Jump to content
Порталът към съзнателен живот

elezarita

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

elezarita's Achievements

  1. Много Ви благодаря Д-р Първанов, накарахте ме да погледна проблема и от друг ъгъл, но четейки до тук разликата между ПР и Соц.фобия се питам може ли човек да страда и от двете неща едновременно, защото няколко пъти съм изпадала в ужас, че умирам. Сега когато съпругът ми е на работа не мога да стоя вкъщи сама. А това със социалана фобия - може и това да имам, макар , че не мисля, че имам ниска оценка за себе си. Ще Ви пиша на лачни в абв- пощата. Благодаря ви още веднъж!
  2. Здравейте, от три години съм с паническо разтройство - първата година вземах аннтидепресанти, но след 9 месеца ги спрях. Сега нищо не пия , но атаките ми през последно време зачестиха дори и се наложи един Ривотрил да взема. Не излизам сама, а работата ми е доста публична, харесва ми, но в последно време ме е страх да се срещам с хора и имам чувство, че съм на път да се откажа и от нея. През годините съм си задавала хиляди въпроси - и не нямам никакви проблеми в битието, със съпруга, и т.н. детството ми беше вълшебно, нямам починали роднини, общо взето се радвах на живота с пълна сила, омъжена съм също от близо 3 години и точно в началото на връзката се появиха и ПА. Не мога да разбера какво и защо се случва. Моля ви посъветвайте ме нещо, не ги искам тези атаки, не са ми полезни, никак даже ! И ако може да ми разясните този метод НЛП помага ли при хора с такива разтройства?
  3. Здравейте г-н Баев бих искала компетентното Ви мнение по повод моя ако мога въобще да го нарека проблем. Всичко започна когато случайно открих, че пулса ми е леко завишен 95-100,паниката не закъсня.Отидох на кардиолог каза,че всичко ми е наред и все пак ми назначи деанксит и бетаблокер,пих ги бетаблокера по-малко но деанксита 4 месеца,оттам отидох на ендокринолог,хормони и пълна кръвна картина всичко беше ок.Но аз няак не повярвах и реших да се посъветвам с психиатър,тя каза че имам панически атаки и веднага ксанакс и сероксат,които обаче пих само един ден,понеже оттях се почувствах още по-зле и мисля, че го отчитам като грешка ходенето ми при нея,защото се вманиечих в диагнозата изчетх много за нея и получих наистина всички симптоми,които по-рано нямах-страхувам се да изляза сама,за да не припадна дори имам и натрапчиви мисли.Вчера бях на невролог назначими бромазепам,обаче и него отказвам да го пия някак си наркотици са все пак.Но невролога ме попита пуша ли и каза да ги спра, вчера разбрах че като не паля цигара пулса ми е добре,запаля ли отива до 120 дори и камък ми падна от сърцето с този пулс,но това,което си доведох ми нанесе доста поражения.За съжаление в нашият район нямаме добри психолози , да не кажа че въобще няма такива.Сега съм си самопредписала билкови продукти за успокоение и хранителни добавки, но колкото повече чета из форумите, че това ми състояние можело да доведе до сериозен психически проблем дори шизофрения, моля ви за компетентното ви мнение за състоянието ми.В понеделник започвам нова работа,и незнам как ще се справя като в главата ми са само диагнози и някъкви абсурдни мисли. Наясно съм, че пулсът и деанксита ме доведоха до тук, но как да продължа сега? Моля Ви помогнете и на мен.Благодаря ви
×
×
  • Добави...