Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mariag

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, реших да споделя тук друг мой проблем (понеже миналия път много ми помогнаха някои хора), този път относно връзките с момчета. Та, почти на 21 години съм и до сега не съм имала взаимоотношения с момче (освен приятелски). Може да се каже, че преди 2 години се "влюбих" за първи път и до ден днешен имам някакви симпатии към този човек, макар и не както преди. Той, а и никой около мен освен майка ми не знаеше, че го харесвам. Никога не съм била и вероятно няма да бъда от момичета, които директно казват, че харесват някого и правят първата крачка. Аз съм пълна, следователно сигурно ви ясно, че имам комплекси, но не знам дали точно от там идва моят проблем - когато осъществя някакъв контакт с момче и проявя симпатии към него, (въпреки че не е задължително да се познаваме дори) и си помисля/въобразя, че той може би ме харесва или би ме харесал, винаги реагирам с притеснение и започва да ми се гади. Не знам какво точно се случва с мен. При мисълта, например, че се целувам с този човек ми се повдига от притеснение, от друга страна това е, което искам - любов. И понеже аз не мога да се разбера отново ще чакам вашите съвети, за които благодаря предварително!
 2. Благодаря за бързите отговори! Значи тези усещания за някакво присъствие (все едно преминава напрежение покрай теб) се обясняват с това, така ли?
 3. Привет на всички, пише ви едно почти 20-годишно момиче с изключително нелеп проблем. Мисля, че е удачно да спомена, че преди страдах от пристъпи на паника и като цяло тревожност. Скоро не ми се беше случвало да се "паникьосам", но преди няколко дни започнах страшно много да се страхувам и най-вероятно да си внушавам, че съм преследвана от дух/призрак. (Да знам, може би ви е смешно..) Аз по принцип се страхувам от паранормални неща малко или много, още от малка. Наплашила съм се от филми, снимки, истории и т.н. Не знам защо точно това ме мъчи толкова и то на тези години, започвам ужасно много да се притеснявам. Това започна една вечер, когато си бях легнала да спя вече и бях задрямала, нещо ми се стори, че леко ми дръпна завивката и аз се уплаших и скочих в леглото и будувах цяла нощ след това, като имам усещането, че сякаш има някакво присъствие в стаята....не знам как да го обясня, въобще има ли нещо за обясняване или просто съм превъртяла. Просто изпитвам страх, че ще ми изкочи нещо, че ще чуя нещо (и най-малкия шум из къщата ми изправя косата). Не разбирам защо и на какво се дължи. Ще съм ви много благодарна ако ми изкажете мнението си и евентуално съвет. Благодаря ви!
×