Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    10
  • коментара
    5
  • прегледа
    11300

МОЛБА ЗА БЪЛГАРИЯ


SERAFIM

1067 прегледа

Ние ,децата на България обгръщаме с любов нейните граници, поля, реки, море и планини.Вдъхваме живот в цветята, дърветата, рудите и всички нейни залежи, животните, птиците, рибите и призоваваме всички Воини(от миналото и бъдещето)на светлината да отворят сакралната Сила на МАЙКА БЪЛГАРИЯ, както и Кристалите-които да залеят със Светлина всички злодеи и сили на Мрака в материята и енергията и с това да върнат Свободата както на страната така и народа ни ,но и на Земята!Любовта да осветли всички хора тук и сега и така Светлината да овладее Хаоса!!!

АМИН.ТАКА ДА БЪДЕ.ОМ.

Добре е молитвата да се казва в следните дни:22.03;22.06;22.09;22.12 в 12.00 часа.Както и във всички други дни от 12.00 до 14.00 часа., групово и индивидуално.Тази молитва е за да има държавата ни и ние Българите умни,мъдри,уравновесени политици и така властта да е добра и справедлива.

:3d_053: Тази молитва ми бе дадена от Йорданка Николова, при представянето на новата си книга "Аз съм радост, мир, любов и светлина".Благодаря на Бог. Благодаря и на Йорданка!!! :3d_053:

0 Коментара


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...