Jump to content
Порталът към съзнателен живот

DiIva96

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

DiIva96's Achievements

  1. Здравейте имам един въпрос относно тълкуването на северния възел.Конкретно за мен той отговаря в най-малки детайли,но за хора, които дори са моята зодия,същата година има разминавания. Други хора ,които са със същия северен възел вземайки в предвид слънчевия знак -за някои отговаря-за други не.Има ли вариант тези моменти да се уточнят по-конкретно за отделния човек?защото тълкуването се получава доста противоречиво с действителността.Или определено качество отговаря ,но то е много слабо изразено при определения човек и пак нещата не се получават добре.
  2. Да ...разбира се:“,ако тестовете публикувани в нета имат някаква достоверност...би трябвало да имам,както и инфото...без никакво съмнение...все пак по-скоро бих се доверила на специалист:“
  3. Не става въпрос за дете...става въпрос за мен самата,но определено наблюдавам много внимателно децата си за сега единственото, което съм забелязала е огледално изписване на букви ,цифри...На тестовете за дислекция единствения пункт, по който не отговарям е ориентацията...,макар че още бъркам ляво и дясно до ден днешен...имам желязна пространствена представа къде се намирам и накъде вървя...независимо дали е планина или по улици дори да са непознати.
  4. Здравейте, интересува ме с какво е обвързана дислексията,,,и има ли някакви алтернативни методи за въздействие на това заболяване.Сърдечни поздрави.
×
×
  • Добави...