Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gost235

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от gost235

  1. За момента не мисля, че мога да намеря някой да ме научи за медитацията. Но, ще направя всичко което мога. Има достатъчно информация в интернет, клипчета, ще си купя и някоя книга, същото се отнася и за йогата. И само едно последно нещо, да не Ви занимавам повече. Билките мента-глог-валериана четох че помагат, дали може да са полезни в моя случай. Най-малкото не мисля, че билки могат да ми навредят, така че не пречи да пробвам, а сега идва и зимата и ако може да се приемат като чай ще е супер. Иначе се сетих, за един случай с познат, но от съвсем различно естество. Имаше голям страх от кучета и не само. Бяха го завели при хомеопат, като ми обесниха, че те правят нещо като "интервю" т.е няма общо с традиционната медицина и накрая според индивидуалния случай, специално се изработва не знам дали може да се нарече лекарство, едни малки гранулки бяха. Резултата е, че в момента има куче по-голямо от самия него. Може да проуча и този вариант, гледам форума има раздел за хомеопатия, ще прочета и там.
  2. Благодаря Ви за отговора. Осъзнавам, че проблема може да окаже въздействие по-нататък. Сега съм на училище, мога да си тръгна когато си поискам и да си взема бележка, на какво ще стане като започна работа, 1 такъв случай и съм останал без такава. По някога даже е по-зле, почва да ми се гади. Мислите ли, че ще мога да се справя сам, или е нужно да потърся някаква професионална помощ, докато все още проблема не се е задълбочил повече. Преди година и половина този проблем го нямаше, аз бях човек който ходеше активно на фитнес, ядях по 6 пъти на ден, само докато съм на училище имах 2 ядения, а сега не смея да хапна нищо. Лошото е, че мисля, че макар и бавно проблема се засилва, по някога има важни неща които не мога да пропускам и пия лекарства от вида на Имодиум, които сигурно са доста вредни за чревната флора. Благодаря още веднъж.
  3. Здравейте, радвам се, че открих този форум и по-точно този раздел и че наистина има хора които са професионалисти и отговарят на въпросите ни. В какво се състои моя проблем. Стана по-сериоен преди около година и преди го е имало, но много рядко, да ми се с случвало 3-4 пъти в годината. В какво се изявяваше в началото, налага ми се често да пътувам, тъй като уча в друг град. Проблема се появаше Неделята, когато си тръгвах. Изявяваше се в това, че от притеснението почва да ми се ходи до тоалетна по-голяма нужда и преди да тръгна не ядях нищо и ходих по 3-4 пъти до тоалетната. Смучил съм и валидоли, които не знам до колко помагат, може би по-скоро е било плацебо ефекта. Лошото е, че проблема се задълбочи. Почна да се появява и като ходя на училище, абсолютно всеки ден ходя по 2-3 пъти по голяма нужда, като не смея и да ям нищо, а закуската е най-важното ядене. По някой път при по-голяма притеснение имам и разтройство, но може и да е било съвпадение. Бил съм на гастроентеролог и всичко е наред. Предполагам, че всичко е в главата ми, но за съжаление не мога да се справя и даже постепенно става по-зле. Тук искам да кажа, че когато излезна от училище, или когато съм в родния си град, проблема напълно изчезва, няма го. Надявам се, да сте разбрали за какво става дума и да може да ми дадете някакъв съвет, ако и преди сте писали за нещо подобно, ще се радвам и на линк към някаква информация, тъй като не успях да намеря нещо конкретно. Благодаря предварително.
×
×
  • Добави...