Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sirma

Участници
 • Общо Съдържание

  112
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  1

Всичко добавено от Sirma

 1. Знам го това Александър , че попиват това поведение . За това ми е болката че бащата не осъзнава какво прави , не му достига акъл ...Когато няма коректив и нещата се оставят на самотек рязко се влошават . Вече се започна и с пиянските оргии до ранните часове и не дават на малкия да спи . Има и катастрофа за щастие без сериозни последствия само потрошена кола за която сега са главните разговори и хвърляне на пари . Мама е много болна от месец и е по болници, не отидоха да я видят въпреки че тя даде на единия син пари за семестъра в университета...Думите които каза за нея..са грозни , ужасни ..и ме побиват ледени тръпки ...няма да ги напиша Никакво чувство ..срам ме е ...къде сгреших ...А, хората тези дни си подаряват подаръци и ходят заедно някъде . Трябвало било точно сега да си покажат че се обичат . Завиждам им . Дори на бездетните които се държат за ръце и правят опити инвитро...дори на старите моми и мъже защото никога няма да преживеят да отгледаш с толкова надежда нещо и после да видиш надеждите и къртовските мъки си в калта . Завиждам им заради болката която никога няма да изпитат от това че целия живот им е провален . Не знам защо Бог така ме наказа , аз никога не подминах просяк и винаги съм желала доброто ..и така да обичах живота , музиката, красивите дрехи и децата ..а сега съм мъртва и живея като робот ...Нямам физически и психически сили да говоря с тях и да се боря. Знам че отсреща няма никой ....Само чудо може да ме спаси . Молете се за малкото ми дете и мен ! Моля !
 2. Болката от липса на общуване е най вече заради детето . Майката е приела че бащата не може да я понася и за да има мир живеят в отделни стаи .Той се храни като си носи дъска , нож и луканка в неговата стая. Изобщо няма размяна на думи повече от половин година . Но в чисто битов план става все по трудно, защото една слаба жена не може да измести от банята втория развален бойлер който е подпрял , пералните развалените . Дори може да последва скандал защото всичко това е негово . В мазето е пълно с двигатели, гуми, водни помпи . Най тъжното е че малкото разговори с големите деца, които живеят на друго място, са свързани единствено със коли, няма житейски съвети, няма поуки ...А, те са хора образовани с езици , но следват неговите ценности , изговарят неговите думи вече , живота е коли , пари , товари, разтовари . Навън излизат тримата и си общуват с други шофьори .Тази среда не им подхожда или може би това е тяхната среда, въпреки амбицията на майката да получат добро образование , гена наделява Ако бащата няма курс повече от 10 дни става изневрвен и по неговите думи веднага се успокоява когато се качи в тира . Не може след първата година да разбереш човека . Това се случва в американските филми . А и самия човек не е бил такъв , имало е обич след като са създали деца. Нещата тръгват рязко надолу преди 10 години когато избира професията международен шофьор . И преди е имало индикации, но къде със скандал, къде с молби нещата са вървяли . Вече изобщо няма смисъл от говорене
 3. Забравих да добавя за да не влияе . Бащата е международен шофьор, кара тир. Майката е домакиня отгледала трима сина , двамата са успели в университети, но без дълготрайни връзки с момичета . Бащата когато се прибира от курс не се качва при семейството си, а ходи веднага в близкото заведение да види приятелите си . Когато срещне малкото дете по улицата , му намига , Ако малкото дете има някакво представяне и в това време в което си е дошъл след 20 дневно остъствие го повика шефа или приятел , никога не избира и не отива при детето си . Съпругата е там сама и трябва да приеме че онзи ги издържа и да се задоволи с парите които им дава . Та кажете ми , ако на един човек не му е в природата да изпитва емоционална привързаност , да изпитва емпатия ..как да промениш природата . И какво сърце трябва да имаш , че да не искаш да изтичаш да видиш детето си . Какво сърце трябва да имаш да изгониш тази която ти е родила три деца от колата си и да качваш вместо нея приятели и да обикаляш с тях . След като се отказа от комуникация майката , положението се влоши и върви с бясна скорост към дъното . Всякакви задръжки паднаха от страна таткото . Използва дома си , дори и за 7 дни в които няма работа , само за тоалетна, и спане като се прибира след полунощ . Какъв тип личностно разстройство има този човек и какво да правят майката и малкото дете ?
 4. Към коя група влиза човек, който се държи като садист към близките си . Определено не е социопат или психопат , защото много избирателно е държанието му в къщи и навън . Не е социопат навън е душата на компанията...смее се пуска лафове , постоянно е сред приятели , изпълнява стриктно моралните норми навън , на всички иска да се харесва, на никой не отказва услуга , като работник е мечта за шефа , защото ще се скъса да работи и извън работно време без да му се заплаща . В дома си -почти няма общуване , защото от 365 дни само 20 да му се събират в които да се е събудил в собствения си дом . Избягва да се прибира , ако е вечер в къщи гаси лампите , иска тишина и пуска екшъни с насилие.Не общува и разговаря с децата и съпругата . Ако тя си позволи да изисква нещо се отговаря със ругатня . Всичко в къщата му е пред разпад , нищо не пипа, дори и да смени брава . Но трупа стари неработещи уреди които носи от незнам си къде , перални , печки . Никога не се интересува от чувствата на близките си , кой има проблеми..Това не го касае, а дразни . Те живеят на неговата "милостия". Ако той реши ще гледат тв, ще имат нет, ще имат пари за храна .Този същия дърпа кабели на компютъра и тв ако му противоречиш . Мята на земята два лева като на куче за хляб , ревнив до патология . Най тъжното е че няма милост към собственото си дете , което се чувства изоставено от баща си че никога не идва на футболни мачаве и никога не му е казвал одобряващи и насърчаващи думи . "Как си тате " и прегръдка детето не е изпитало от година .Това му липсва . Мйката е свръх емоционална и плаче . Обратното на бащата супер грижовна към детето . Майката реши да не комуникира с таткото и той вече почти не се прибира . Детето казва че за бащата това е прекрасен вариант да си живее с приятелите навън и без грижи в къщи ,като ерген Положението е трагично , нито дума, нито скандал от истеричната майка и пак според "ергена" тя виновна .Всичко се разпада на атоми , дом няма, топлина няма, общуване няма . Има тишина и страх , зависимост финансова от таткото . Няма море, няма лето . Забравих да спомена че таткото е използвал физическо насилие многократно като душене, блъскане пред цялото семейство . Защото семейството е пет членно и двамата по големи с ужас забелязвам как заприличват на него и всички жени за тях са боклуци , а единя вече псува майка си . Надежда ?!
 5. На 5 октомври 2017 се навършват 105 години от освобождението на Пиринска Македония . поздрав до моя чуден народ разпръснат по всички краища на Земята . Едни като бежанци, други като мигранти , трети заради политически разпарчетосвания . Но ние знаем че сме едно .
 6. Много обичам тези песни . Те са в сърцето ми , песни за войводи , песни за любов ... Това са песни на нашите деди и са вечни -неприходни , преминали през вековете . В тях откривам най-нежната поезия , най- горещите вопли на милия ни народ . Песните са от Пиринския край , Вардарска Македония и Егейска Македония , но всички ги знаем като македонска песни и присъстват в най - хубавите моменти от живота ни .Е, поне при нас е така ! https://www.youtube.com/watch?v=aO-7wv2nZHs
 7. Най голямата певица на Македония- Васка Илиева .
 8. Ти донесох млада невеста яз я сакам майко от сърце челяд да ти изрдоди родот майко да ни продолжи родот майко баш македонски Няма сватба на която тук да не я пеем Чао засега .
 9. Последно за сега . Моето откритие . Влюбена съм в този певец . Войо Сояновски . Той прави авторски песни, но македонската му душа на хуманизъм личи от всяка една дума и тон
 10. и да не забравя Васка Илиева
 11. Ехо здравейте. Не съм влизала тук година . Надявам се че сте добре Донче, Александър -ако ме помните Видях , че само вие двамата сте харесали песните и за това се обръщам към вас .. Ще сложа някои македонски песни , че лятото е само за тях ...със македонския мерак и страст песен от Егейска Македония -любима на тате . Бог да прости ...майстор на хорото , почина преди години само на 60 . Казваше се Никола.
 12. Една красива любовна македонска песен .
 13. С малко закъснение ви благодаря за отговора. Ще се пробвам пак с видеата .
 14. Имам въпрос. Защо преди , когато просто копирах линк и го слагах се появяваше картината от клипа, а сега се появява само линка. Коя ви е иконата за това , не я намирам .
 15. Пак дойдох. Искам да ви пусна патриотични македонски песни Тези песни са много обичани и пеени от всички македонци, защото разказват за борбата на моя народ С Васка Илиева искам да поздравя всички македонци пръснати по света.Македонски дружества има в много градове в България , в Канада ,в Америка в Австралия .Песента е посветена на хората, които са прогонени от Егейска Македония https://www.youtube.com/watch?v=LxZllMe3Kz8 . .
 16. Аз пък мисля , че тя е тази с ниската самооценка .Първия бивш мъж , втори при който тя е използвана сексуално и въпреки това му играе по свирката и третия който я изоставя, защото тя не може едно твърдо "не" да изпълне след като е обещала - мека мария ...лашкаща се от горе надолу . Тя има нужда от терапия .
 17. Горката жена на какъв е попаднала - бегай пич ...бързооо
 18. Трябваше да пробваш първо трудовата терапия .А ти си избрал да висиш пред кабинети на психиатри .Жалко.Но така е след като си мислиш, че имаш тежко ОКР. Явно имаш много свободно време , а млад незает човек мисли само глупости .Ако беше студент в чуждина и се издържаше сам , щеше да бачакаш каквото и да е за да си платиш мизерната стаята , която струва 250 ев -отделно за храна ...та така.И изобщо нямаше да се питаш гей ли си и какво аджеба е част от това пусто окр.
 19. Супер е Божидаре ! Само егенето ти липсва и претенциите за свястната жена .
 20. На мен ми се иска музиката да си е самостоятелна категория . Така ми се струва завряна в девета глуха. Толкова сърце вложих в моята тема и за това поостанах , за да я завърша, а сега никой няма и да ги види песните.
 21. Mалко ми е странно ... Разстояниата между редовете е голяма ,когато натиснеш да пишеш на нов ред..И аз както имам навик да пиша в ляво ,се получава като от телеграф-дума , празно , дума ...пи, пи -в Русия съм , в Русия съм . Еми така ми изглеждат постовете .Явно ще трябва да си променя начина на писане. да допълня нещо хубаво : цветовете са много красиви , свежо е и носи настроение
 22. В България дойде прототипът на "Вълкът от Уолстрийт" , за да изнася семинари как да правим успешни сделки, моля ти се ...Екзалтиран човечец , печелил милиони ...знаете филма .. Авоари, акции , мъни, мъни бяха най използваните му думи по интервютата , които даваше Не знам дали е имало шарани, които да го слушат на семинарите , но явно го е закъсъл там някъде между сделките.Просто американска прелест в най-уродливия вид. Много си беше повярвал човека -ахм ! Нали там зад океана успех е равен на a lot of money .Само, че тук е добрата стара Европа със своите стариии ценности . Къщичка с градинка , любим човек , деца , близки приятели на раздумка .и..що ти душа сака .
×