Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Allina

Участници
  • Общо Съдържание

    19
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Allina

  1. Здравеите,

    не бях влизала отдавна във форума, не съм и използвала картите отдавна...но днес се случи нещо, което неприятно ме развълнува.Човек, с който бях преустановила отношенията си отдавна и мислех, че тази история е приключила, отново се намеси в живота ми, за да го разтрой...

    Направих една подредба и ще съм благодарна ако споделите и вашите впечатления..

     

    1.6меча

    2.6пентакли

    3.асо чаши

    4.крал пентакли

    5.9жезли

    6.колесницата

    7.7чаши

    8.2чаши

    9.дяволът

  2. Ако трябва да бъда съвсем откровена, аз заподозрях нещо друго в тези карти: Страшния съд - Асо жезли - Обесеният.

    В миналото нещо се е случило. В резултат всеки порив е "обесен". Т.е. както Обесеният виси, така и има нещо друго, което има същия проблем, ако разбирате какво имам предвид. С други думи, подозирам, че човекът се опасява, че нещо няма да се получи и това е проблемът.

    Но може и да си измислям, разбира се. Все пак това е доста буквално тълкуване.

    Добре, че я няма Ивета. Иначе предполагам щеше да е ужасно ядосана от такова опростенческо отношение към Таро.

    Скорпионче, искам да те попитам нещо,

    преди време имахме сходни комбинации с крал меча накрая и ги коментирахме, че ще има развитие... при мен единственото, което се случи е, че получих едно обаждане, да беше хубаво, но май по асо чаши, императрица и крал меч очаквах повече :)

    Затова съм любопитна как са се случили картите при теб :)

  3. Здравей Сиа,

    не претендирам за компетентно мнение, но ще ти кажа какво мисля :)

    Имало е обида, бил е наранен, имаш 5 меча. Рицар пентакли е хувава карта за любов и според мен въпреки обидата има хувави чувства към теб. Незнам защо коментираш, че живееш в миналото и всичко е приключило, като ти питаш за чувствата му, не за бъдещето ви. За да разбереш дали всичко е приключило, задай такъв въпрос :)

  4. Здравейте, ако все още има някои :)

    Изтеглих карти, в които преобладават големи аркани и не съм сигурна в значението им, затова ще съм благодарна ако някои има какво да каже :)

    Първият въпрос е дали Х. ще поеме инициативата в отношенията ни :

    Луна, Глупак, 9 жезли

    според мен този човек е объркан и сам не знае какво иска и какво да прави, затова е взел една пасивна позиция.

    Тогава попитах, какво ще се случи ако аз поема инициативата и изненада:

    2 меча, Жрица, Жрец

    идея нямам какво значат жрица и жрец заедно, търсих из форума, но не намерих, затова ви моля ако имате идеи да споделите :)

    Просто неискам един ден да разбера, че е имало някакъв шанс и аз съм го пропиляла или може би картите говорят, че е имало промяна в отношенията (2меча), но всичко остава така,както е ( жрица и жрец)... нямам идея....

  5. Здравеите момичета :)

    Напоследък бях поизоставила картите, но днес зададох въпрос как ще се развият едни отношения и картите бяха:

    асо чаши, императрицата, крал меча

    според мен развитие с този крал накрая има, а императрицата дава една стабилна основа той да се изяви. Когато ми се появявал крал меча а последна позиция, развитие винаги е имало..

    Ще се радвам ако споделите мненията си :3d_064:

  6. Днес отново се върнах и си погледнах подредбата..

    И колкото и да гледам ми е някак пасивна. Това, което виждам е един несигурен крал пентакли, има любов, има взаимност, но преди всичко една пасивност (жрицата) . Има и хубави карти, но на последна позиция с това асо чаши, не виждам някакво сериозно развитие. А и сякаш кралица меча съм аз, тази която накрая ще излезе от тези отношения..

  7. Искам да попитам за една карта- рицар жезли ? Винаги,когато ми се е падала ми е оставала някак неясна, немога да достигна до истинския и смисъл. На теория значи пътуване или спонтанна реакция, но когато ми излезе незнам какво да очаквам.

    Това,което си спомям е, че веднъж ми излизаше и един човек се върна по-рано от предвиденето от едно пътуване.

    Може ли да значи и отдалечаване, раздяла? Ще се радвам да споделите, какъв е опитът ви с нея ?

  8. Диана, не знам до колко мнението ми е компетентно,но ще ти кажа моето усещане за картите.

    Според мен неговото отношение е малко по дълбоко от неутрално.Тук има чувства. Имаш 10 пентакли като завършваща. На мен тя ми е носила много хубави емоции. Последният път като ми се падна ми донесе обяснение в любов :)

  9. Здравейте момичета :)

    направих една подредба на келтски кръст и от половин час седя и гледам картите и ама никаква идея не ми идва...

    Въпросът ми беше, какво ще се случи до края на година между мен и един човек? За малко по дъпгосрочен план е, но исках да изляза от ежедневните ситуации и да погледна по "отгоре" нещата.

    Ако имате желание и идеи пишете, надявам се и на мен да ми хрумне нещо и ще пиша..

    1. паж пентакли

    2. крал пентакли

    3. 6пентакли

    4. 10 пентакли

    5. силата

    6. 2 чаши

    7. висшата жрица

    8. справедливостта

    9. рицар жезли

    10. асо чаши+ кралица меча

    :3d_064:

  10. Благодаря ти, Лора :) но искам да те попитам още нещо..

    да, след като е минало и се върна към картите може би ше търся друг смисъл, но ако ти видиш тези карти и имаш въпрос, ще има ли обаждане, и като завършваща карта имаш 6 пентакли, би ли могла да кажеш не, няма да има. И кое би те навело на мисълта, че 6 пентакли като завършваща означава очакване? Аз ако я видя на 1 или 2 ра позиция спрямо останалите карти, бих се усъмнила, че не дава отговор, а отразява желание, но на последна позиция не.

    Поздрави :3d_064:

  11. Здравейте момичета:)

    Искам да ви попитам за една комбинация,която виждайки я знаех отговора, но се случи точно обратното.

    Комбинацията беше кулата, паж меча, 6 пентакли. Въпросът ми беше дали ще получа едно обаждане на определен ден. Като я видях и си казах, да, кулата наистина рухна, но сега е времето нещата да се изяснят и помирят. Но обаждане нямаше.

    На 1ва позиция приемам 6 пентакли, че може да показва моето желание, но на последни позиции ми дава отоговор. Все повече появявайки ми се 6 жезли или 6 пентакли започвам да се убеждавам, че ми говорят за проекция. Може би ако имаше в комбинацията слънце или паж чаши щях да се усъмня, но тук картите ми бяха стабилни...неразбирам защо става така, а и въпросът не е задаван често...

  12. Лора, точно преди да прочета поста ти хвърлих карти за намеренията му към мен :

    1. 8 жезли

    2. 3 чаши

    3. асо чаши

    4. асо пентакли

    5. 5 меча

    6. асо жезли

    7. страшният съд

    8. 9 жезли

    9. 2 жезли

    10. паж пентакли+влюбените

    Като допълнение 3 чаши ме преследва от известно време, а сега и влюбените. Дали може да ми говори, че има намесен и друг човек?

    За мен картите са отново пасивни( асо чаши,асо жезли) По страшния съд дали той не мисли да прикключи веднъж за винаги с това, защото въпреки 2жезли и влюбените не ми се вярва да е изправен пред избор. Има и асо пентакли, което още от преди когато съм питала за него на най-сериозните ми въпроси ми се е появявало, а във форума четох, че не е най-хубавата карта за отношения.Сякаш вратите се затварят..

  13. Благодаря и на двете ви за коментарите :)

    Деяна, не бях се замисляла по този начин за мага. За мен когато се появи означава, че има някакв план,нещо се подготвя. Иначе да, съмнявам се че ме лъже и то доста често. Въпреки че досега никога не съм го хващала да ме лъже, за него винаги има слухове какъв сваляч е и това съответно поражда съмненията в мен. А възможно ли е магът да говори, че наистина не е напълно искрен с мен? Искам да те попитам,защо казваш да поема инициативата аз, по 6 жезли ли? Защото между нас се случва нещо само когато аз поема инициативата :) Той просто не се решава отношенията ни да минат на един по следващ етап (10 жезли и император)

    Sve, за умереността наистина може да значи, че съм готова на компромиси, ако той поеме някаква инициатива за нас(3 пентакли).

    Хубав ден момичета :3d_064:

  14. При мен когато слънцето се е появявало на последни позиции е означавало напразни очаквания и надежди. Примерно в неделя преди финала на европейското попитах дали Италия ще спечели. Не помня първите две карти, но последната беше слънцето и тогава си казах.. и накрая слънцето ще изгрее.. но уви.. по скоро отрази силното ми желание това да се случи.

    Днес сутринта попитах дали ще се състой едно събитие тази вечер и картите бяха 7жезли, 3 чаши, слънцето. Е сега вече знам, че няма да се състои. За мен ако слънцето не е до силни карти е като сама птичка пролет не прави ..

    Поздрави на всички :3d_064:

  15. Здравеите на всички :)

    От известно време чета форума и реших да се включа в обсъжданията на комбинации. Затова искам да ви попитам и за мнения относно един келтски кръст. Въпросът ми е, какви са перспективите за общо бъдеще с един човек?

    1. паж жезли

    2. 10 меча

    3. 6 жезли

    4. 3 чаши

    5. магът

    6. 10 пентакли

    7. умереността

    8. 10 жезли

    9. 3 пентакли

    10. 8 пентакли+ император

    Първите две карти за мен отразяват отказа ми да говорим след един конфликт.Просто бях много разочарована.По 6 жезли и магът мисля че все пак среща ще има и тя ще е положителна. 10 пентакли- обичам тази карта и винаги много и се радвам като я видя. За мен тя е достигане на максимума и на удовлетвореността. Умереността не ми е напълно ясна, 3 пентакли за мен е даването на шанс. По 8 пентакли и император, за мен като че ли мъжът ще прояви инициатива за развитие.Поглежадайки и връзката 3-6-7-9-10 е добра. Като цяло мисля,че подредбата е хубава и дава добри перспективи, но нещо грандиозно като обвързване, а по скоро подобряване на ситуацията в момента.

    Ще се радвам и на вашите мнения :3d_064:

×
×
  • Добави...