Jump to content
Порталът към съзнателен живот

yordanova

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. yordanova

  алергична кашлица

  Напълно съм съгласна ,че не съм попаднала на добър хомеопат. Какво бихте ме посъветвал? В момента отново е на АБ Дурацеф сега пък е с налеп и ми подържа висока Т , и продължава да кашля. Какво да и давам като подържащо?Съсипах си детето от АБ и искам това да спре!
 2. yordanova

  алергична кашлица

  Незнам вече къде да ходим. Водихме я на алерголог в Пловдив, изкарахме един курс на лечение с Фенистил, после Ксизал , Вентолин сироп и инжекции всяка седмица, но без резултат. Мислим да я водим при друг, но ми трябва добър ,защото ми омръзна да си правят експерименти с детето ми. Пила е и Ериус и въпреки това ми направи спазъм, влезнахме в болница и се оказахме и със скрита двустранна плевмония, без Т и без да ми отпада, само със задушаваща кашлица. Искам да я тестуват ,но незнам дали го правят на тази възраст, нашето джипи казва ,че не по рано от 6год. възраст, но до тогава щяла да го израстне. А ние какво да я правим до тогава?До АБ стигаме ,защото само с хомеопатия и антихистаямини не можем да контролираме кашлицата .В момента е със силно зачервено гърло без Т и сух спазъм. Посъветваха ни да и купим елект. инхалатор за да и правим инхалации с вентолин и адреналин, за да не се стига до АБ. Купихме и въпреки това стигаме до него. Посъветвайте ме нещо, защото аз вече незнам нито какво да и дам ,нито к ъде да я заведа!
 3. yordanova

  алергична кашлица

  Здравейте,и моля помогнете!Дъщетя ми е на 2,9мес.за 9 мес.прави вече 7 спазма,от които последните три през две седмици.Пробвахме с хомеопатия,кларитин инхалации с вентолин дори и с адреналин и пак накрая стигаме до АБ.Редуваме Зинат ,Клацид сега сме на Алгуметрин.От 2 мес.не спира да кашля,намали за два три дни и отново задушаваща нощна кашлица,Какво да и давам като подържащо за да намали спазмите.
×