Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Radi82

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Radi82's Achievements

  1. В такъв случай чудя се дали да не продължа да си пия лекарството,така както лекарят беше предписал от самото начало (преди да ми каже за 30ch). Следващите 7 дни трябваше да пия 4x4гр. Само, че съм правила прекъсване 2 дни, в което съм пила доста кафе експресо и парацетамол. Има ли значение? И вече ако не се получи ще мисля за 30ch.
  2. Аз съм само пациент, нямам медицински, още по-малко познания в областта на хомеопатията, но все пак правилно ли разбирам: Ако се дава прекалено на често рицинус комунис 5ch, то започва да действа като рицинус комунис 30ch? Защото ако е така, при мен може би е станало точно това. Пиех на всеки 2 часа по 4 гр. в продължение на 3 дни. Не само, че не се увеличи, а ми се струва, че дори е намаляла кърмата.
  3. Класически хомеопат ми изписа рицинус комунис 5ch за увеличаване на кърмата, но изобщо не ми подейства това лекарство. Възможно е и аз да съм го антидотирала с нес кафе, кока-кола, нерви или парацетамол. Сега ми каза да продължа с рицинус комунис 30ch, но аз съм чувала, че тази потенция се ползва за спиране! на кърма и много се притеснявам да го приемам. Някакви коментари? Ако съм антидотирала ch5 и поради тази причина не ми е подействало за увеличаване, нали не би трябвало и ch30 са подейства за спиране? П.С. Разбира се само искам Ваше мнение, а не да се коментира дали е правилно предписано лекарството.
  4. Вчера за пръв път бях при хомеопат и проведохме интервю. Малко съм обезпокоена от зададените въпроси. Нормална практика ли е да се пита за рожденната дата и трите имена? Това са лични данни, имат ли отношение към определяне на човека?
×
×
  • Добави...