Jump to content
Порталът към съзнателен живот

georgi125

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

georgi125's Achievements

  1. Пак пиша аз .Дали имам генерализирана тревожност,защото от 3 седмици насам не ми се говори с хора не ми се излиза,живота ми е прекалено скучен,мисля ,че като тръгна да говоря ще си прехапя езика и ще спра да говора ,притеснявам се без ясна причина,заекването се увеличава,защото изпитвам някакъв вид страх дали ще мога да говоря....НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ все едно някой зъл дух(ако мога така да го нарека )...моля да ми помогнете ,защото вече не знам какво да правя : ( !!!!
  2. И книгата до каква степен ще ми помогне .Изгледал съм всички твой статий и клипове , но не мога да вникна аз съм приел заекването до някаква степен ,но страха го има още ,имам техника с която говоря по-добре ,но само като не се притеснявам.Щом страха го има каквато техника да приложа не става!
  3. А твоята книга Психология на смелостта от къде мога да я поръчам,защото в нито един сайт я няма в наличност.
  4. Добър ден пиша за вас за помощ.Заеквам от 3 годишен и не ми беше трудно до 3 седмици .Нещо се обърка в мен ,аз понякога не се притеснявам и не заеквам много и не ми прави впечатление,речта излизаше бавно и спокойно.Но преди 3 седмици нещо ми стана и почнах да заеквам повече, и сеедно като тръгна да казвам някоя дума няма да мога да я кажа,сеедно ще си прехапя езика и речта ще спре , и вече нямам такова желание да говора , по-добре да не говоря ???Моля някой да ми помогне много съм отчаян(Ако може Орлин Баев да ми пише) :(:(:(:(!!!!!
×
×
  • Добави...