо и веднага я познах... естествено. Трябва да кажа, че преди това ме бяха предупредили, че бебто ще спадне от кг в началото. Нищо подобно. Моят Тайфун(така се оказа в последствие) 3 дни беше задържала същите кг и ме чакаше. Засука "от раз" и за 14 дни направихме достатъчно мускулна маса, за да ни изпишат. Трябва да кажа, че ... не помня случай , в който тя да се събуди през нощта(нощното кърмене сама го отказа на 2-ия месец), беше като часовник къпане в 20:00ч, кърмене в 20:30 и сън, после в 6:00 и така на три часа. Имало е случаи, в които съм ставала през нощта, за да проверя дали всичко е наред, толкова беше тихо, а аз се бях подготвяла за врява и нощни смени Така продължи до 6-ия месец. Бях леко казано странна майка, която през зимата, когато се покаже слънце я упаковах като пъшкул и я оставях на завет да спи, пеех и, говорих и. Беше толкова спокойно, усмихнато и контактно дете. Е, на 6 месеца реши да пълзи, правеше всякакви номера , жива, подвижна и радваше всички. Винаги съм говорила с нея като със зрял човек, а и тя се отнася по същия начин с мен. От малка освен кърма и кисело мляко е "закърмена" с прясно изцедени сокове на плодове от нашата градина. Имаше период от 3 г , в които се хранеше само с плодове не по мое, по нейно желание. Що упреци от баби, лели и компетентни лица изтърпах , че едва ли не "детето ще умре от глад" сякаш не виждаха, че детето има енергията и силата на цял кавелерийски полк Та, млади майки Мисълта ми е, не се притеснявайте чак толкова, децата не са толкова крехки, колкото ни се ИСКА на нас, те нямат нужда от много, само от Любов .
 6. Въпреки, че не се чувствам готова да навлизам в тази материя, ще се опитам да споделя мислите си. Юда, както и всички Ученици на Христос са знели, Христос им е казал, че ще бъде предаден от един от Тях. И тук възниква дилемата. Христос е начертал плана, Божественият план... и идва моментът на избора. Учениците са поставени пред тежък избор: да се включат ли в изпълнението на Божестения план или не. Юда се включва и планът е изпълнен. Юда е ИЗБРАЛ да въплати този план. Всеки един от Учениците до определн момент е бил потенциален Юда и е имал време да помисли дали има сили да поеме тази отговорност. Въпросът ми е каква е била Волята Божия? Да се изпълни планът и да се обеденят Материята и Духът чрез предателството на Юда, или те завинаги да си останат от двете страни на необятното? Според мен това предателство е била именно онази чиста и искрена Любов, която ние хората не виждаме все още. Онази жертва, която дори най-достойните не са готови да направят. Юда не е бил нито случаен Ученик, нито случаен Човек.
 7. Ариел

  Забавно

  Штирлиц посмотрел в окно.На подооконнике столо 32 утюга.. Штирлиц понял - явка провалена.
 8. Ариел,погледнах картата ти, за да видя това привличане. Единственото,което се набива на очи,че в Близнаци е твоят Сатурн и е в опозиция със Слънцето ти.Обикновено се свързва с бащата и отношението ти към него. Като че ли търсиш допълнение към мъжа, хем да е типа любовник и съпруг, хем да има и бащинско отношение към теб. Мисля си, че това е на подсъзнателно ниво при теб,нещо като комплекс,който се опитваш да избиеш доста време Да, мисля, че цял живот се опитвам да порастна и имах усещането, че бившият съпруг не ми позволява, въпреки, че в началото основното, което харесах, че е упорит... зад него се чувствах сигурна.
 9. Аз пък си се оплаквах, че днес нямам работа. И преди час получих толкова много, че и със срок на изпълнение до час, че ми се завъртя главицата Та - желанията се сбъдват
 10. Мисля, че чака аз да реша като ми дава знаци с подкрепата си - Император. Иска да го усетя преди да е казал нещо, прелъстява ме, окуражава ме - Рицар Чаши. Може и да не съм права. Отшелникът е моето минало, от което той иска да ме откъсне.
 11. Ариел

  Къде греша

  Мария-София, не разбрах какво означава "прилепнала в отношенията", може ли да ми обясниш по-подробно в какво се изразява това всъщност обикновено. Както казах, съм тук, за да мога да прогледна и, ако нещо не ми е ясно от написаното от вас, ще задавам въпроси. Благодаря предварително за проявеното търпение
 12. Ариел

  Къде греша

  Здравей, Мария-София. Опитвам се да простя на себе си, за болката, която трудно онасям. на тях отдавна съм им простила, винаги съм била толерантна към изобът на другия. колкото до имотите... имам време да мисля до средата на юни. не са ми приоретет. Делото не е за подялба на имущество, а за доказване на принос в семейството. Т.е. бившият ми съпруг се опитва да докаже, че за 17г брак не съм допринесла с нищо и на това основание иска съдът да постанови, че неговият дял от имуществото е 100%, а моят 0%. Ако това изобщо има някакво значение.
 13. Ариел

  Къде греша

  Благодаря Диди Хубава притча за сбъднати желания
 14. Зададох въпрос как ще се развият отношенията ни с приятел до 1 месец. Падна ми се Отшелник, Император, Рицар чаши. Ще помогнете ли?
 15. Ариел

  Къде греша

  Здравей, Донак Благодаря Ви на на всички с този пост. Благодаря за всичко. И аз стигнах до този извод, обаче все още някак си не виждам светлината в края на тунела... вероятно съм още в него.
×