Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ICE 56

Участници
  • Общо Съдържание

    18
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Не казвам

ICE 56's Achievements

  1. ICE 56

    Латино

    Кои са новите латино хитове днес. Знаели някои каква е историята на латино музиката. :3d_122: :3d_122: :3d_122:
  2. Кои са първинте родни етно групи някой знае ли? Кога точно ентното се появява у нас. Поздрави Булгара една моя любима бг етно група. :3d_146:
  3. ICE 56

    Поп Фолк

    Що за музика е чалгата.
  4. Кои са героите на чалга музиката? Каква е тематиката на чалга песните? В силните години на Пирин фолк песните се засягаше темата за гурбета. :3d_146:
  5. ICE 56

    Латино

    Здравейте отново. Кои са вашите топ 10 латино хита? Имали бг латино музика Къде за пръв път се популяризира латино музиката.? :3d_146:
  6. ICE 56

    Поп Фолк

    Кои е първият който направи чалгата популярна у нас? Поздрави с Камелия и Огън момиче. http://youtu.be/6zfguuhSiNU
  7. ICE 56

    Поп Фолк

    Кои са героите на чалгата.? :3d_146: :3d_146:
  8. Кажете нещо повече за същността на етно музиката. За кои групи от населението е предназначена? Що за музика е тя . И напоследък появила ли се е някоя нова БГ или световна етно група ?
  9. ICE 56

    Латино

    Малко пояснения -Места където ходите да слушате латино музика -Концерти. -Купони. И всичко което ви хрумне за любимия си стил. До скоро.
  10. ICE 56

    Латино

    Латино музиката "като начин на живот" Как ви се струва това? Въпросите остават . НАЙ ИСКРЕНО СЕ Надявам чесъм успяла да ви провокирам. Поздрави с Кинг Африка
  11. Поп музиката "като начин на живот." ПРИВЕТ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ за това.
  12. Привет. Къде се губите това е просто една малка анкета постарах се да не е толкова сложна. ВСЕ ОЩЕ ОЧАКВАМ ВАШИТЕ ОТГОВОРИ. МОЛЯ НЕ СЕ БАВЕТЕ И ПО СКОРО ДЪЛГИ отговори ПОПЪЛНЕТЕ. Поздрави с Майкъл Джексън и Били Джейн. http://youtu.be/kXhy7ZsiR50
  13. ICE 56

    Латино

    Здравейте .Позволетеми малко въпросчета. Виждам че сте големи почитатели на латино музиката. Посещавали сте някое грандиозно събитие свързано с латино музиката? Кое е то харесаливи? С какви впечатления сте от него? Посещавли сте курсове по латино танци? Срещате ли се с други хора от форума извън него?Къде? Знаете ли някои известни латино клубове тук в столицата? Били сте в някоя латино американска държава? Виждали ли сте своя любим латино изпълнител на живо?-Възхитени ли сте от тази среща. Поздрави сДейвид Бибал и неговия страхотен хит. Надявам се скоро да получа вашите отговори .И една молба БЪДЕТЕ ПО ИЗЧЕРПАТЕЛНИ.
  14. Здравейте хубава тема Започвам направо с няколко въпросчета. МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ БЪРЗИ И ДЪЛГИ ОТГОВОРИ. Виждате ли с хора от форума извън него? Виждате ли прогрес в развитието на Българската поп музика? Можем ли да кажем че е на едно ниво със световната? По кои хитове си падате тези от миналото или тези от настоящето? Българска или световна поп музика? Ретро или съввременна музика предпочитате? Кой е последния и кой първият голям поп концерт на който сте били? -Какви са вашите впечатления от него ? Успяхте ли да доближите своите любимци от близо. Това е за сега позрави и до скоро. :3d_146: :3d_139:
×
×
  • Добави...