Jump to content
Порталът към съзнателен живот

LUCIUS

Участници
  • Общо Съдържание

    91
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Блог Коментари добавени от LUCIUS

  1. Мона, уважавам лоялността ти да защитиш протежето си. Но, Деяна е дете толкова, колкото аз съм бабата на Червената шапчица. Защото въпросното „невръстно дете” от пет години скача срещу другите и бърка такива гнусни публични интриги – че просто се чудя как не ми е накипяло да й поискам съдебна отговорност заедно с бившата й „господарка Селенейка”, на която беше протеже до вчера. Няма и да го направя – по ред причини, предвид всички тези нищожни и жалки напъни на Деяна да си избива комплексите и личните си житейски неудачи, прихващайки се към „силните на деня”.

    Всеки има право да скача срещу когото си иска и няма оправдани мръсотии – независимо дали ги вършат „деца” като Деяна или „дъртаци” като нас с теб. И всеки отговаря за това, което е свършил. Моята съвест е чиста и не си губа времето с неразумни „деца” – само изразих мнение, което явно вие не разбирате от позицията на разума, а само от личната си афектирана слабост и пристрастност ..

    Извинявам се за намесата си – изтрийте ме, ако така ви е удобно и продължавайте с интригите и повръщанията си.

    Ваш плевел с индивидуалност, измежду бостанските безлични цветя: Кристен Ернрот

  2. Деяна, ти обвини всички в безучастност и настояваше за отношение. Това не е ли "търсене на отчет"?

    И накрая, не излиза ли, че ти освен на думи - друго отношение нямаш?

    Ако не искаш да ти търсят отговорност на теб - не търси отговорност и ти на другите.

    Щом смяташ, че има оправдани убийства на животни - то тогава ти не се отличаваш по нищо от философията на датчаните и останалите, които смятат че убийствата на това, което ядят са оправдани.... . Колко удобно да оправдаем това, което ядем.

×
×
  • Добави...