Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dani@abv.bg

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dani@abv.bg's Achievements

  1. Всъщност, като не е имало изневяра в какво се състои "грешката"? ,,грешката'' затова че си е писал с нея.Самото писане осъзнава че е грешка.
  2. Ако някои е изпадал в подобна ситуация, може да ме посъветва как да го преодолея.За едно писане можели да се развали семейството. Все още работи, скоро ще се прибере. Това е първата му такава постъпка, досега никога не ми е давал повод за ревност.Може би за това го приемам тежко и постоянно се съмнявам.Говорим и той съжалява и осъзнава грешката си.Кълне се че е само един единствен път.Иска си семейството и децата но мен ме е обзела параноя и се побърквам.Без да е имало изневяра аз ссе побърквам от едно писане.
  3. Ако някои е изпадал в подобна ситуация, може да ме посъветва как да го преодолея.За едно писане можели да се развали семейството.
  4. Доктор Първанов, моля ви дайте ми някакъв съвет, за да намеря вътрешен покои.
  5. Незнам как да превъзмогна мисълта че е писал на чужда жена.Кълне се че е само един път и вече не и пише.А аз съм изпаднала в някаква депресия от това нещо, сънувам всяка вечер. Тормози ме вътрешно
  6. преди брака, някаква детска мечта.От тогава нищо общо не е имал .През годините никога не е изневерявал или се е занимавал с жени.Това писане е първото за 14 год. брак.Знам че няма да тръгне с нея но ме тормози мисълта че си пишат.
  7. Здравейте.Моят проблем е имам 14 год брак и две деца.Мъжът ми замина извън страната, месец след заминаването видях ,че си е писал с жена която може да се каже че са имали нещо общо преди години.Проверих му профила в феисбук и видях че 15 дни след заминаването си е влизал и е разглеждал профила и всеки ден в продължение на 20 дни.След това се осмелява да седне и да си чатат.От тогава постоянно се караме като се чуем той се кълне в името на децата че е било един единствен път и от тогава няма писане .Аз се съмнявам постоянно в него и си мисля че си пишат, говорят по телефона и това ме побърква психически.Включват се вайбърите понякога по едно и също време и двамата , мъжът ми казва че е някаква случаиност и съм развила параноя от това нещо.През деня ме тормози мисълта а всяка вечер сънувам пак смс. обаждания. Това нещо ме побърква а тои твърди че си иска сем. и децата да продължим заедно напред.Кълне се че вече няма нищо общо ,че няма да ме нарани втори път с такава постъпка.Но аз се съмнявам постоянно станало ми е някаква фикс идея.Не издържам вече на черни мисли в главата ми.Има моменти искам да го оставя и да си гледам сама децата .Моля помогнете ми със съвет как да се справя с положението.За доброто и общо бъдеще на семейството ми.
×
×
  • Добави...