Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kanatitsa

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  1. Благодаря, г-н Баев! Имам желание за промяна и ще потърся психотерапевт, тъй като ще имам нужда от помощ и насоки по пътя към промяната. Не смятам,че е задължително да остана така цял живот както спомена,че е възможно д-р Първанов.
  2. Възможно е, да. Не съм свикнала на такова отношение и ме шокира понякога. Но пък я има и другата крайност. Когато съм с човек, в който съм влюбена, а той е по-студен към мен, аз започвам да давам 100% и да ставам тази грижовната, тази постоянно даващата и дори една идея досадна. А когато този човек ми даде така желаното внимание, аз изведнъж си ставам самодостатъчна и губя интерес към човека. Нямам представа на какво се дължи.
  3. Здравейте! От скоро имам връзка с един мъж. В началото, докато той беше по-обран в емоциите си към мен, аз бях много влюбена... ,постоянно мислех за този човек и нямах търпение да го видя. Всичко беше взаимно.Той е невероятен, винаги съм си мечтала за такъв мъж. Галантен, добър, мил, грижовен, интелигентен, добре изглеждащ, имаме общи интереси, имаме сходни мечти, семейството му е прекрасно, приятелите му са прекрасни, той се раздава много за всички. Във връзката ни той е взел ролята на романтика. Постоянно ми прави подаръци, които винаги съм искала, прави ми изненади, подарява ми цветя, ухажва ме, прави ми вечеря, казва ми непрекъснато колко е влюбен, колко ме обича, как аз съм най-великата любов, която му се е случвала. Направо ме боготвори. Грижи се винаги да съм добре и ако имам някакъв проблем, веднага тича да ми помогне и винаги е на разположение. Зарязва всичко, за да се видим. Не мога да опиша защо аз спрях да харесвам този мъж, спрях да му се възхищавам, спрях да го искам и започнах да се отдръпвам. Аз съм по-студената, по-дръпнатата във връзката, по-независимата и се чувствам виновна от това , защото той не заслужава такова отношение. Чувствам се все едно ме задушава и обсебва, а не знам дали наистина е така или просто аз не съм наред. Какво ми има?? Защо не мога да обичам този невероятен мъж? Как мога да променя ситуацията? Иска ми се всеки от нас да дава 50 на 50 в тази връзка, а не да има такава доминация от негова страна. Това ме кара да съм пасивна и апатична. Моля за съвет! Благодаря!
×