Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mariag

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от mariag

  1. Здравейте, реших да споделя тук друг мой проблем (понеже миналия път много ми помогнаха някои хора), този път относно връзките с момчета. Та, почти на 21 години съм и до сега не съм имала взаимоотношения с момче (освен приятелски). Може да се каже, че преди 2 години се "влюбих" за първи път и до ден днешен имам някакви симпатии към този човек, макар и не както преди. Той, а и никой около мен освен майка ми не знаеше, че го харесвам. Никога не съм била и вероятно няма да бъда от момичета, които директно казват, че харесват някого и правят първата крачка. Аз съм пълна, следователно сигурно ви ясно, че имам комплекси, но не знам дали точно от там идва моят проблем - когато осъществя някакъв контакт с момче и проявя симпатии към него, (въпреки че не е задължително да се познаваме дори) и си помисля/въобразя, че той може би ме харесва или би ме харесал, винаги реагирам с притеснение и започва да ми се гади. Не знам какво точно се случва с мен. При мисълта, например, че се целувам с този човек ми се повдига от притеснение, от друга страна това е, което искам - любов. И понеже аз не мога да се разбера отново ще чакам вашите съвети, за които благодаря предварително!
  2. Привет на всички, пише ви едно почти 20-годишно момиче с изключително нелеп проблем. Мисля, че е удачно да спомена, че преди страдах от пристъпи на паника и като цяло тревожност. Скоро не ми се беше случвало да се "паникьосам", но преди няколко дни започнах страшно много да се страхувам и най-вероятно да си внушавам, че съм преследвана от дух/призрак. (Да знам, може би ви е смешно..) Аз по принцип се страхувам от паранормални неща малко или много, още от малка. Наплашила съм се от филми, снимки, истории и т.н. Не знам защо точно това ме мъчи толкова и то на тези години, започвам ужасно много да се притеснявам. Това започна една вечер, когато си бях легнала да спя вече и бях задрямала, нещо ми се стори, че леко ми дръпна завивката и аз се уплаших и скочих в леглото и будувах цяла нощ след това, като имам усещането, че сякаш има някакво присъствие в стаята....не знам как да го обясня, въобще има ли нещо за обясняване или просто съм превъртяла. Просто изпитвам страх, че ще ми изкочи нещо, че ще чуя нещо (и най-малкия шум из къщата ми изправя косата). Не разбирам защо и на какво се дължи. Ще съм ви много благодарна ако ми изкажете мнението си и евентуално съвет. Благодаря ви!
  3. Благодаря за бързите отговори! Значи тези усещания за някакво присъствие (все едно преминава напрежение покрай теб) се обясняват с това, така ли?
×