Jump to content
Порталът към съзнателен живот

KIQRA

Участници
  • Общо Съдържание

    37
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    KIQRA got a reaction from Орлин Баев in Уринотерапия   
    Здравейте!Браво чудесна дискусия ,а аз сега седя пиша и съм си направила глинена катаплазия с уринка-преварена на основната чакра -1-2 лумбален прешлен.Ефекта от предната на скапулите която правих беше изненадващ в добрия смисъл за мен-не са ме болели ръце,врат от н.дни.Да му се невиди възможно е -далече съм от мисълта че съм излекувала проблема-ще го правя обаче докато трябва.
    Благодаря Хипатия за пожеланията.С удоволствие бих чула Александър относно неговия метод.
    Орлине,всичко което пишеш съм го чела и продължавам да го правя- да точно така е.Да не повтарям това което си написал,ако не го беше направил щях да го направя аз.Мерси за което.Бизнес медицина и бизнес фармация бих допълнила и омагьосан кръг за хората.
    Но всеки прави избора си да си глътне лесното хапче или да положи труд,постоянство,желание подкрепено с ВЯРА.

    ХИПАТИЯ,уринотерапията е също хомеопатия.
  2. Like
    KIQRA got a reaction from Орлин Баев in Уринотерапия   
    Нещо любопитно-вътреутробния живот на човека-там плуваме в амниотична течност,поглъщаме я, гледаме в нея.Та въпросната течност знаете ли какъв състав има?учените смятат че тази течностсе образува съвместно от организма на майката и на плода.Плодът я образува в р-тат на отделителната ф-я на бъбреците-съставът е-захари,урея,соли,органични в-ва,има също хормони,витамини,радиоактивни в-ва-соли на тория и активия.Та разбирате какво искам да кажа-ЧЕоколопл.течност и урината имат много сходен състав,а ако в урината разтворим захар или мед сходствата са още повече.
    Това е тибетската рецепта- урина с мед за продължаване на живота,но служи и във вътреутробния стадий на развитие като жизнена среда.
  3. Like
    KIQRA got a reaction from Eлф in Честита и здрава Нова 2012   
    Честита здрава успешна Нова 2012 година.
  4. Like
    KIQRA got a reaction from Рассвет in Честита и здрава Нова 2012   
    Честита здрава успешна Нова 2012 година.
  5. Like
    KIQRA got a reaction from Розалина in Честита и здрава Нова 2012   
    Честита здрава успешна Нова 2012 година.
  6. Like
    KIQRA got a reaction from Лъчезарна in Честита и здрава Нова 2012   
    Честита здрава успешна Нова 2012 година.
  7. Like
    KIQRA got a reaction from Ани in Честита и здрава Нова 2012   
    Честита здрава успешна Нова 2012 година.
  8. Like
    KIQRA got a reaction from veselinvalchev1981 in Честита и здрава Нова 2012   
    Честита здрава успешна Нова 2012 година.
  9. Like
    KIQRA got a reaction from Мария-София in Вярата в себе си   
    Чудесна тема не издържах да не се включа.Здравейте!
    Да от собствени наблюдения,анализирайки всичко случващо ми се до сега не мога да не се съглася с Донка,че когато човек е узрял занещо каквото и да е в живота си то му се дава,случва.Много силно съм искала нещо,минава време,минава още време и то не ми се случва,но в единмомент обикновенно винаги когато съм решила че трявба да продължа без съжаление емоции и тн нещото ми се случва.Ха така,но то не това което съм искала възкликвам аз.А после мили момичета е станало така че това е бил по добрият вариант-значи някой ме закриля и ме подкрепя.Как мога да не благодаря в такъв момент на осъзнаване.
    Никой неможе да стъпи 2 пъти в една и съща река-пише Донка.На мен ми се е случвало.Извода е че не съм си научила урока,ще изживея ситуацията отново и дано взема правилното решение ако не ще се връщам там докато се осъзная.Какво мислите за това?Трябва да сме благодарни,че ни се дават трудности Зза да си заработим кармата за която сме тук на земята.
    Колкото и налудничаво да звучи благодаря на Господ,че не ме е щадил.Благодаря му че ми е дал едно заболяване което трябва и мисля че съм приела вече,значи аз нещо не съм мислила,действала и тн.правилно-това е щадящият вариант,ако не се осъзная...
    Осиновяването-когато детето е предопределено да бъде с тези родители,а то е което си ги избира кажете му добре дошло.Какво е да родиш дете,да се грижиш или по зле да не се грижиш за него-колко такива деца има в България?Раждането не те прави майка.
    УСМИХНЕТЕ СЕ НА ЖИВОТА И ТОЙ ЩЕ ВИ ОТВЪРНЕ
  10. Like
    KIQRA got a reaction from Пламъче in Прочистване на черния дроб   
    За да се излекува дадено заболяване, първо трябва да се разбере причината за възникването му.Лечението "на парче" никога не води до пълно излекуване. Не мога да не се съглася с теб-казвам го не така просто ,а от л.опит.Вчера правих санкха праксалана-по Востоков.Не мога да ти опиша как се чуствах 3-4 часа по късно,а и цялата нощ-с главоболие,ганене/явно не бях изгонила всичката погълната вода защото не правих повръщането след това.Та гадна работа,но към 20ч.организма си каза думата-2 кратно повърнах,взех душ и си легнах,болеше ме глава-ТОВА СИ БЕШЕ КРИЗИЧКА.На сутринта пих 2 ч.топла вода,след 1ч.бях вече на работа прод.да ме боли глава/боже как ще издържа цял ден/.Да обаче към 9ч.като че ли нищо отгоре написаното не е било-направо ми просветна-чуствах се като преродена.О, много вода ще погълна до добро прочистване-с повръщането изхвърлих топки слуз.Боже какви неща носим в телата си.
  11. Like
    KIQRA got a reaction from Донка in Що е слушане и разбиране?   
    Донка,препрочитайки отново това което си написала ми изникна въпрос-дайте възможност на шефа да прояви активност и да я наложи-да това ще бъде прекрасния вариант за всички ни,но съществува и друг-този така наречен проблем да няма развитие в никаква посока,защото така наречения шеф реагира по следния начин - аз какво да направя ,оправете се демек прехвърлям Ви топката оправяите се.Познавайки човека очаквам да реагира точно така,дано не съм права в очакванията си.Не искам да имам каквито и да е очаквания.Това те настроива на определена вибрация,която се усеща от събеседника.

  12. Like
    KIQRA got a reaction from Донка in Що е слушане и разбиране?   
    Благодаря ти,Донка!
    абсолютно правилно си ме поправила за отрицателните очаквания-сега разбирам че това съм имала впредвид ,но съм го на писала общо-очаквания.Ето защо те чувствам близка,защото начина по който мислиш е много сходен с моя.
    В много случай и даже винаги визуализирам и разигравам срещите си когато искам да бъда мах доволна,че съм обяснила,поискала и тн неща.Знам,че това действа
  13. Like
    KIQRA got a reaction from Донка in Що е слушане и разбиране?   
    Благодаря ти/нали може ти/!
    Понякога когато споделиш даден проблем и чуеш мненията/за които си се досетил и сам/решаваш,че точно това е решението и ти става по добре-по добре от предходните моменти когато си си блъскал мозъка това ли е не е ли.Как ще се реагира ако постъпиш по този начин или другия.
  14. Like
    KIQRA got a reaction from Пламъче in Прочистване на черния дроб   
    Купих си Востоков днес-започвам да го чета.
    Ще споделя мнение.
  15. Like
    KIQRA reacted to Пламъче in Уринотерапия   
    Успех, KIQRA!
  16. Like
    KIQRA reacted to Ася_И in Методите на Учителя. Как Учителя лекуваше.   
    "Има два начина за лекуване: стар и нов начин. Съвременните хора обикновено се лекуват по стария начин, с лекарства, с бани и т.н. Този начин на лекуване е бавен и дава микроскопични резултати. И аз лекувам по този начин. Като дойде някой болен при мене, аз му давам известни методи, известни съвети и му казвам: Ако изпълняваш съветите ми, след 6 месеца ще имаш микроскопични резултати. Обаче аз не лекувам хората по новия начин. Защо? Защото те още не са готови. Новият начин е духовно лекуване. Ако излекувам някой човек по духовен начин, като не е готов да води чист живот, той ще греши още повече, а с това ще си създаде по-големи затруднения в живота. За онзи, който е готов, духовното лекуване моментално дава резултати. Достатъчно е да се даде на болния микроскопична част от елексира на живота, за да оздравее моментално."
    Спасителни положения
  17. Like
    KIQRA got a reaction from Пламъче in Уринотерапия   
    ЗДРАВЕЙ,ПЛАМЪЧЕ!
    Съгласна съм с теб че се навъдиха всевъзможни методи на алтернативно л.е.Човек трябва да бъде много внимателен.Ясно ми е че си задала въпроса си от любопитство,много правилно разсъждаваш.Аз също постоянно си задавам въпроси,търся къде да прочета мнение,разсъждение.Разсъждавам много,но метода избрах поради много причини -ще ги напиша следващия път,които наклониха везните.Нали знаеш за едни това може да е най добрия вариант други ще го оплюят.Доверявам се и на усещанията си че това е.Знам че няма да е лесно,но това още повече ме амбицира.Желая ти здраве
  18. Like
    KIQRA got a reaction from Пламъче in Уринотерапия   
    До Пламъче

    урината която ползваме за л-е трябва да е възможно най чиста-затова има подготовка за лечение.Моята беше мътна когато реших да започна клизмите,затова седмица преди това се хранех с плодове,салати,ядки...,пия течности според първон.си тегло-при започване-вода-изворна предимно поне 1,5л.храненето е много важно,както и времето за правене на процедурите,спокойната обстановка и вяра в това което правиш-то без нея закъде.След седмица урината ми беше с съвсем друг вид.Тогава започнах клизмите.наблюдавам се.по професия съм здравен работник.традиционната медицина е безсилна в л-ето на автоимунните заболявания.
    прочети-биоритмика и уринотерапия-малахов и ми се мярна уринотерапия-оранжева книжкав елект. книжарница.
    Важно е да се убедиш че това е твоя метод.
    желая здраве
×
×
  • Добави...