Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Велим Деано

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  1. Писал съм по-горе, че издателя не мисли да издава скоро, цената е много висока - 30-40лв., питал съм го лично! Също така го помолих и за по-добро качество на файла, не намери начин да подготви по-добър, сигурно така трябва да бъде, но ме притеснява това как да продължавам да купувам книги, като им е лошо качеството, при положение че ги има и в интернет. Считам, че е разумно да си заплащаш дори и такива виртуални продукти, да придобие някаква стойност дадения продукт и оцени финансова, но когато не се влагат усилия продукта да е качествен, при положение че съдържанието му е с огромна стойност? Какво да прави човек освен да се надява някой който има желание да сканира само последната част с приложенията и да му ги прати? Ако някой има желание да ги сканира или поне да ми даде книгата за един ден аз ще го направя, да ми пише, после ще я споделя със всички желаещи. Както и старото издание на Мадаус(от 30-те), ако някой ми я даде също ще сканирам.
  2. Според мен медицинското образование е необходимо за да се диагностицира правилно и да се насочва към правилния специалист, лошото е че достойнствата на ирисовата диагностика се подценяват, а основна причина за това е липсата на организирано обучение или като всяко истинно мистично познание не би трябвало да е толкова популярно, за да не попадне в неподходяши ръце?! Друга основна прични поради, която си търся книжен формат на това четиво е лошото качество на pdf изображенията, не са различават добре фигурите и това ме притеснява, дали някой който има книгата би се наел поне да сканира картинните изображения, ако не цялата книга. Не ме притеснява, че заплатих за тази книга пари към издателя именно от посочения линк преди денонощие, но получих незадоволително качество на компресия на картинките.
  3. Благодаря за бързите отговори, вече съм си закупил електронен формат на книгата, но предпочитам точно тази книга да я имам и на хартия. Все пак това е учебно пособие и е добре човек да го има и на материален носител, инак предпочитам електронните книги. С издателите от "Астрала" съм говорил, но поради спецификата на тематиката, вероятно малкия търговски интерес и ограничен тираж, себестойността на преиздаване би била прекалено висока между 30-40лв. и заради многото цветни страници на приложенията. Също ако някой знае за други книги на тази тематика бих потърсил и закупил, защото няма много на българския пазар или поне аз не съм запознат. Има ли сериозен център за обучение в България или пък в чужбина, примерно в Германия? Докато съм търсил в интернет , съм попадал на дистанционни форми на обучение, но все пак по-добре е за такова обучение да се случва на живо.
  4. Здравейте, не намерих по-подходящо място да поставя темата и питането си, ако е проблем модератор може да я изтрие. Търся да закупя книга на Петър Димков - Очна диаганоза, ако някой има желание да се раздели с тази книга или знае от къде мога да си я купя да пише в темата или чрез лично съобщение. Тиража е изчерпан, а скоро нов не се очаква, това разбрах от издателите "Астрала". Благодаря.
×