Jump to content
Порталът към съзнателен живот

astro426

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

astro426's Achievements

  1. Честно да си призная, познавам изключително много хора, родени на 26. Това е още една странност, свързана с мен и това число. Смятам, че, когато, един човек е роден на 26, около него витае някаква интересна аура. Когато човек не е роден на 26, около него не витае тази аура. Може да е и някакво внушение, но определено е интересен факт.
  2. Няма как да бъде казано по-точно! Бог е навсякъде около нас и любовта Му е вечна и вездесъща! Относно тълкованията на числата, интерпретациите като цяло са изключително издържани, но имам малко несъгласия. 6 като символ на децата и бебетата е трудно да се определи, защото в някои вярвания, то е числото на дявола, както и Петров по-рано спомена. Но пък 26 наистина е необикновено число, на мен примерно ми се случва редовно в 4:26 да си поглеждам часовника автоматично, често го срещам и из различни данни... определено по-често от средностатистическото... Та да, определено подкрепям мнението ти, личи си , че си се задълбочил в изследвания в тази насока
  3. А какво за 2? 2 е числото на Луната, носител на уравновесяване. Относно дискусията за 26, наистина мисля, че около това число се въртят изключително интересни неща, то е доста често срещано в науката, в различни константи, статистики, разстояния и пр. Но не мисля, че то има по-важно място в нумерологията, тъй като тя не е обект на статистики и константи. Напротив, тя ни показва колко много крият числата, каква магия носят у себе си. Смятам, че дори в случая с 26, трябва да ни покажете нещо повече от данни, някакво значение по-скоро.
×
×
  • Добави...