Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    14
  • коментар
    1
  • прегледа
    20076

panicersclub

975 прегледа

Паническото разстройство не е болестно състояние и вие не се нуждаете от изцеление, а от ПРОМЯНА.

Чрез паник атаката, вашето тяло просто реагира, както прави в отговор на всичко, което го заобикаля и с което влиза в контакт. Когато се порежете, вие кървите. Когато не уважавате себе си - твърде дълго време - получавате пристъпи на тревожност и паника. Нищо повече. Не полудявате, не сте болни… Вие сте психически и физически здрави хора, които твърде дълго са били такива, каквито не искат, потискайки своите чувства, емоции и желания. Не сте ги изразявали на глас от страх как и дали въобще ще бъдете приети, ако „посмеете” да сте такива, каквито желаете. До такава степен сте се оплели в „трябва” и „не може”, че признаването дори на собствените ви желания, пред самите себе си, ви сковава и не знаете как да реагирате. Чрез паническо разстройство, организмът ви, всъщност е отвърнал на цялото напрежение, на което сте го подложили. Достигнал предела на своите сили, той е бил принуден да ви алармира, че „товарът”, който сте поели на гърба си е непосилно тежък и има спешна нужда от разтоварване. Както казвах преди: „Батериите ми са изхабени”. Ами… време е за презареждане!

Вашата задача, оттук насетне, ще е да не допускате „батерията” да се изтощи до такава степен, че да „падне”!

Подсъзнателно вие отказвате да понасяте и секунда в повече незачитането на телата и душите си, демонстрирано от вас самите към самите себе си. Искате това да спре. За съжаление, хората сме така устроени, че трудно правим генерални промени в Живота си, още повече доброволно. Само и единствено, когато сме принудени от други хора или обстоятелства - като па например – сме способни на кардинални решения за себе си.

Зная, че си искате Живота обратно!

За да го получите, ще е нужно нещо повече от желание! Ще е нужна вашата непоколебима решимост и готовност да промените себе си, а оттам и Живота си.

Отворете себе си за Промяна и не се колебайте да експериментирате, докато не откриете това, което ви кара да се чувствате добре.

Позволете на Промяната да влезе в Живота ви. Позволете си да бъдете щастливи. Повтаряйте си, че това е възможно и че никога не е късно. Без значение възрастта, пола, социалния статус или състоянието ви. Започнете своята Промяна стъпка по стъпка, ден след ден.

„Пътят от хиляди мили започва с първата крачка." Лао Дзъ

Източник: Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица" - от книгата "Другото лице на паниката" на Петя Петрова

0 Коментара


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...