Jump to content
Порталът към съзнателен живот

charliiz

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

charliiz's Achievements

  1. Blagodarq Vi mnogo. Na purvo vreme 6te spra da si izmervam kruvnoto, za da ne se paniram. Samoto poka4vane as si go use6tam. Sno6ti dokuto rabotex mi se slu4i otnovo, no si povtarqx, 4e tova e samo PA i ni6to pove4e. Podi6ax, otklonix si vnimanieto, dokolkoto e vuzmojno i premina. Estestveno mi ostana malko strax i negativni misli, no se nadqvam malko pomalko i s tqx da se spravq..6te si potursq dobur psixoterapevt, vupreki 4e tuk v 4ujbina e malko trudni4ko tova ot finansova gledna to4ka, no 6te go napravq.Dano naistina tezi poka4vaniq ot 120 na 160,170 da sa bezopasni, kakto kazvate. Samoto priemane na simptomite mi e dosta trudno, no puk kato premine vsi4ko si kazvam eto na ne polu4ix udar i sledva6tiq put nqma da polu4a. O6te vednuj Vi blagodarq za burzite i kompetentni otgovori.
  2. Blagodarq za burziq otgovor Vse pak 6te Vi popitam vuzmojno li e tova, 4e misulta e naso4ena po cql den kum kruvnoto mi, ot tova to da ska4a. T.e. postoqnnata mi trevojnost na tazi tema naistina da go vdiga. Nali uj sum kardiologi4no zdrava. Vse tova se 4udq i merq li mqrq. Moje bi vsqko zamaivane me navejda na ideqta za kruvno i ot tam si go vdigam. Dori ne sa i panik ataki ve4e. Prosto tu e visoko, tu e nisko. Ami ako ne go sledq nqma li da e polo6o. T.e. da se vdigne mnogo i da....Of neznam, zvu4a sme6no moje bi, no nikak ne mi e veselo. Vsqka ve4er edno i su6to. ba6ta mi e xiipertonik i sum se nagledala na apatati i postoqnno merene. Moje i ot tam da mi se e nasloilo ne6to v glavata. Izvinete ako sum dosadna, no tova e edinstveniq mi strax, no sa sujalenie toi ubiva vsi4ki drugi o4akvaniq i motivaciq, t.e. jiveq samo s tazi misul, kruvno, kruvno i pak kruvno
  3. Zdraveite otnovo, iskam samo da popitam, kakvo da napravq v moment na panik ataka, kogato kruvnoto mi sko4i do 170 i o4akvam vseki moment da mi se slu4i ne6to. pitam se v takiva momenti tova dali e samo PA ili e xipertoni4na kriza i se oburkvam o6te pove4e. ne vzemam lekarstva za kruvno, spored lekarq nqmam visoko kruvno. do kolko sa opasni tezi ataki i tova kruvno nqma li da mi dovle4e ne6to lo6o. Priznavam si, 4e prez pove4eto vreme na denq, da ne kaja i prez cqloto vreme mislq samo za kruvnoto si. Mnogo, ama mnogo mi e trudno. izgubvam motivaciq za kakvoto i da bilo, a ne iskam da zapo4vam pak lekarstvata ot tejkata artileriq. No puk v moment na kriza mai nemoga bez xanax. p.s. sno6ti edna takava kriza produlji okolo 4as i nakraq mi pisna i xvurlix aparata si za kruvno.... do tazi sutrin.
  4. Mnogo Vi blagodarq, za otdelenoto vreme i za izklu4itelno iz4erpatelnite obqsneniq.Pro4etox vsi4ko nqkolko puti i plakax prez cqloto vreme.Da, neprekusnato si zadavam vuprosa, koe v xaraktera mi otklu4va vsi4ko tova. I da mnogo sum otgovorna, iskam da kontroliram vsi4ko, straxuvam se ot gre6ki, pla6i me mnenieto na okolnite i t.n, prosto taka sum vuzpitana. Ne si spomnqm otkoga ne sum se otpuskala. Jiveq v absoluten disbalans sus sebe si, po lo6oto e 4e povli4am v tozi absurden vodovurtej i xorata, koito obi4am. 4uvstvam se sama i nerazbrana, a vsu6tnost ne sum. 4uvstvam se obre4ena i ne6tastna, a nqmam pri4ini da sum. Otnosno simptomite, prav ste ne moga da gi priema, a se borq, mnogo se borq vseki den i vsqka minuta, neosuznavaiki 4e taka samo im davam zelena svetlina. No kak da zapluvam sus straxa si, kogato naprimer sum na ulicata ili v magazina i taka mi se vie svqt, 4e edinstvenoto, koeto e v glavata mi e samo da ne pripadna i tolkova se qdosvam na sebe si, 4e se po4va edin rev edno 4udo. Da kazvam si tova e samo trevojnost i ei sega 6te mine, no ni6to, mozukut mi raboti na suvsem drugi 4estoti v tozi moment. Taka 4as, dva i racionalnoto mislene si idva na mqstoto. Mnogo rabota me 4aka mai. No pone tova, koeto moga da napravq za sebe si, t.e. da posportuvam, da si angajiram vnimanieto s priqtni ne6ta, da relaxiram... 6te go napravq. Nadqvam se i da si namerq dobur terapevt. O6te vednuj mnogo Vi blagodarq za burziq otgovor. Tolkova obnadejdena se 4uvstvam.
  5. Zdraveite g/n Baev, Az sum nova vuv foruma, no ne u v borbata s PR. Ot edna godina se 4uvstvam kato drug 4ovek. Ve4no xlen4e6t i oplakva6t se. Neznam ot kade mi se iztrese tova 4udo PR, t.e. nqma6e nqkakva osobena pri4ina.^te kaja nqkolko dumi za sebe si purvo. na 42 sum i jiveq ot 5 godini v 4ujbina. Rabotq rabota, koqto ne mi xaresva, nito puk e tova za koeto sum u4ila i sum rabotila v BG. Rabotq samo ve4er, koeto puk idva da kaje, 4e nqmam socialen jivot. Kogati poznatite mi se vijdat na po kafe,az otivam da rabotq. Nai malkoto po4ti ne se vijdam sus supruga mi pak po tazi pri4ina. Vutre6no v sebe si protestiram, za6toto ne mi xaresva tozi na4in na jivot, no nqmam alternativa za sega pone. Tui kato rabotata, koqto ne xaresvam e edinstveniq izto4nik za doxodi za men i za deteto mi, koeto ostana da jivee i u4i v BG. mislq, 4e me razbirate. Simptomite na PR me poburkvat ponqkoga, postoqnnoto zamaivane, atakite s visoko kruvno, prilo6avaneto na rabota, na ulicata i t.n. Vzemax lekarstva i az, no ne vbidqx smisul i se otkazax. E, da patericata xanax mi e v djoba postoqnno, no gledam da se spravqm bez neq. Panikata malko po malko q preodolqvam, kakvo da napravq oba4e s misulta mi za kruvnoto. Merq go prez 4as. Mislq, 4e poludqvam na taq tema. dori i nai malkoto nerazpolojenie me navejda na misulta za visoko kruvno i grabvam aparata i aideeeee....vuv filma. Kardiologut mi kaza 4e surceto mi e beton i ne sum xipertyoni4ka, t.e. nqmam nujda ot lekarstva, kruvnoto.... to bilo psixosomati4no. E da ama az ne mu povqrvax i produljix da merq kato luda i tu e 120, 130, 140, of napravo luda rabota. Molq VI daide mi suvet, moje bi imate i drugi klienti zavisimi ot aparata si za kruvno. ina4e istoriqta sus zamaivaneto sum q priela i taka si gi ponasqm. Tejko e za6toto ponqkoga me durjat po cqla ve4er na rabota, no ne spiram da si povtarqm 4e tova e samo PR i nqma da umra ot nego.Nai stra6no mi e na opa6ka v magazina ili v bankata i t.n. Molq Vi, ako imate vreme otgovorete mi ot kade da zapo4na. ne se zatvarqm v ku6ti, vur6a si rabotata, no ne mi e dobre. A, da xodq na grupova psixoterapiq i sled purvite sesii bqx dobre, no sega otnovo se razkisnax.
×
×
  • Добави...