Jump to content
Порталът към съзнателен живот

aenar luindill

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

aenar luindill's Achievements

  1. Здравей Чебурашка, Не нахалстваш. От два дни мисля да пиша тук и държа отворена страницата. Сега, когато публикувах бележката си, видях и твоята, и дописвам. Мишо остана в къщи. Изглеждаше крайно невероятно, но се случи толкова естествено. Сега е добре. Даже бих казала, че е голям глезльо. Единствено не обича да се разхожда. Още го е страх и шумка да шумне, нашият смелчага е пред входа... Вече е изкъпан, пухкав и съвсем домашен. Когато спираме да го галим, моли с единствената си предна лапа за още. Благодаря дълбоко на всички за добрите мисли и за подкрепата! И най-вече на теб, Чебурашка! Нека доброто те води и подкрепя! Желая на всички прекрасни светли дни! Аглика
  2. П.П. Вчера бяхме на гости в къща с двор. Мишо лежа в тревата, мириса вятъра и беше много щастлив. Даже си отнесе коричка хляб настрана и доволно я дъвка надничайки изпод тревичките. Привет Aratron, Има една международна фондация: "Четири лапи", може да им се има доверие, това е страницата им за контакти:http://www.vier-pfoten.bg/website/output.php?id=1148&language=2 Можете да се обадите и на Немски кастрационен център в Студентски град - 962 17 67; 962 17 69. Не съм сигурна дали имат транспорт. Поне ще ви дадат някаква информация. За съжаление не мога да ви предложа транспорт, дори да сте в София, защото Мишо след три упойки и антибиотици е със слаба имунна защита и не ни се рискува и да го окрастим. Ако разбера още нещо ще ви пиша.
  3. Здравейте пак, Ще поддържам актуална информация за Мишо тук. Намерихме две сигурни фондации за осиновяване на кучета в Германия и Холандия. Това е едната: http://www.streetdogrescue.com/ На другата нямам web координати, тя е българо-немска и са помогнали за осиновяването на едно трикрако от немска баронеса. Виждала съм снимки - голяма принцеса. От друга страна шансовете Мишето да остане тук, май растат... направо не знам дали да го пиша... Ние сме в София, в Младост. Поздрави: Мишо и компания
  4. ...И добрите животни. А на вас Благо Даря за подкрепата и добрите думи!
  5. Поздрав и на вас! И благодаря, за хубавия отговор! Много бих се радвала да се случи чудо и Мишо да остане при нас. А бидейки реалист търся и други варианти. Хубав ден!
  6. Здравейте, Пиша в този форум, защото мисля, че тук има много добри хора. Много и като количество, и като състрадателност. Търся стопани за трикрако куче. Казва се Мишо. Мишо беше бездомен. Преди месец едва оцеля след нападение от питбул. Беше прегризан по лапите. Претърпя няколко операции. За съжаление, докторите не можаха да спасят едната му лапа. Преди два дни я ампутираха. От един месец Мишо е вкъщи. След три седмици баща ми ще се върне от командировка и ще бъда изправена пред ултиматума: "Или кучето или аз". Баща ми не иска животни в апартамента. Не искам да го пускам обратно навън. Той ще се справи и на три крака, но много ще се набива на очи и не съм сигурна дали няма да е пъвата набелязана жертва на недобронамерен човек. Кучето доста изстрада. В първите две седмици нямаше глас от стреса. Под кожата на корема му има сачма.... Мишо е много благ по характер, умен, чувствителен, обичлив. Умее да се усмихва - за първи път виждам куче да се усмихва. На 4 години е. Вече познава човешката обич и щедро се отблагодарява за нея. Прием всякакъв вид помощ свързана с намиране на добри стопани за Мишо. Благодаря ви! Казвам се Аглика. Ако имате предложения, моля, пишете ми тук.
×
×
  • Добави...