Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Anneese

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Anneese's Achievements

  1. Искам да благодаря на всички включили се в темата и проблема ми Сама за себе си реших да не продължавам да дълбая. Нямам предвид, че ще си заровя главата като щраус бягайки от теми, които не разбирам. Просто ще се абстрахирам от тези неща, до колкото е възможно. Предполагам тази жена е усетила напрежението (работата ми е доста натоварваща и отговорна), събраните негативни емоции и не на последно място това, че не вярвам. Тя самата е силно религиозна. Събирайки толкова много неща в конкретния момент неизбежно може би се стига до лоши емоции, недоразбрани "вълни и енерги" и какво ли още не. Имам дете и съпруг и смятам, че самата аз вече прекалявам с тези си притеснения и може би ще им навредя ако продължавам. Отивам да работя и отново ви благодаря. Успешен и усмихнат ден
  2. Благодаря за думите infinity1305! Това е най-интерсното, че аз наистина гледам на живота и себе си позитивно, смятам че с една усмивка и "Благодаря" живота е по-хубав. Може би просто погледа и и думите и ме разстроиха. Погледна ме лошо и каза, че не желае повече да говорим защото не се чувствала добре с мен. А това за първи път ми го казва някой. Съпруга ми казва, че винаги съм центъра на компанията, която обединява всички. Но моето лично обяснение е, че подходих към гледането на ръка несериозно, по детински любопитно. Може би жената се издразни на това ми поведение... не знам. Никой не харесва да го нарекат с лош епитет пред приятелите му Благодаря отново!
  3. Здравейте, на всички. Първо да се извиня ако темата ми не е за този подфорум, нека модераторите да я преместят, където смятат, че е необходимо. Рафистрирах се специално за да пусна тази тема и за да чуя вашите мнения. Прочетох достатъчно тук за да смятам, че бихте могли да ми дадете разумен и обективен отговор на въпроса ми. А именно. Снощи бяхме в компания на човек, който преди няколко месеца погледна ръката на съпруга ми и му каза някои неща свързани с неговия характер, отношение към живота, душата му и т.н. Аз от любопитство я помолих да погледне и моята ръка. Тя се направи, че не чу молбата ми. Но снощи я помолих отново. Опита се да откаже, но съпруга ми я помоли. Подадох ръката си, тя каза няколко неща и бързо приключи. Бих искала само да поясня, че не е гледала за това какво ще ми се случи утре или другия месец. Основно говори за живота ми като цяло и характера ми. Но на въпроса ми защо не искаше да ми погледне ръката и защо и други хора преди нея не са го искали, тя ми отговори: "Защото си енергиен вампир". Щях да падна от стола. Такова нещо за първи път чувах. Свързвам го с лоши и намръщени хора, такива които са винаги песимисти. Но определено аз не съм такъв човек или може би не гледам реално на себе си. Тя каза, че съм песимист и критично настроена към подобен род дейности. Излъчвам негативизъм към човка, който гледа ръката ми или гадае... Не съм вярваща, не изповядвам никаква религия, вярвам в собствените си сили и възможности, но чак да съм енергиен вампир? почувствах се доста зле, не ми излиза от ума. Днес четох доста описания на енергийния вампиризъм и определно смятам, че съм далеч от тях. Хората около мен казват, че съм слънчев човек, изпадащ понякога в крайности на настроенията. Определено не познавам хора, които да странят от мен. Може би написах поста си доста объркано, но все пак да попитам: Ако наистина съм такъв човек, има ли начин да изчистя тази черта от характера си. Да съм позитивна? Не смятам, че отхвърлянето ми на определени насоки в изучаването на човешката същност ме превръщат в енергиен вампри. Може би просто съм по прагматична и земна, но в никакъв случай крайно негативна. особенно към дейнсоти, които не разбирам. По скоро съм любопитна, но ... Надявам се да можете д ами отговорите въпреки хаоса в изреченията и думите ми Благодаря предварително на всички включили се.
×
×
  • Добави...