Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Nelyta72

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Nelyta72's Achievements

  1. Благодаря ти, Catch22 . Знаех си, че в този сън има нещо, иначе нямаше да се повтаря няколко нощи абсолютно по един и същи начин. Твоят извод ме кара да не се отказвам и да вярвам в това, с което съм се захванала в момента. Знам, че това има смисъл, тъкмо ще разбера колко съм упорита в това да се боря за нещо, което искам.
  2. Виждала съм Таро само на снимки, признавам си. Тези изображения, които сънувах, бяха нарисувани като че ли на ръка, не напечатани и гланцирани като при картите за игра. А отдолу под изображенията имаше красиви ръкописни букви на латиница , които не можех да разчета. Затова, помислих, че сънувам изображения именно върху Таро.
  3. Благодаря ти за отговора, Лиула, но може ли да ми обясниш малко по-подробно. Аз си знам, че това не е магично послание, карти Таро нямам и поне засега не мисля да имам, няма и с кой да си говоря за такива неща. Прости ми, но не разбрах какво означава психиката да не разпознава сама себе си. Побърквам ли се?
  4. Здравейте! Аз съм нова тук и ви моля за помощ за разтълкуването на един сън, който се повтаря вече няколко нощи. Сънувам Архангелите, но не застанали пред мен като фигури или нещо друго, а нарисувани всеки с неговия си цвят на карти Таро. Тези седем карти Таро с изображенията на Архангелите се сменят една след друга като слайдшоу, и всеки Архангел ми казва по нещо, което не разбирам. Просто някакви звуци, които приличат по-скоро на говорене на много бавна скорост, като мучене, като на човек прекарал инсулт. Най-много пред очите ми се задържа картата на Архангел, облечен в зелено. Той ми изглежда и най-настоятелен към мен с мученето си. Някой може ли да ми помогне да разбера всичко това какво означава? Този сън се повтаря по един и същи начин всяка нощ. Забравих да спомена, че картите не са пред мен на маса примерно. Аз и картите сме в небето, навсякъде е тъмно, няма звезди, само картите светят слабо, колкото да ги виждам, а аз самата съм лека като балон и просто си стоя ей така, в тъмното Нищо, и също слабо светя някакси отвътре. Чувствам се спокойна и защитена някак там, в тъмното. Благодаря предварително на всеки, който ще се опита да си го обясни, и да го обясни и на мен.
×
×
  • Добави...