Jump to content
Порталът към съзнателен живот

eastman18

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    eastman18 reacted to Орлин Баев in Перманентна замаяност   
    Умът иска да контролира и загубата на контрола... Препоръчвам книгата на живота, която е неправилна от гледна точка на ума. Пълен хаос е за ума. Само за любящото сърце е пълна с ред! 
    Какъв правилен терапевт ли? Такъв, който е пълен провал, абсолютен слабак, тотален смотаняк от позицията на клишираните представи - само така може и вас да научи да приемате слабостта, липсата на его контрол и сърдечната радост. Защото няма как да я има човек, ако не може да загърби условностите и живее от душа!
  2. Like
    eastman18 reacted to Орлин Баев in Стрес   
    Стресът наистина е предпоставка за възникване на заболявания. Но - стресът е задължителен фактор в живота. Чрез него се учим, напрягаме силите си и растем. Това което поражда болестите - психически и физически е невъзможността или неумението на съзнанието да "смели" стреса - да го превръща в опитност. Тогава се поражда известният ни психически механизъм на изтласкване в подсъзнанието и автоматичното връщане на изтласкането във вид на болестни симптоми. Така че - ключът към здравето е в ясното отворено силно спокойно съзнание, което приема всичко ставащо с благодарност и го включва в житейската си опитност!
×
×
  • Добави...