Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    5,061

Как да получа телефона и 2?


gnorimies

762 views

 Share

Има един изпитан метод от самия мен. Умирах от срам да поискам телефона на едно момиче, а имах точно 1 минута защото рейсът й идваше. Трябваше да стрелям, но не исках да е нещо просто ето така. Затова набързо скалъпих: „Извинявай, но ми изглеждаш момиче с късмет, и се чудя, ако пусна тото с номерата от телефона ти дали няма да ми провърви?“. Вярно не пуснах фиш след това, но спечелих някои много хубави моменти с нея.

Основно правило е, получите ли телефона на някое момиче, действайте с нея, докато разберете дали си заслужава и дали ще излезе нещо.

Идеята да колекционирате 20 телефонни номера за една вечер, най-много да ви доведе до объркване коя , коя беше и най-накрая няма да знаете дори с кой разговаряте по телефона. Сами се досещате, че това води към неуспех. Точно така, концентрирайте се върху едно момиче.

Когато успеете да се доберете до номера и запомнете следното правило: Едно съобщение, две обаждания и три дни.

Ако тя не ви вдига и вие започнете да й засипвате гласовата поща със съобщения и напразни позвънявания рискувате тя да ви вземе за психопат или ужасно депресиран от самотата младеж.

По време на първия разговор се представете добре. Важното е да успеете да проведете непринуден разговор, който да е забавен и за нея.

Накрая може да я поканите на среща в зависимост от това, дали сте успели да я разведрите или заинтригувате.

На първия разговор е добре да не говорите за някои теми като бивши партньори. Това е все едно на интервю за работа, да започнете да говорите за колко зле е било при стария ви работодател. Плюс това само ще й покажете как ще говорите и за нея някой ден, когато скъсате, ако въобще вашите взаимоотношения стигнат до връзка.

Макар да ви се струва неискрено да замълчите за любимите ви занимания като обсъждане на порнозвезди, характеристика на любовното ви „оръжие“, сексуални успехи и въобще всякакви сексуални теми.

Също така не е нужно да й казвате, че искате да си легнете с нея още на първата ви среща... всички знаем, че е така. Спокойно, въздържането от тези теми не е проява на неискреност, ами просто проява на добри обноски.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...