Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Ради
Ради

Странични ефекти при визуализация

    Автор: Радислав Кондаков

Визуализацията е един от мощните методи, когато искаме да използваме ума и въображението си като помощници за постигане на нашите мечти, цели и желания. Но е важно да знаем какво точно искаме и към какво се стремим, защото ако нямаме пълна яснота, то подсъзнанието може да ни изиграе лоша шега.

Така например…

Ако си представяте голяма, хубава и пищна градина с райграс, цветя и убийствен жив плет, то един ден може да станете изтормозен градинар в мъгливата английската провинция.

Ако си мечтаете да карате скъпа, хубава и луксозна кола с номер 7777, да не спирате на червено и да засичате другите, то не би било изненадващо, ако съдбата ви даде шанса да бъдете шофьор на някой млад, добре облечен бизнесмен.

Щастлива ли ще бъдете, ако след многократни визии, как през ръцете ви минават много, ама много пари, ви предоставят невероятната възможност да бъдете касиерка в натоварен банков клон на Раковски и Гурко?

Вие обичате да се шляете, гледате със зачервени очички Нешънъл Джиографик до малките часове и мечтаете как ще обиколите света. Подсъзнанието бързо ви урежда нископлатена работа в българска турагенция, като екскурзовод, осигуряван на 300 лв.

Вие сте амбициозен и буден младеж, препрочел няколко пъти книжките на Кийосаки, и сте убеден, че трябва да се пенсионирате млад. Тогава Фортуна, потривайки доволно ръце, ще ви направи старшина на рота в Грудово, Елхово или Звездец.

Обичате киното, коефициентът ви в Замунда е 9.4 и въображението ви работи здраво, за да ви осигури така лелеяния момент – снимки във филм. Накрая вие ставате статист в продукция на Ню имидж и играете третия, когото Уесли Снайпс пребива в градинката на Народния театър.

Като истински мъж вие обичате жени (даже много ги обичате). Мечтата ви да сте заобиколени от кльощави, дългокраки манекенки се сбъдва доста лесно, но колко жалко, че трябва да сте чистач на половин работен ден в офиса на Визаж.

Вие сте екоактивист, участвате във флаш-мобове и протестирате против всички видове лифтове. Вашето най-дълбоко желание и нужда е да живеете сред красотата на живата природа, далече от шума, суетата и мръсотията на големия град. Каква ирония, че след корабокрушението, от което само вие оцеляхте, наистина сте на необитаем остров, и то такъв, на който Владо Карамазов никога не би водил Сървайвър.


<i>Дата на първоначално въвеждане: 14.01.2010 г., 19:08 ч.</i>

User Feedback

Recommended Comments

Няма коментари за показване


×
×
  • Добави...